49

Фъндък от запаса

преди 5 години

Щото до момента не бяха скандални всички ремонти на фъндъка.

48

Eha

преди 5 години

Пейка 10 000, кошче 1000 лв ... що не отговори на този въпрос....Как една пейка ще струва 10 000 и кошче 1000

47

Анонимен

преди 5 години

Айде пак 10 милиона за пренареждане и същата свинщина с коли около църквата

46

Анонимен

преди 5 години

Г-жо Фандъкова,Вие и Вашата експертна тайфа крадохте и съсипахте повече от достатъчно. Просто си идете, моля. Превърнахте този град в грозна купчина итонг и евтини плочки. Стига вече, наистина.

45

До родената софиянка

преди 5 години

Точно на селяните не им пука за Графа и Седмочисленици.Те не помнят Феята и Ропотамо.На селянина му дай сама МОЛ и асфалт.Селянина няма сантиментални спомени от красивата СофияАко на някой му харесват ремонтите,значи или е лъжец или ***.И да знаеш повечето млади китайци от Илиенци са родени в София.

44

Waffen SS

преди 5 години

Съдейки по резултата от досега направените ремонти,може да се каже ,че ни очаква едно незабравимо ремонтно изживяване в ареала на Ал.Невски.След ремонта ,който ще се точи бавно и мъчително ,ще последва ремонт на ремонта, а след това ,за да е пълна забавата на ремонтният- ремонт ще се направи нов ремонт и ето дошло време пак за ремонт.Нещо като вечен ремонтен кръговрат.Ама много го умее това ГЕРБ .Не трябва на големи градове кметовете да са артисти,поети,художници,балерини учителки/освен тези по математика и физика/.Кметове трябва да са инженери и архитекти-урбанисти ,икономисти.

43

Анонимен

преди 5 години

"Фандъкова: Показаха стар проект, паветата на "Ал. Невски" остават"---А, ***, Дано! Да не мислиш, че ти вярваме! Ос.ахте цяла София, народът не на шега се възмущава, сега вече ви хвана "шубето" и започнахте да се "изнаназаждате", както викаме ние у Радомир, у градо!

42

Анонимен

преди 5 години

Леле, и това ли място смятат да налазят ГРОБ-аджиите?!? И да го съсипят както стана с "Графа"?!? Май им изтича временцето и гледат максимално кешунец да усвоят...... Жалко...

41

Анонимен

преди 5 години

ПУСНИ НА СОФЯНЦИ КОМУНАЛНА ТЕМА ЗА СОФИЯ И ИМ ГЛЕЙ СЕИРА))):

40

Waffen SS

преди 5 години

Трябва да призная,че управлението на София през последните години ,ако не беше трагично щеше да смешно и забавно,но през сълзи.Няма нещо за,което са се захванали и да не са се провалили.На ГЕРБ символа трябва да е хипопотам,затънали са в фекалии до шия , а отворил уста като хипопотам да искат още да управляват и да усвояват/крадат/.Ама то на усвояване насита няма.А сметките на политически и управленчески лица в офшорни зони са от порядъка на 100,200,300милиона.И в един прекрасен момент тези лица ще отидат при сметките

39

родена софиянка

преди 5 години

До Анонимен 30И аз съм доволна, но явно "столичани в повече"...май станаха наистина в повече!Че и дават селски акъл за всичко.. Ужас!!!!!!!!!! Направо съм погнусена от коментарите на селяните в София.

38

Waffen SS

преди 5 години

Предполагам,че първоначалният проект е бил с асфалт,но след като придобива публичност, веднага се отказват от тази *** идея.Съдейки по направените до момента ремонти и този ще бъде поредният провал,въпроса е дали по-голям или равен на този на "Графа".Когато ремонтите се възлагат на правилните фирми ,собственост на точните хора,а те пък свързани с правилните политически лица и структури,просто няма как и този ремонт да не е поредният провал.Ако се интерпретира една песничка на Т.Колев,която в някакъв актуален вариант би звучала "И след провала,пак провал"

37

Анонимен

преди 5 години

Г*рберастията искат да откраднат паветата за вилите си, че да се чувстват столичани и на село.

36

Фандъка

преди 5 години

Показаха стар проект. В смисъл след като го показаха, вече е стар.

35

срамота

преди 5 години

Тая селска даскалица е срам за софиянци.Направо се чудя как толкова време в двумилионна София кметува някаква средноинтелигентна женица ,чието единствено качество е да следва по петите шофьора на Т.Живков.Срамота е бе ,столичани.Толкова ли няма един по-интелигентен човек в София?

34

Анонимен

преди 5 години

София заприлича на Сталинград 43-та, само че вместо немци имаме ГЕРБери.

33

а Графа?

преди 5 години

та забавянето си е вече половин година поне. Санкциите за 'забавяне' са по 240 000 лева на ден! А за лошо качество - 'При некачествено изпълнение на поръчката се дължи неустойка в размер до пет процента от стойността на договора - около 1,2 млн. лв' ! Да сме чули нещо за 'санкции'??? Не - обаще същите проектанти и строители ще правели и ремонта около Ал. Невски! Защото явно са много добри? Може би дори ще облекат работниците си в свещеннически раса - да се 'вписва' в пеизажа?

32

Анонимен

преди 5 години

гледах военният парад на 6-ти май и си мислех за жълтите павета там. ако решат да ги махнат, не танк, ами един автобус от град.транспорт да мине, и ще изрови новите плочки, каквито и да са. нямаме в днешно време успешно направен или ремонтиран булевард. за саботаж ли го правят...от некадърност ли.... така,че, което е старо, но добро - запазете го !

31

Анонимен

преди 5 години

София е синя! Беше,е,ще бъде! Цвета на благородниците!

30

Анонимен

преди 5 години

Аз като Софиянец съм доволен от това което се прави за града!