69

до 72

преди 5 години

Абе не знам какви са ви учениците, ама не стават и дъртите - с тези татуси приличат на пандизчии-олигофрeни. Гнусна работа. После ходят по доктори да ги трият с лазери и заприличват на маймунски ***. След демокрацията имаме няколко поколения загубени пък и колко още ще има. Поне 20% има читави.

68

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

ВЕЧЕ Е 2019 ГОДИНА НЯМА МАКАРЕНКО А НЕ НАМЕСВАЙТЕ ДЕЦАТА В ПОЛИТИКАТА КАКВО ОБЩО ИМАТ ДЕЦАТА С БСП ГЕРБ ТА ТОВА Е ОЛИГОФРЕНИЯ НЕ НАМЕСВАЙТЕ В ПОЛИТИКАТА ДЕЦАТА НЕЕ НОРМАЛНО ИМА СИ УЧИТЕЛИ

67

Анонимен

преди 5 години

Малко са те боло като малък, само са те шляпали.

66

Марги

преди 5 години

127СУ е съсипано от дженедер директора.Обици,татуировки....гадни номера,пошлост,мръсотия.Докога.На бунт!

65

Анонимен

преди 5 години

Кога ще бъде уволнен "Дженедер-директора" на 127 СУ Иван Денкоглу?Това ли е новата линия на министерствотослед като не мина Истанбулската конвенция?Дедераси - директори $$$

64

Анонимен

преди 5 години

всичките проблеми идват от простите родители

63

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

преди 5 години

ДА СЕ ПРОСЛЕДЯТ ПО АЙ ПИТАТА ПИШЕЩИТЕ ТУК РУСКИ *** И ДА СЕ СПАСЯТ ДЕЦАТА ИМ КАТО ИМ СЕ ОТНЕМАТ!

62

Анонимен

преди 5 години

ЩЕЛИ ДА НИ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА - БЕ ТО БИВА ДЕБИЛИЗЪМ! РАЗЧИТАТ ТИЯ РУСНАЦИ НА НЯКОЛКО АГЕНТА В ДНЕС ДА ВЛИЯЯТ НА ПРОФАНИТЕ... ВСЕКИ ИНТЕЛИГЕНТ ЗНАЕ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ Е БОГАТА КАТО НОРВЕГИЯ, ЧЕ ДА ПРИБИРА ДЕЦА, ТОВА СА РАЗГХОДИ НАЙ - МАЛКОТО! НО ВАЖНОТО Е ДА ВЪРВИ РУСКАТА ПРОПАГАНДА -ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА!

61

Анонимен

преди 5 години

Bravo, bravo, zadaljitelno li prerazkazvat knijkata moyata borba?

60

Анонимен

преди 5 години

ЧЕТЕЙКИ КОМЕНТАРИТЕ, НАЛОЖИТЕЛНО Е ДА МИНАТ И ДА ВИ ПРИБЕРАТ НАСИЛСТВЕНО ДЕЦАТА - ДА НЕ СЕ ОСАКАТЯВАТ, ГОРКИЧКИТЕ...

59

запознат

преди 5 години

Бойко Борисов посегна на най ценното децата и религията ни.

58

Фаготски - психолог

преди 5 години

Живеем в глобализиран свят - свиквайте на мурафетите му. Фаготски - психолог на свободна практика

57

SMF

преди 5 години

Да, изкуствена заетост - ненужни работни места, за да има работа за всички. И равен този стандарт се е поддържал изкуствено с държавни пари, затова всичко рухна.

56

аа

преди 5 години

Имало малко хора психолози в училищата... Абе не са психолозите тези, които възпитават бе. Едно време психолог е възпитавал. Ама едно време ако направиш простотия и ще ти обършат един шамар зад врата, и да видим дали няма да си стоиш кротко на чина. В Америка и до ден днешен има подобни места като ТВУ, където самозабравените тийнчета ги вкарват като в казарма и ги учат на ред и дисциплина. Този министър да вземе да ги разправя на някой друг как се възпитава.

55

Анонимен

преди 5 години

Навремето имаше такваз оценка-завършва годината с добро поведение как текст,но това беше спрямо отсъствията-уважителни,неуважителни без необходимите бележки,болнични,по семейни причини със знанието на родителите и уведомяването на класния ръководител или директорски-учителски съвет за отсъствията,също имаше за много добро поведение без пререкания относно съученици и учителски състав с без отсъствия от учебния процес,че удовлетворително поведение,а лошото се наказваше с изключване от училището.

54

Наглец

преди 5 години

Вълчев, първо ние хората живеещи в тази държава-имаме права! А ние като хора с права НЕ искаме гнусни стратегии и ИК! Това е НАШЕ ПРАВО-да искаме или да НЕ искаме нещо! Не стига ,че крадете като невидели-то не бяха апартамени,къщи за гости, заводи преватизирани,гори,морето и прочие-но с цялата си наглост почвате да ни обяснявате как ние родителите сме лоши и некадърни,а вие-"честните и почтените" ще се погрижите за това! НАГЛЕЦ! Не ми говори за права !

53

Педагог до 57

преди 5 години

Задълженията на децата се ВЪЗПИТАВАТ още в семейството от майката и бащата. Ролята на бащата умишлено е деградирана до някакъв извратен образ. Матриархат тотален. Само майката не може да предаде на детето ценностите на живота, трябва и мъжкия модел.

52

Правата...

преди 5 години

айде стига с тия Права! Да поговорим за задълженията на децата. Да посещават редовно училище, да не издевателстват над учителите, да пазят тишина в час и на Обществени места, да учат, да си пишат домашните, да имат уважение към околните, да не чупят и драскат обществена собственост и куп др.такива малки камъчета, от които каруцата ни се е обърнала. Децата в днешно време смятат, че всички са им длъжни, а те на никого и за нищо

51

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ искат държавата да поеме децата максимално: национализация точно.Защото държавата до тук се справя блестящо с всяка нейна работа.От комунисти като Бойко Методиев, какво можеш да очакваш? - Национализация на децата, потъпкване на родителски права, рушене на СЕМЕЙСТВОТО: основа на едно демократично общество.

50

Анонимен

преди 5 години

Давайте, чудете се още кой бил съсипал семейството. Комунисти, герберасти, евроатлантици, Русия, Америка, Норвегия... Бла, бла.. Докато се чудите и пишете по форумите, ви нае***а, взеха ви парите, взеха ви бъдещето, а сега ще ви вземат и децата. Пишете още по форумите.