27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Че Гъските месоядни ли са?Или защото с чужденски имена представят България са си сменили и хранителните навици. Ами Евчето Майдел - Астра Зенека Паунова - Дупнишка...

26

ххх

преди 4 години

Гадно, кръвожадни, ненаяли се зверове.

25

ПЕНСИОНЕР

преди 4 години

Искрено съжилявам че този път ми липсва да видя Цветанов с черно бял шарен *** калпак и национална носия заедно с местните хора да върти чевермето Ха даим е вкусно .Не вероятно са му спрели тока и асансьора не върви и той неможе да слезе .

24

чарли

преди 4 години

До ГАДОРЯН:Ако няма жени няма да се сетя за тях.

23

Софиянец

преди 4 години

Това му дай на бедния човек - хляб, малко зрелища, едно хоро в реката, и да удари един зад врата на децата. Това е България - чевермета и мъже с шкембета. И някой иска да сме силна и просперираща държава? Къде бе братко ...

22

Пич

преди 4 години

Е за това ставаме, не отричам. Да се наредим покрай чевермето и да лющим ракия цял ден, на това сме царе. Ама като дойде време да работим заедно, да направим някаква иновация, да направим някакъв бизнес, да произведем нещо, не ни търси братко. За пиене и едене, малки кютек, и да се топнем у реката, там сме силни.

21

1

преди 4 години

До АнонименТо само в България се яде месо и за това сме последни.Да ти имам логиката!

20

ГАДОРЯН

преди 4 години

Ужас. Домашните животни са по нещастни и от тревопасните на свобода. Ония поне имат шанс да живеят. Тука спасение няма. Отвратен съм от човешкия род. Да признавам си и аз ям месо и риба. Но не ги коля нали. Ако не ги колят няма да вкуся месо.

19

я гледай...

преди 4 години

Че то се падат по две агнета на човек.Беднотия.

18

Тато

преди 4 години

Така като гледам православната църква все още не знае, че Исус е бил върховната жертва и няма нужда от жертвоприношения от мнооооого години. Тези еитуали приличат повече на езически, отколкото да подхождат на религия, говореща за любов.

17

Анонимен

преди 4 години

А Цецо беше ли там?Щото тия дни в едно кюстендилсло село Мария Габриел беше събрала на мегдана цялото село на кебапчета.Та,затова питам.

16

Не е за хвалене

преди 4 години

Изяли били 1000 агнета.Това добре!А питал ли е някой агнетата дали са искали да бъдат изядени?

15

Анонимен

преди 4 години

какви агнета това са овце и шилета агне на шиш , ама толкова им разбирате

14

Joko

преди 4 години

Ба си езическият обичай.... Та и отчето замесен в тайфата... Това за хвалба ли е или за съжаление ?

13

До браво

преди 4 години

"българина" като теб със сигурност

12

ШибиРиби

преди 4 години

И кой ги плАти агнЕтата? Само питам за един преател

11

браво

преди 4 години

Булгарина само това разбира под празник: да се наяде, да се напие и да се качи в колата да се прибира. Питай го кой е Св. Георги, не може 2 изречения да ти каже за него. Ама иначе набива агнешко с ръце и мляска "честит Гергьовден".

10

Miro

преди 4 години

Евала. Най на края нещо нормално, традиционно и позитивно.

9

Браво

преди 4 години

Бугарите били уж бедни, а ядът само агнешко, козунаци, кифтета, на почивка ходят само в чужбина, имат по 2-3 коли и партаменти, къщи вили пари на влог. Яко се краде и се крие в тая държава

8

Was

преди 4 години

Това не е вярно! Народа гладува ,рови по кофите ,няма пари за бензин и шосетата са празни .Няма пари за дрехи и хората ходят окъсани,а децата им нямат нито скъпи таблети нито телефони !Ресторантите и кафенетата стоят празни,а скоро ще избухне и вулкана на Витоша! И за това е виновен само един човек _ Бойко Борисов.Долу Бойко , да живее Нинова!