21

Анонимен

преди 5 години

Потупвания по рамото само и само да изберем пак Герб и да си построят още частни асансьори за жълти стотинки. Явно сме наистина много глупави, щом все по един и същ начин ни лъжат толкова години управниците.

20

Истината

преди 5 години

България предрече крах на Брюксел!

19

Анонимен

преди 5 години

Стига с това привет от германия бее, не ми се прави на учтив паррцал! Стига си защитавал мутрата мафиот борисов!

18

Анонимен

преди 5 години

Тия от брюксел здраво си защитават марионетката мафиот Борисов!

17

Анонимен

преди 5 години

В Германия и другите западни страни които произвеждат автомобили предстои едно грандиозно преструкториране и трансформация в производство на електро автомобили и такива на алтирнативни енергоизточници, което ще доведе до значително намаляване на персонала зает директно в производството. Това ще предизвика огромно раздвижване на пластовете и отпадане от работния процес на най-неатрактивтите дейности, което ще доведе до "желаното" подобряване на демографския проблем на Радев !

16

Тинев

преди 5 години

ГОСПОДАРИТЕ убеждават робите, че са добре!

15

Анонимен

преди 5 години

Поредната пропаганда, лозунги, големи думи, цветя и балони, знамена ... а като погледнеш пак една дупка, дупката на Европа.Нищо не се е променило вече 60г ... само имената, партии и организации с различни имена.Продължавайте да си носите розовите очила

14

Гледна точка

преди 5 години

Много е мижав растежа на ЕС като цяло САЩ и особено Китай имат много по-висок растеж на БВП.САЩ и Китай са с едно правителство един президент, законодателство и устройство на държавите си, а европейският съюз всяко правителство гледа кое ще му е най - удобно за държавата. Аз мисля, че вместо само да мрънкате ЕС туй, ЕС унуй, стягате си дисагите и на оборот към вашата Русия.

13

:))

преди 5 години

20% ДДС за всички храни, както и детските стоки в България! :))

12

Анонимен

преди 5 години

Откак сме в ЕС сме здраво заталашени, заедно с почти всичкиостанали членки.

11

До №8

преди 5 години

Каква ресеция те гони бе, в близките години няма да има икономически трусове, спрете да сте такива песимисти и да очаквате само лошо да се случва в света и в животите Ви !

10

привет от Германия

преди 5 години

България отдавна щеше да се оправи , ако ги нямаше българските рубладжии в парламента ,които умишлено прахосваха и крадяха парите давани от ЕС ,само и само да угодят на Путин защото Путин не иска България да е добре икономически ! България започна да взима помощи от ЕС много преди да стане член на ЕС , оп преди 20 г. получавате помощи ,но рубладжиите изпълняват заповеди от Москва ! Докато не ги изгоните или унищожите ,бял ден няма да видите !

9

:))

преди 5 години

20% за всички храни, както и детските стоки! :))

8

Анонимен

преди 5 години

Да му мислят тези които реват, че населението на България намалява !Идва времето когато на Запад ще започне рецесия, а това неминуемо ще доведе до връщането на гастарбайтери в България !Тогава квиченето ще е още по-голямо и пак "меките китки" ще са виновни на "яките топки" - разбирай Радев, Нинова и цялата русофилска *** !

7

Анонимен

преди 5 години

Единственото, което може да се предрече със сигурност, е че ще прдължаваме да сме стабилно закотвени на дъното на съюза.

6

Анонимен

преди 5 години

До бай ганюПак не си си взел хапчетата.

5

бай ганю

преди 5 години

спрат ли ни европарите и парите от емигранти сме свършени за седмицатогава ще ни се притече на помощ големия брат от изток и ще ни оправипроблема у нас е че сме прекалено зависими от отвън и не се инвестира дългосрочно в квалифициране на работна ръка на много високо конкурентно на развитите ниво

4

Анонимен

преди 5 години

Много е мижав растежа на ЕС като цяло САЩ и особено Китай имат много по-висок растеж на БВП.

3

ай сиктир

преди 5 години

Да не се е споминала оная дето ни хвали все ми се струва , че с такъв растеж вечно ще сме безнадеждно изостанали.

2

Анонимен

преди 5 години

На цифри растем като икономика, но намаляваме като население.И това предрича растеж ?!Че то след 10 години бразилците ще са мнозинство, а както знаем те нямат основна заслуга за БВП.