53

Анонимен

преди 4 години

При човека всичко е точно. Просто не разбира.

52

Анонимен

преди 5 години

Като казва че няма за какво да го обвинят, защо избяга?

51

отбор

преди 5 години

Пеко Тако Цола Миньо сега пък Ветко следват Иленка и ***.

50

Анонимен

преди 5 години

Ветко не разбирал японски

49

Joko

преди 5 години

Ветко. Какво красивоо селско име. Представям си как тича с опинците в праоляка....

48

ОТ ИМЕТО СИ СТРАДА.

преди 5 години

ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА НА МИРА.ВИЕ КАКВО ОЧАКВАХТЕ:"ИМАНЕТО" ДА СЕ ПАЗИ ОТ ЧОВЕК С ИМЕ СВИНАРОВ,ИЛИ ОЩЕ ПО ЗЛЕ: ЗАЕКОВ ? ?А ТОЗИ ГОРДО НОСИ ИМЕТО: ВЪЛЧО.ПОДХОДЯЩО И РЕСПЕКТИРАЩО ЗА ПАЗАЧ НА ПАРАТАСЛЕД ВРЕМЕ КАТО МИНАВАМЕ ПОКРАЙ ПАМЕТНИКА МУ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ЩЕ СИ СПОМНЯМЕ ЧЕ ВСИЧКО БЕШЕ ЗА ИМЕТО МУ:"ВЪЛЧО"

47

Гина

преди 5 години

Не ви е виновен Ветко за пенсиите и внуците в чужбина. Сигурна съм, че ще го оправдаят. Не си е платил членския внос и виновните за това му напомнят, че колелото се върти. Ветко си е опекъл работите, ризите са му безкрайно кирливи, но виновен не е.

46

Шефа

преди 5 години

Как в какво бре?Имаш пари а не даваш на герберите!Я виж Цвъки!С около 190000 лв доход за 10 години ,накупи апартаменти за 3 милиона!Защото му дават !Я този да издигна за кмет , я оня за народен представител и хората МУ дават , дават без да жалят! А Вие Арабаджиите се стискате!Сега ще давате на съдебната власт!

45

Анонимен

преди 5 години

Както с Веско така и с Баневи нищо няма да направите.Всичко е прах в очите на наивния народ.

44

Киро

преди 5 години

Обвинен си в неплащане на месечната такса към партиината каса. При постъпване на плащането, незабавно ще бъдеш освободен !

43

Не разбирам в какво

преди 5 години

Много просто ! В един момент си решил, че вече няма да се отчиташ пред началника и.... цамбур с двата крака.

42

справедлив

преди 5 години

По това обвинение могат да бъдат привлечени всички от ГЕРБ.Всички гербаджии са крадци , измамници и перачи на пари.Един читав човек няма в Шайката на Боко Тиквата.ГЕРБ е организирана престъпна група за грабеж и дискриминация на гражданите.По нищо не се различават от Баневи ,Стайкови и Арабаджиеви.

41

Анонимен

преди 5 години

ветко недоразумение крадливо неразбираш а недеи са прави на ощипан б.***

40

опетков

преди 5 години

Десетте милиона в кутията за обувки, предназначени за протестите против ГЕРБ му изядоха главата, а и протестите не се осъществиха. В крайна сметка вероятно ще бъде оправдан, поради липса на доказателства и може би поради още една кутия, скрита някъде.

39

Дзъ

преди 5 години

Ама и аз не разбрах какво стана. Почна да не плаща на държавното ръководство или пренасочи плащанията към опозицията? Кофти. Човека си е плащал толкова години такса спокойствие и тъкмо си е повярвал, че вече е по-силен и по-свободен от апаратчиците и ей - на...арест. Кофти

38

дедо

преди 5 години

Какво има да разбира? Една желязна верига занитована за краката,и едно канче чорба на циментовия под за 20 години и ще се сети няма страшно...

37

Роб на влаЗта

преди 5 години

Малко плащаш на ГЕРБ .Почнал си да скътаваш .Ти си пример за всички бизнесмени в кавички да увеличат вноската в касичката ....ако не искате извадете някоя пара и направете -революция.Власт не се дава -власт се взема...

36

Off

преди 5 години

В казармата имаше един лаф: Ще се сетиш!

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Бишия японски/Кемпински Зоографски, сега Маринела работи целогодишно. Имат хотел и в Пампорово за през зимата. На купоните му само видни представители на БСП. То и на Мишо Бирата не му бе ясно. "На всички ДОСЕГА си плащах и нямаше проблеми". Това"досега"всички го изпускат. Не знам защо? Курнито при Орешарски не била от "статуквото" и няма нищо общо с "кой". Да не я гледат какви ги е вършила преди. Те Ви още един катарзис. Брей!

34

No comprendo

преди 5 години

Еманация на бг бизнесмена-хотелиер, крадлив и *** цъpвyл.