141

Анонимен

преди 5 години

До Какво си мисля вечеИ да отиваме в Русия като приключим с ЕС, нали? Хихихи! Аз ще отворя шивашки цех за детски военни униформи:)

140

ЛуТ

преди 5 години

Да вземат да пробват някакви джендяри да ми вземат детето пък да видят как бати им може да бий. ще ги ритам от къщи до утре.

139

Какво си мисля вече

преди 5 години

Защо простотия е последвана от протести и после нова простотия и пак протести и така до безкрай.Да приключваме най добре с ЕС . Щото ми омръзна

138

Анонимен

преди 5 години

Дежендърията настъпва .. Герберастите са предатели..

137

Анонимен

преди 5 години

Абе никой не ви иска генетичния матерял който за нищо не става споко.

136

Анонимен

преди 5 години

Преди малко гледах репортаж по една от телевизиите на този "спонтанен протест организиран в социалните мрежи."То всичко харно ама някои неща малко странни ми се видят:)1. Добрите мамички са си донесли от къщи професионална озвучителна уредба:)2. Всички носят едни и същи плакати които незнайно кой е поръчал и платил3. Една лелка със списъци в ръка раздава балони със съответните надписи -пак нико не знае кой ги е платил4. Наредени мутри с некви хоругви и знамена"Спонтанно" , а???? Ххахаха!

135

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

РАЗБЕРЕТЕ! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ СОРОС, ПУТИН, ГЕРБ, БСП... ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД, ИЛЮМИНАТИ И АНТИХРИСТ.ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА МАСОН-САТАНИСТИТЕ И ОРТОДОКСАЛНИ ЕВРЕИ, КОИТО ЧАКАТ НОВ МЕСИЯ КАТО ЗЕМЕН ЦАР Е НАРУШАВАНЕ НА СЕМЕЙНАТА ЕДИНИЦА.ТАКА ПРОСТИЧКО ИСКАТ ДА РАЗРУШАТ УСТОИТЕ НА ЦЪРКВАТА НА ИИСУС ХРИСТОС.ВЕЧЕ Е ПРИЕТ НОВ ЧЛЕН И ДЪРЖАВАТА ОТ ВЧЕРА ИМА ПРАВА ЗА ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА ПО АНОНИМЕН СИГНАЛ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ АНТИХРИСТ НА ТАЗИ ЗЕМЯ. САМО СЛОВОТО.

134

Анонимен1

преди 5 години

Тотално изтрещяване и неадекватни закони.Трябва да погледнете от другата страна.Как да помагате на семействата с деца.Да има по добра социална политика.Само се чудите как да усвоявате пари,които после да крадете ,а сега е за сметка на децата.Отнемате деца ,а писле го давате на приемен родител,като му плащате 1000лв.Колко глупаво и нереално.

133

учен

преди 5 години

До 240 АнонименМисля, че си достоен да се принесеш жертва в името на науката. Ще ти се монтира нагорещено желязо до побеляване в задният ти вход с цел засичане на времето до леталния изход

132

антиджендар

преди 5 години

азмразявибезплатно

131

Анонимен

преди 5 години

Все едмо колко се пънат тук разни да защитават въпеосната стратегия тя бял свят няма да види. Каза го и министър-председателя, потвърди го и миностъра на образованието. А вие си говорете, колкото щете за всякакви червени, пенбени и суросинкяви. Само политика ви е в главата. Извратена работа:-)

130

Ттт

преди 5 години

Тази истерия много ми напомня на протестите за цената на тока.И отнаво най-кресливи във Варна.Тази истерия има за цел да разклати правитлството и помогне на БСП за изборите.Има много Рубли във Варна отдавна ДАНС трябва самосезира за тези протести.Мислете повече не се оставяте да бъдете опутребени за чужди интереси

129

До 221

преди 5 години

А като ти го взима държавата може ли да се грижи за детето? Не може. Приемните семейства са от хора от слабо развити и бедни райони, които гледат деца единствено и само заради получаваните пари. Съответно предпочитат да харчат тези пари за себе си. За децата въобще не им пука. Не се интересуват как се чувстват. Те не са им родители. Човек не може да избира единствено родителите си. И затова децата са пеивързани към родителите, а не към приемните семейства.

128

##

преди 5 години

Много, ама много герберски *** са излезли да пишат под тази новина и не са спали. Това е война между Доброто и Злото , колкото и да пишете глупости , няма да пуснем чичко Сорос и неговите сатанисти да продават децата ни на педофили и да им взимат органите - набийте си го в тъпите глави ! Всичко най- добро :)

127

Наблюдател

преди 5 години

Е те толкоз са гласоподавателите за нинова, това беше реално социологическо проучване

126

Анонимен

преди 5 години

Държавата е пълен провал!

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 214Държавата не е собственик на децата. Тя се отказа от собствеността си,иотговорността си почти навсякъде,но ще се навре точно в семействата. Като искаш такъв АД вдигай куфарите и в Швеция, и точка.

124

Дядо Соци

преди 5 години

До Анонимен 202 Не знам какъв е Борисов , но знам че пак ще го изберем.По добър няма.

123

Да допълня...

преди 5 години

До Анонимен 195 Искаш да кажеш както в Русия промиват мозъците на 4 г. деца , правейки от тях бъдещи войници.Гадничко , а ?Русия не бива да ни бъде за пример.

122

Анонимен

преди 5 години

"Къде е границата, добри родителю?"О, ще се допитам до ваше височество, НПО-Самодържецо, да определите тази граница от висината на философското ви познание за Живота, Вселената и Всичко Останало. Само Вие и никой друг не знае Отговорът на този фундаментален въпрос.