47

До 70

преди 5 години

Къде е загинал дядо ти? Ако дядо ти е руснак дащо това трябва да ме интересува?

46

До 73

преди 5 години

А защо не напомнят най напред на Путин, който финансира неофашисти в цяла Европа и ги събира даже на конгрес в Петербург?

45

Анонимен

преди 5 години

Аз лично предпочитам българския Луковмарш!

44

антиджендар

преди 5 години

Това е една велика антисоросоджендарска акция.

43

Раковски

преди 5 години

Червени ***, не е ли по-важно да почитаме паметта на загиналите войници през башканската, междусъюзническата и ПСВ за обединението на българските земи! Там са нашите герои. А не подчинявайки се на една чужда окуп а ционна сила през ВСВ. Загубено поколение сте вие за да почитате чужди имперски интереси.

42

хохолите капут!

преди 5 години

До Анонимен 61"Безсмъртният полк" е гражданска инициатива, в която може да се включи всеки желаещ. Това е антивоенна акция, която има за цел да напомни на света до какво може да доведе омразата на хората към себеподобни, върховенство на което се явява и хитлерофашизмът.

41

Демократ

преди 5 години

Присъединявам се към полка. Дядо ми е загинал. Който не разира това да се изправи срещу мен.

40

Анонимен

преди 5 години

Достойните български офицери, участвали в тази война и гордо водили ротите и полковете си, бяха избити веднага след това от съветско-болшевишките и техните български слуги или дадени на прасетата в Белене! Точно тези сътрапи сега празнуват

39

Анонимен

преди 5 години

Някои бедствия са вечни.

38

Анонимен

преди 5 години

Разликата между фашизмът и комунизмът е като между трабант комби и трабант седан.Ако германците бяха победили сега Европа щеше да е бяла и разни "интегриращи се" раси щяха да са нещо като ацтеките.

37

мне мать так учила

преди 5 години

Россия безсмертна!И в огне не горит, и в говне не тонет!

36

Русонефил

преди 5 години

Путин финансира не една и не две неофашистки формации в Европа. Преди врема ги събра дори на конгрес в Петербург , в Русия -победителката на фашизма.

35

До 18

преди 5 години

Те да си почитат който си искат. У тях си. Що щат тук. Тия фашисти както погрешно ги наричате не дотам образованите русофили ни върнаха северна Добруджа. Какво ни дадоха руснаците? Сталинизъм. А той с какво е по-добър от нациотал-социализма?

34

До 42

преди 5 години

Не обратното е . Руснаците не признават, че без материялната помощ на САЩ е нямало да победят. От болната глава на здравата. А за войната 1878-9 руснаците искат да си принвоят заслугата само за себе си, а са участвали и много други народи. Същото като с Русия сега и ВСВ. Фактите са обаче неоспорими. И в двете войни участват и войници и офицери и генерали от различни национолности . Не само руснаци. И Сталин не е руснак.

33

До 48

преди 5 години

И какво е това синя карта? Като се напиеш и посиняваш ? И ти дават карта че си син?

32

Гражданин

преди 5 години

Антивоенна акция на тия дето непрекъснато дрънкат оръжия? Нещо гнило има в тая работа

31

Анонимен

преди 5 години

Какво правят руските ветерани в България?Защо не са си във "великата"страна Русия?Не само комунисти са се борили срещу фашизма.

30

до Киро

преди 5 години

Ти, си ром. Не говори от името на българите.

29

Киро

преди 5 години

Българите мразят руснаците. Вижда се с просто око. Няма човек, който да не се подиграва на този народ. В интернет има хиляди видеа, които показват шантавия им живот .

28

Анонимен

преди 5 години

Просия е в демографска дупка, смачкана от санкции, самолетите им падат или си ги свалят със собственото ПВО. Утре обаче пажовете на гей Путин пак ще се ду пят, докато му отварят дверите. А руското пушечно месо ще се хили де билно, докато марширува. В стила на руския мир е прислужниците да изглеждат като малки румени *** далчета, които вирят дупета и си разтягат изкуствената усмивка от ухо до ухо.