7

Анонимен

преди 4 години

4000 литовски наборници с 9 месеца криво- ляво обучение непременно ще се справят с руската заплаха.

6

Прасе с каска

преди 4 години

Ами да продължа аз за тия фалшиви демократи.Абсолютни расисти са срещу всички други нации.Имат две, повтарям ДВЕ СС Дивизи по време на ВСВ и сега ги почитата като лъжат, че не са били СС дивизии.

5

хаха

преди 4 години

Кака Далия ще глътне яко вода,ако незнаете коя е тя,това е женският образ на Плевнелиеф-тотал слагачество!

4

анонимен

преди 4 години

Бил съм в Полша на работа от разговори с поляците разбрах,че те имат претенции,че Литва и специално Вилнюс са полски,графиня пани Барановска е от там и е полякиня.Колко са добре литовците не знам но имат проблеми от санкциите срещу Русия, газта им поскъпна руснаците ползваха техните пристанища на морето и железопътния транспорт и ми плащаха за това и заради забраната изгубиха милиони евро и работни места.та не са много добре сега сдупенето на запада.

3

DRAGON

преди 4 години

За България има надежда - да остане 1-2 млн но качествени хора отколкото 5-6 млн некачествени. Дубай са 3 млн и нещо и могат да купят десет българии ама не искат, щото не им трябва. Дубай не можем ги стигна , но поне Литва, ама надали.

2

Погледни човек

преди 4 години

Дори тези, държави в ъгъла на Европа, без да са на кръстопът с по 1-2 милиона население, имат по големи доходи, но фирмите им останаха държавни и приходите отиват в държавата, а не в офшорки на Кайманите. Във Финландия и Швеция стана същото, но там произвеждат продукти с още по голяма себестойност.

1

Анонимен

преди 4 години

"Тя е била и последната езическа страна на континента, приела християнството в края на 14-и век."Eee ...