9

Анонимен

преди 5 години

Браво на Фандъкова,имаме си кмет на място!

8

Анонимен

преди 5 години

Едно време за Витошка колко помия изляха върху Бойко! Сега върху Фандъкова! Ларгото- бе,Графа-бе,Ал.Невски- бе,околовръстното-бе,паметника на Самуил- бе,имената на спирките на метрото- бе,градинката Кристал- бе,шадравана на Славейков-бе, Централна баня- бе,НДК- бе! Смешни сте!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Ама много бързо реагира кметицата. Защо нищо не каза, когато "ремонтираният" Граф Игнатиев се наводни...? Или пак чака преоверки и ще налга глоби...Най-добре е нищо повече да не ремонтират. Да си изчака мандата до края на годината и да си се скрие в Самоков, без да си подава повече носа от там!

6

Модерното

преди 5 години

Фандъкова, а какво правим с квартали като Модерно предградие???Там има стотици незаконни постройки, няма канализация, улици, тротоари и са супер забавени проектите? Отчуждаването трае по 6-7 години, защото лелките в този отдел са пред пенсия и нищо не ги интересува?Районната администрация трепери от БХК и мачка редовните и нормални жители на квартала??А ти какво правиш, за да ръководиш тази анархия?????Снимаш се по градинки и електробуси и се мислиш за успяла???

5

Анонимен

преди 5 години

Йорданке,какви политически дивиденти търсиш,като нищо,което правите или ремонтирате не е като хората.Ние на очите си ли да вярваме или на твоите оправдания???

4

Анонимен

преди 5 години

Ей ,не се накрадохте бе...

3

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой е излъгал за площада, но кметицата определено ИЗЛЪГА преди година и половина, че ще премахне мутренската автокъща и чалга-кръчмата от Борисовата градина. Не само, че още са си там и мърсят парка, но мутрите си вдигнаха и покрив да не им вали на скъпите мутренски коли.

2

Анонимен

преди 5 години

ДОКОГА ЩЕ МЪЧИТЕ ХОРАТА НА ГРАФА?! ЦЯЛА ГОДИНА НЕ МОЖЕТЕ ДА ПАВИРАТЕ 900 МЕТРА-НЕКАДЪРНИЦИ!

1

Анонимен

преди 5 години

Браво на Фандъкова за постоянните подобрения. Червените реват яко горките