21

Анонимен

преди 5 години

Покупка от Китай води до митница и мито ....

20

Щирлиц

преди 5 години

Аз пък имам Самсунг А8.Фантастика.

19

Коцкар

преди 5 години

Вече е модерно да имате Хавуей

18

еврокитаец

преди 5 години

До АнонименАз добавям и 7-ми фактор,процесора...какво става с нашите мозъци при съприкосновение с телефон който е със над 2 гигахерца???

17

Бай Петко

преди 5 години

Имам Huawei Mate 20 Pro уникален телефон. Айфоня и Самсунга са вече изпята песен Бъдешето е на Хавуей

16

Анонимен

преди 5 години

До пет години мобилните апарати на Apple и Samsung ще поемат по пътя към вечните"ловни полета"

15

Анонимен

преди 5 години

До12. Не можеш да ги разбереш. Защото си на ясла. Ако си в продуктите или услугите. И работиш с клиенти. Стара машина не ти върши работа.

14

Анонимен

преди 5 години

Напротив покупката онлайн от Китай е най доброто Икономическо решение на всеки потребител. Дори и закупеният смартфон от по неизвестен бранд да няма официален сервиз в България,това е най малкият проблем.

13

Трол

преди 5 години

Пълни глупости. Чудите се кви простотии да напишете вече..

12

Qwerty

преди 5 години

Давам за телефон максимум 300 лв. Въобще не ме интерсуват камери, батерии, дисплеи и инчове. И честно казано, не мога да разбера, хора на които телефона в джоба им е по-скъп от колата в която са седнали...

11

Анонимен

преди 5 години

Стига вече с тия"самсуняци" и "нагризани ябълки" толкова ли сте богати че да купувате тия избушеняци!

10

Анонимен

преди 5 години

Най-добрия телефон е корейски но не Самсунг. V

9

____

преди 5 години

Камерата е нужно да е добра но по важното е какви софтуерни възможности има. Телефона трябва да има поне 3-4 рам за да работи добре и не на последно място стъклото да е закалено и ако е възможно телефона да покрива военен стандарт за издръжливост. С този стандарт телефон с алуминиева рамка и горила стъкла може да понесе доста изпускания от високо и да не се счупи. Не като повечето Самсуниги дето сдават багажа при едно изпускане. После се сещат да ги увиват с разни гуми и пластмаси

8

____

преди 5 години

Оптималния размер зависи от съотношението на екрана. Шест инча е идеално стига рамката да е минимална и съотношението на екрана да е 18:9. Човешкото око може да хване и най-малката разлика в екрана стига човек да е имал контакт с доста видове телефони и екрани. Веднага се усеща разликата. ОЛЕД екран е възможно най-доброто- малка консумация и страхотни цветове. Батерия 3300 мач е напълно достатъчна за 2 дена ползване на телефон стига да е оптимизиран и направен като хората.

7

Анонимен

преди 5 години

1. Оптимален размер - 5,5-6" обикновено е много. Зависи за какво се използва телефона. За разговори 4,6" е оптимален размер2. Добър екран - човешкото око не различава повече от 350 пиксела на инч и многото пиксели няма да подобрят картината на екрана на телефона, но ще изтощят по-бързо батерията3. ОК4. Камера - телефона не е фотоапарат, за да гоним суперкачество. Правенето на снимки е допълнителна възможност, а не основна,а и сега всички правят снимки с голяма резолюция.5. Не

6

Анонимен

преди 5 години

Вместо да си купувате май.мунки инвестирайте в автономно захранване. От 15 години съм на такова захранване и съм независим от мутрите. Не плащам за ток и парно ако всички вместо в май.мунки инвестирате в собствени енергоисточници парнажиите и токажиите няма да ви дерат по десет кожи. Дойдоха ли ви изравнителмите сметки от порнажиите. Не им стигаше че цяла зима им плащах по 200 лева всеки месец а и през лятото ми идваха изравнителни сметки които трябваше да плащам. Въпреки че имах топломери.

5

Анонимен

преди 5 години

Шести фактор Цената!Всички фактори клонят къмXiaomi!

4

Гледна точка

преди 5 години

Нищо не казвате за парите и кой е оптималният вариант, в съотношение цена - характеристики.Според мен най - добрият смартфон е този който удовлетворява моите потребности и в същото време мога да си го позволя.

3

Дърта ЧанДа

преди 5 години

който не е имал китайско дърво, сътворено от китайски инжилер, той не знае що за пръчка е! миу-пиу ли техния измислен софтуер... майко мила! Само телефон с чист андроиТ...хахах

2

Анонимен

преди 5 години

Освен всичко изброено, ако искате да използвате с удоволствие смартфона, той задължително трябва е от технологично напреднала марка, а не "мукавей 20" ногу убав и евтиничък. Като се забелязва в годините, че такъв смартфон, нов модел, винаги е близо и над хиляда долара. Всичко друго е компромис.