19

Олег

преди 5 години

HP в Харманли исках да кажа

18

Олег

преди 5 години

Имате един малък проблем с жителството - някой като си купи жилище в София ще му забраните да живее в него ли? През комунизма жилища нямаше, а и ги даваха вашите хора.И ще казвате на частна фирма къде да и бъде офиса ли? Много яко като пратите BP в Харманли!Сигурни методи за социалистическа попаднала държава!

17

до Съвет

преди 5 години

"Върнете софийското жителство"Съгласен съм с теб на 100%. Освен че трябва да върнат софийското жителство, стоилицата трябва да бъде върната в Търново.

16

Съвет

преди 5 години

Върнете софийското жителство и изпратете разните му офиси на фирми в провинциялните градове. Веднага ще реализиратедоста на брой ползи. Градът ще бъде изичистен от ***, икономиката в провинцията ще живне, м;адите хората с радост ще се върнат по родните места....

15

Анонимен

преди 5 години

До До 6като ти чета коментара,,ти си простовата..един *** човек може ли даде нивото което е необходимо за редене на плочки..и не само за това..един маистор трябва да му работи главата за да направи каквото и да е..а тя вика били простовати..аман от такива хора за които се имат за по умни от другите

14

Анонимен

преди 5 години

До анонимен11Ама МОЛа му е наблизо.Пък МОЛа знаиш ли къв е голям?

13

Ozzy

преди 5 години

Принципът на уседналост е едно добро начало, но са необходими и други мерки. Направете таксата 150 лв. на дете и ще има места. Търсенето определя предлагането.

12

Анонимен

преди 5 години

Няма как да стигнат местата в София!!!Нали над 2 милиона станахте софиянци!!Тоя град няма капацитет и инфраструктура за толкова народ!!!

11

Гинка

преди 5 години

Моето решение на проблема е :- Спират се "субсидираните" такси в детските градини. Таксите стават на пазарен принцип като в частните детски градини.- Спира се наливането на общински пари в денските градини. 50% от досега даваните пари се раздават като месечни добавки на родителитена деца на възраст между 2 и 5 години.- родителите вземат решение къде да бъде детето им - при баба, частна или общинска детска градина и плащат...Може да доплащат ако не им стига добавката за да учи детето суахи

10

До 6

преди 5 години

Ти се таковай. За да правя деца трябва да имам мъж до себе си с добри доходи.Овен че трябва да е свестен. Трябва да се омъжа или за програмист или за плочкаджии. Първите са кът, вторите са простовати.

9

анонимен

преди 5 години

имам познат с три етажна къща в провинцията избяга в София и сега е наврян в една стаичка в панелка

8

До 6

преди 5 години

Няма повече деца, просто една трета вече са концентрирани в София, където работят родителите им.В София се отварят нови градини, но се закриват двойно повече други градини извън столицата.София съвсем не е добро място за отглеждане на деца. Презастроен и мръсен град, в който в половината дни в годината замърсяването на въздуха е в пъти над здравословните норми.През 2017 г. са родени 57 000 деца, а през 2018 г. са родени 46 000.

7

Иван Костов-Мавъра

преди 5 години

До Анонимен 1А защо всички селяни се преселиха в София?

6

Тук не е Китай

преди 5 години

Срещу блока в който живея има детска градина и училище. Сутрин е страшно от маневристи и неадекватни лелки с автомобили, решили че на всяка цена ще закарат догледника с автомобил на детска градина или училище!

5

анонимен

преди 5 години

да в София естествено че ще няма места като всичко живо избяга натам села и градове се смъкнаха наполовина даже запустяха

4

Анонимен

преди 5 години

Почти добра новина. Има повече деца. Момчета и момичета такойтА са повече и правете деца. Децата са радост.

3

Анонимен

преди 5 години

Стандартът за прием на българчета и скандинавчета един и същ ли е?

2

Анонимен

преди 5 години

а като идат - пак ужасии, като си помисли човек за какво се бори - детето му да оцелее физически в една система, която не му дава много условия, една учителка се грижи за почти 30 деца - пълен абсурд, безумие и после защо имало агресия.

1

Анонимен

преди 5 години

като няма работа в провинцията, ГЕРБ направиха така, че всички да се изместят, БСП преди това също.