111

Брест-Литовск

преди 5 години

България победи Русия!

110

руският келепир

преди 5 години

В тази война руснаците са завоеватели от момента, когато напускат СССР и тръгват към Берлин. Заради това България 45 годи бе и изолация от Европа. А СССР се разполагаше в целия соцлагер. Победителите си поделиха Европа, а търсят кусур на Хитлер. Ами Мол.отов и Рибентроп? Хайде сега руснаците да не ми се правят на святоши.

109

До мечо

преди 5 години

Какъв руски мечок ,като тея са един голям пудел и нищо повече.Добре ,че бяха САЩ иначе в момента в Русия щеше да се говори на немски.Освен това ,единственото ,което крепи сигурността на Русия са ядрените им оръжия ,иначе при една конвенционална война ще бъдат прегазени от САЩ като *** може би за седмица ! Русия и без това е един вредител на света ,които не помага с нищо за неговото развитие а само дрънка и плаши с оръжие.

108

Пълни глупости

преди 5 години

И руски фукни!ТИЯ забравят как ги беха нагъзили и ако не беше САЩ и Запада, щеха да гивкарат на мечките от Чукотка в ***.А ман от руски простотии!

107

Анонимен

преди 5 години

До СимоЗапада предаде Чехословакия, русия предаде всичко човешко.

106

Симо

преди 5 години

Омръзна ми да чета някакви *** и простаци. Втората световна война започна в Мюнхен, когато запада предаде Чехословакия. После когато Германия нападна Полша - запада предаде и нея, на Русия им била виновна. Специално за *** у нас. Уважаеми ***, т.н. западна помощ под формата на консерви, облекла и оръжие е била огромните 4% от нуждите на Руската армия. Освен самолетите Аеро Кобра и няколкото десетки Спитфайер всичкото останало оръжие е било почти негодно.И не са безплатни.

105

Анонимен

преди 5 години

ЗАПАДАТ ДА НЕ СИ БЪРКА ГАГАТА ТАМ КЪДЕТО НЕ МУ Е МЯСТОТО

104

Дзивко

преди 5 години

Западния фронт помага много на Сталин, но като цяло и без него щяха да сломят Германия, просто по бавно, всъщност големия фронт е източния и колкото и помощ да има от съюзниците, без жива сила и впрягането на целия индустриален ресурс на СССР нямаше да има победа

103

Хитлер сбърка

преди 5 години

Трябваше да влезе в Русия не с войски, а 3-огромни влакове с цистерни от водка и сельодка.Руснаците тогава сами щяха да му донесат главата на Сталин на тепсия.

102

мечо

преди 5 години

Запада тъпо и упорито дразни руския мечок, но забравя както винаги, че за да го победи няма да му стигнат и 1000 години. Айде бъдете здрави !

101

Дзивко

преди 5 години

Факт, Щатите помагат на СССР с храна и техника, но цената която плащат руснаците от към хора никой не може да им плати, не напразно Де Гол се покланя пред тях, и казва, че само те са били в състояние да я платят и да оцелеят...

100

Товарищ

преди 5 години

Ако не беше помоща на Америка ( военна техника , камиони , храни и др.) и другия фронт срещу Хитлер на западните страни , щяха да извършат ,, невероятен подвиг " на куково лято !!!

99

Анонимен

преди 5 години

Като гледам руския парад по повод 9 май могат да ни превземат само с оркестъра.

98

Обикновен Бг

преди 5 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БРАТУШКИ. С день победы

97

Анонимен

преди 5 години

"анти руска истерия"? по-големи истерици от алкохолизираните московити няма.Никой не отрича победата над нацизма , просто никой не иска да има нищо общо с агресивното ботоксово джудже стоящо на трона в кремъл.

96

Накратко

преди 5 години

Тия май забравиха кой им е помогнал ,кой пръв обявява война на Германия и кога се обръща хода на войната.

95

Анонимен

преди 5 години

*** нееее, как да прости на руслямия "подвига"?!? Той Запада, ката ден и завижда на параша за "великата пабеда" и последващото .....скотско съществувание на населението и. :))))

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 96Има ги данните и за храните и на архивните филми как руските войници пллющят американски консерви. Впрочем и "прословутия им ас" Покришкин е лятял с Аверокобра Р 50 а не на руски таралясник.

93

2

преди 5 години

Стига променяхте историята и спрете да цитирате *** сайтове. СССР (РУСИЯ) ЗАПОЧВА ВОЙНАТА ЗАЕДНО С ХИТЛЕР. ПОДЕЛЯТ СИ ЕВРОПА.

92

Анонимен

преди 5 години

Ти остави камионите. Те са щели да изпукат от глад сами, ако не са им доставяли храна.Щото все пак имат малка територия и не им стига за изхранване на скотоветее :)))