41

SS

преди 4 години

Да има смартфона двучестотен GPS а иначе за да нямате проблеми със телефона вземете си ASUS.

40

Тайна

преди 4 години

Които е писал тази статия, значи изобщо не разбирам от "смартфони"Най-важни са:-Памет-> 16, 32, 64, 128 и т.н -"рам" памет -> 2 или най-добре 4 - На каква честота работи 1.8, 1.9 2.0 GhzДо човека написал статията, спри да пишеш глупости, и да лъжеш хората.

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Сменяема батерия също е задължително за мен. Винаги пътувам с втора заредена батерия. Срамота е че това го няма повече на флагманите.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Точно по тази причина не купувам айфони от отдавна. Накрая направиха един с по-малка рамка но му плеснаха отватителен нотч

37

Анонимен

преди 4 години

Престанете да давате акъл като пишете глупости. По важен от размера на екрана е размера на самия телефон. Ако съм се спрял на размер на телефон, да ми е удобен за носене, избирам този модел, в който са вкарали най-голям екран.

36

Анонимен

преди 4 години

най-важното е да има достатъчно рам за да не усеща изоставането и колкото изкара.

35

Анонимен

преди 4 години

34 Среден и бюджетен клас смартфони независимо от кои Бранд са произведени, закупени сега след пет години ще бъдат реликви.Всичко друго са празни приказки на лаици!

34

Анонимен

преди 4 години

Ако си умен ше се сетиш и не е до конкретна марка а до модел. Ако не си oвца ще си намериш телефон като хората с който може да изкараш 5 години спокойно. Нито ще ти сече нито ще се рестартира. Мога да ти кажа но не искам да правя реклама. Просто всичко добро струва пари и ако не е масово още по-добре. Това което всеки ползва се прави в огромни количества с компромисно качество. Дори нямат време да го тестват както трябва. Батерии гърмят, стъкла се чупят, загряват и се рестартират.

33

Анонимен

преди 4 години

Знаещият хайде сподели с нас неуките кои от смартфоните като изключим Флагманите след 3 година няма да са технически и морално остарели?

32

Анонимен

преди 4 години

Като не знаете какви телефони да си взимате не само че ще ги сменявате на 3 години , а и на две даже. Всичко добро струва пари независимо дали е китайско , корейско или някакво друго. Аз лично не харесвам китайските заради глупаво направения софтуер. Направени са така че да ти е сложно. Освен това трябва да се гледа облъчването на телефоните. Това никой не го гледа а е много важно.

31

Анонимен

преди 4 години

Гълъбов Павел цитирайки HIComm защо ми се струва че,правиш реклама на прескъпите пръчки!

30

Иван

преди 4 години

Няма да си купя никога повече,с копчато е супер да фалшр6ан всички!!!

29

Анонимен

преди 4 години

Смартфоните ги правят така, че в един момент сам да поискаш да го смениш с нов. Запова да работи бавно и разни други работи. Затова за България оптималното е евтин смартфон. На практика освен хубава батерия, друг полезен съвет няма сред тези пет.

28

Анонимен

преди 4 години

Най-много след 3 години сменяш смартфона. Повече от 300 лева за смартфон не си заслужава.

27

Анонимен

преди 4 години

21 Нещо не си много наясно с нещата!

26

B

преди 4 години

Днес.бг. Не сте у ред...

25

Гледна точка

преди 4 години

Оп 4 GB RAM и 64 GB флаш!!

24

Гледна точка

преди 4 години

Горещо препоръчвам "Huawei P smart Z". Среден клас, пълно ползване на дисплея защото е с изкачаща камера, 6,59 инча екран, батерията му е 4000 mAh. (за мен това е много важно),64 GB RAM със слот за външна памет. Излиза в края на този месец за 280$- направо без пари за подобен смартфон.

23

Са

преди 4 години

Телефон от 250 лева върши същата работа като телефон от 800-900!Просто има шматки с пари,които се фукат и им е под реномето да ги видят с евтин телефон!

22

Анонимен

преди 4 години

RAM и вътрешна памет - трябва да са достатъчни за следващият упгрейд на операционната система, която по правило иска по-голями ресурси. 8GB RAM и 64GB вътрешна памет са към момента минимума за това.