39

Анонимен

преди 4 години

Fake news. Bg medii sa teror mafia.

38

Панталеев

преди 4 години

Не стигат защото всички от чужбина се връщат в България и младите вече наблягат на семеиството и децата .Раждаемостта се покачва непрекъснато,а смъртността намалява от доста време на сам и всичко това благодарение на добрата работа на Правителството на Борисов.

37

24281

преди 4 години

Няма как да стигат детските градини в София - цялата провинция се изсипа тук. Покажете каквое положението в другите градове - достатъчни ли са детските градини там? При такава ниска раждаемост, да няма мета в детски градини и ясли - значи има нещо друго, което не се съобщава... Или убягва и на журниластитие, и на НПО...

36

Видим резултат

преди 4 години

от бойкоикономиката! А какво пеоизвеждат в София освен фекални води? Ако може да каже с примери!

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Аз пък не мога да ви разбера.Хем искате деца, хем искате някой друг да ви ги гледа, па ако може и за без пари...

34

ЧНГ 2019та

преди 4 години

На кораба с 1000 пътници сложиха още и още нови спасителни лодки, с които местата в тях се увеличиха двойно в сравнение с миналата година и станаха 400!И пак не стигат????????Голяяяяяма гербава новина!Евала!

33

Анонимен

преди 4 години

След 1989 година София се управляваше само от Сините и после от ГЕРБ. Благодарете им на тях, че допуснаха огромно презастрояване без никаква допълнителна инфраструктура, вкл. детски ясли, детски градини и училища. По същият начин без инфраструктура се построиха цели нови квартали с мафиотската благословия на управляващите в София. Иначе децата в София не са мног - преди 1989 година бяха няколко пъти повече, както навсякъде в България, където живеят българи.

32

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989 година 100-110 хиляди деца имаше в детските ясли и градини в София. Сега местата били около 14000. Как става тази работа?

31

анонимен

преди 4 години

Не стигат местата в София! Младите са там, с децата си, а провинцията затихва! Там се затварят детски градини и училища и хората остават без работа! Цялата икономика е съсредоточена в София и големите градове, което е голяма грешка на управляващите! Цели региони опустяват и трудно ще се възстановят!

30

Шукариева, магистър

преди 4 години

Цели села стоят празни, къщи, дворове пустеят. Натъпкаха всички пари в София и Пловдив и Кърджали и сега ***. *** народ се управлява просто - с тояга без морков.

29

Анонимен

преди 4 години

До ОлегАко си мислиш, че на столичани им пука з хората извън столицата... Ккво слив съм чувал! Обидни и зли! Че сме били долни и Ганди тварии че с ебили винов и за всичко... Ние от провинцията.

28

Анонимен

преди 4 години

До 15Не е това. Лошо управление му се веки. Има достатъчно сгради за ясли, но типично на народни му, проблемите не се решават...

27

Анонимен

преди 4 години

До 20Ти си купи жилище, па ше го мислим.... Ама с тея цени, 90% от хората под 30мше си купят на герека дупката...

26

Анонимен

преди 4 години

Некадърност и корупция облечени с власт и места в детските ясли и градини няма

25

???

преди 4 години

Кандидатстващите за дески ясли и градини са с 43% повече от местата в тях!!! Колко детски ясли и градини закриха Янчулев и Мафиянски, както и Борисов и Фандъкова в началото на мандатите й? Сега децата в София са около 3 пъти по-малко в сравнение с годините преди 1989 година. Кка тогава за всички деца оимаше места, а сега няма?

24

Олег

преди 4 години

Освен това политиката за София не е дошла от някакъв заговор, ами Защото:- В другите градове търпят всичко на гърбовете си-Много на брой избиратели, които трябва да бъдат замайвани за избори.

23

До Олег

преди 4 години

До ОлегНапълно съм съгласен. Така е. Като цялата икономика се бута в София. Нали и Фолксваген щели да строят завод, нали и той ще е в София. Трябва като каталунците да се вдигне провинцията за независимост та малко да ги сплаши онея *** в парламента. Ама народа спи :)

22

Олег

преди 4 години

Седят празни разбира се, защото то в София едвам става за живеене, какво остава другаде.

21

Анонимен

преди 4 години

Как ще стигат като от 30 години политиката е всички инвестиции да се бутат само в София. Градините във Видин, Търговище, Смолян стоят празни

20

пецата

преди 4 години

Всичките села отиват в градовете и е нормално да е така , царство на кривите огледала