94

Анонимен

преди 5 години

"Мир и благоденствие!" - папата зове за мир управниците разясняват вече 10г., че живеем в благоденствие. Плашещи са тези думи, защото Иисус преди 2000г. ни обясни какви събития точно ще се случат/справка последната книга от Библията - Откровението на св.Йоан/. Дошло е време разделно, все си мислех, че ще е след много столетия и/или хилядолетия, а може и да е сега...

93

Калеко Алеко

преди 5 години

Диалог ... който му беше отказан от нашите православни светила ... На всичкото отгоре другарете в духа на старите си конспиративни теории, заподозряха и политически замисъл в посещението му ... Добре поне че ***, го прие макар и сдържано ... А и Вицето - Илияна Йотова, не се хвърли ничком в краката му, както направи при посещението на рушкия патриарх ... !!!

92

чичо Гошо

преди 5 години

Това за егоизма и двойните стандарти го кажи Меркел и Макрон.Кога Ватикана ще се извини на българите за обидата,че сме атентатори на папата?Никога!Голям гъдел ви е да ни набутате мюсулмани и да ни ликвидирате!Но българите не сме прости.

91

Антихрист

преди 5 години

Папа на каквот точно е той? Щом признава другите религии, които отричат християнството, значе папата сам се е отрекъл от християнството.

90

баба мара

преди 5 години

папата да не губи време на балканите а да заминава за венецуела за да не станекато в чили на стадиона

89

Анонимен

преди 5 години

Тоя мир дето го искат е по-лош от война.

88

Анонимен

преди 5 години

Папата беше абсолютно неприятен за Българската Православна Църква.

87

Анонимен

преди 5 години

Този с черната качулка около папата представител на сатаниста Вартоломей от Истанбул ли е?

86

Revengeofthesith

преди 5 години

Тоя зад папата подозрително прилича на представител на тъмната страна на силата.

85

Анонимен

преди 5 години

Тоя еретик първо да махне, че Светият Дух идва и от Сина (Filioque), а не само от Отца. После да махне тезата, че е намесник на Св. Петър и безгрешен,и чак тогава изобщо може да почне да се говори за нещо.

84

Анонимен

преди 5 години

Този е еретик. Има писмо от висши теолози, в които е обвинен в анти-християнско поведение, предателство спрямо християните по целия свят, съюзяване с мюсюлманите, прикриване на оргии, секс с момченца и т.н. Как може този деграгирал комунист и предател да бъде посрещан по този начин?

83

Додо

преди 5 години

Берголио е Сатанист, изпаднал от дебелото черво на Луцифер! По-добре Ердоган да бяха поканили, убеден съм, че щеше да донесе повече позитиви за България и Българите!

82

Анонимен

преди 5 години

какъв диалог е възможен когато тези лунатици и кукувици ще си подхвърлят догми като някакви папагали докато свят светува. Та те немогат да се разберат кой е бил исус 2000 години. пророк в исляма ли е бил господ ли е бил ,какъв.

81

Анонимен

преди 5 години

Въпреки обидата,която получи от БПЦ,през 2016,папа Франциск посети България и почете българския народ.Така постъпва по-силният и по-мъдрият.

80

Анонимен

преди 5 години

За съжаление,патриарх Неофит обяви през 2016,когато бойкотира Вселенския събор в Крит,на който трябваше да се разгледа възможноста,за обединяване на католици и православни,всички цълкве,без Православната,в ерес.Според него българските католици са еретици,а отецът им-папата,също е еретик по тази логика?!Неофит и без друго ,е недостъпен за обикновените българи,не общува с тях,освен на празничи,чрез медиите.Работи само за интересите на Русия и РПЦ.

79

М, да ...

преди 5 години

До 98 АнонименНеща да богохулствам, но най-големите италиански мафиоти са най голямите дарители на катол. църкав! Опитват се да си опростят като плащат на катол. църква греховете! .. т.с Боко греховен ли се чувства? :)) пп- индулгенцията дали се зачета когато Боко наш не е католик? - :))

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Папата просто посети България след покана от наша страна"искаш да кажеш след като ББ плати от парите на данъкоплатците около 900 000,а нашите монаси и свещеници са по-скромни,църквата ни е бедна,на тях няма кой да им даде да пари да ремонтират дори храм-паметника на българската свобода Александър Невски,но за друго имат пари герберите!А един Гигенски манастир се продава на търг, заради измама,а не по вина на църквата,но и там няма кой да помогне!

77

М, да ...

преди 5 години

Папа Франциск: Мир по цялата земя, но той изисква диалог!------------Реално има неуважение, незачитане, несмирение, истерии, отричане, ..., т.с скрита и нетолкова скрита война ли по тези географ. ширини?

76

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтига си дрънкал,между правславни и католици има схизма,католиците са анатемосани няколко пъти от православните,като последния път е заради ограбването и опожаряването на Константинополм,както и за жестокото изколване и гавра с населението там,гавра и в цървите,след това католиците са ограбили и разорили и Одринска Тракия.И т.н.Затова не си говорят.

75

Антония Клеопатрова

преди 5 години

Папата ви го каза - свиквайте да живеете ЗАЕДНО. Защото другото е война.