51

Пайсе кревиш в ТВ-то

преди 5 години

ниц тоя до мацката ква черна превръзка на потаен пзигобетераст си е навил? а мацето с тиа устни тип недоразвит кремвиш и подризни кубета на недоравота джамия кинат двамата кинат да се кикотиме. и ски камерета колко далеко стои от масата шо тая неможе о-време да си затваря долния кремвиш и слюнките летят ли летят. Умното е тоя следващия, хъката мъката ама не е на плют

50

СМЕШНИ СА

преди 5 години

Няма нищо по-смешно от "социолози" и "политолози", които не правят анализи, а партийна пропаганда на ГЕРБ. Затова всички се подиграват и на "анализите" на Румяна Бъчварова, на Румяна Коаларова и особено на Георги Харизанов.

49

степан

преди 5 години

То бактъм от политолози в тая държава да не говорим и за прогнози като навлязат в зоната на здрача ,че чак до избори се чудим кой детски канал да гледаме ,развали ми се и дистанционното от натискане.

48

Без име

преди 5 години

До :))Уважаеми социолози и ЦИК, а "белият" пиар на г-н Борисов какво е? На бързи обороти предизборно решава правителствени задачи!

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46 Прав си.Такива PR социолози,учени и медии са най-точни.Четеш,обръщаш на обратното и си наясно.

46

Анонимен

преди 5 години

Кво им се плашите на комунистите,ако са само те не могат да ви бутнат.

45

Анонимен

преди 5 години

Гафовете на Герп са ПР- ът на Радев! Срещу фактите как да риташ?

44

Апартаментчик

преди 5 години

То, на Радев какви са му ПР-ите не знам, ама гледам какъв полжителен ПР си правят ГЕРБ. Няма ден, без изцепки. То не бяха апартаменти и асансьори,, то бе бяха къщи за гости и заменки. За Радев не се грижете, ами кажете какво стана с Искрето Фидосова, Делянчо Маминпрасин, Цачева-***, Цецко и най-вече за шефа им дето сега е провесил нос и се чуди на къде да хваща, че краят се види.

43

Хм

преди 5 години

''Според Стойчев социологията има за цел да ФОРМИРА нагласите...'' Стойчев ли си, какъв си, вземи си изяж дипломата, ако имаш такава, де. Социологията ОТЧИТА нагласите. Ама ти и цитираното ти другарче явно го играете ''формировачи'' на нагласи. Не ви се е получило нещо. Други ваши колеги-социолози къде-къде по качествено си заработват кинтите.

42

Анонимен

преди 5 години

До 62Редакционни троленещо много взе да се повтаряш!Никой не взима насериозно щуротиите ти вече!

41

BigDick4you

преди 5 години

Значи, когато Радев казва на гласнеща, които всички си мислим-това е черен пиари предизборна агитация!?Я си върнете дипломите по социологияи на психиатър!

40

Анонимен

преди 5 години

Перфектни млади хора. Не всичко е за изхвърляне от социологическо-политологическата продажна гмеж. Има вече и хора, които не само виждат, но и КАЗВАТ истината. Кой разбрал-разбрал, кой не, майната му, за негова сметка си е... ;) :)

39

ИНТЕРЕСНО.....

преди 5 години

интересно президента като каже някоя истина и е защитавал БСП - той трябва да ги защитава защото те го избраха но и трябва да казва ако грешат - а тези двамата цял ден обикалят телевизиите и се чудят как да говорят против президента и БСП - много доценти и професори станаха в тази държава кой ги направи такива се чудим те поне да имат малко в главата но като им слушаме приказките нещо липсва

38

:))

преди 5 години

До ХахахаПравописът е проблем на Д.Радева и противниците на БСП! пп. После /Според ГЕРБ Р.Радев слушал жена си, па повтарял думите на Нинова /БСП!

37

Хахаха

преди 5 години

Да беше понаучил и правопис ните правила... Електорат на БСП. КАКВО ЛИ ДРУГО ДА ОЧАКВАШ...

36

М, да ...

преди 5 години

Нинова ако случайно някой има непроазъм към нея и не иска да и слуша глупостите и лъжите------------------Това че някой има неприязъм към някого , неозначава че в думите на този/пр. Нинова/ няма истинност! И обратното, което е пък валидно за образът ББ - ББ привлича /интонация, тембър, ..., бабаитлък, мачовщина, ... / на физическо ниво доста жени и нежени. но ББ неговори истини,т.с лъже, измисля си, фантазира си, .

35

Аз

преди 5 години

Обвиненията за президента не са че има права да разпределя пари ,а че повтаря думите на *** Нинова ако случайно някой има непроазъм към нея и не иска да и слуша глупостите и лъжите .С тези действия загуби моето и не само моето уважение към него .Той не е Президент на всички българи и това ще го разбере на следващите избори доста болезнено .

34

:))

преди 5 години

До До:))Съжалявам, че така тълкувате смехът! За мен Борисов и ГЕРБ са смешни, жалки , ...! Предпочитам да им се подигравам отколкото да се гнева! Смеха е вид безсилие над трагедията ГЕРБ!

33

Аз

преди 5 години

Болницата не е обещание ,след 40 години се случва ,парите вече са осигурени .И някви хора ми говорят колко щяли да откраднат ,едва ли не по-добре е нищо да не се прави щото ще крадат .Софоянци кво си мислят че от техните не Вма и Пирогов не краде ,който и да са власт все същата работа винаги се е крало и ще продължава да се краде ама поне да създават и някакви по човешки условия за народа който им пълни хазната !

32

М, да ...

преди 5 години

До до 38Президента няма тези правомощия да взима тези решенията вместо изпълнителната власт, както на вас ви се иска!