43

Едно легенче

преди 5 години

му подарете да мие краката на бежанците

42

Анонимен

преди 5 години

Цецо ще му подари апартамент от Артекс на ниска цена.

41

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Изтънчен вкус... - естет...

40

Анонимен

преди 5 години

Иконата е свята и НЕ се подарява на ЕРЕТИК като този Ереисрах папа Франциск!

39

ПроСоТо

преди 5 години

хм!..И от къде е откраднал тия икони Мутрафонски?..Негови ли са били?..На нацията ли са принадлежали?..-Ако да,то тоя Свръхсупернагъл дбил попита ли някого как да се разпорежда с тях?Има ли решение на какъвто и да е "орган" за тия подаръци?..Или банкянската Мутра решил ,заповядал,и наредил?!........Хора ,СПИТЕ ЛИ БЕ?!?!?!...Та тоя ПРЕСТЪПНИК ви направи "за пет стотинки"!!!..Тоя не "ви бръсне за слива",за него сте нищо,просто нули..или ви харесва "Тиква да бесней над бащино ви огнище"?...

38

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 5 години

Почивен ден е. Отделям малко време за новините....и от всякъде ме гледа Борисов и ме информират за Борисов. Какво казал в ''Панорама'', какво щял да подари на папата, колко бил направил за Балканите, какво щял да прави с мандата си и т.н. и т.н. Дойде ми малко в повече, а на вас

37

Анонимен

преди 5 години

***, викам Боко да не земе да му даде за подарък п--орно със възрастни, че Папата ще се обиди. Нали си лакейче на системата, аз само давам съвет да не се изложим пред Големеца от Чужбина и от друго вероизповедание, аз ти помагам, лакейче, пък ти ме цензурираш.... Айде, успех. Нали си знеш? :);)

36

Анонимен

преди 5 години

За честванията в Клисура само споменаха бегло, но за тези ни облъчват постоянно.

35

Индулгенции

преди 5 години

все още се дават,дори по Туитър.

34

Анонимен

преди 5 години

Даже и при посещението на Руския Патриарх Кирил НЕ е имало спец охрана! Така НЕ е бил и охраняван и Българският Патриарх! Но за чуждия, за *** катоп Франциск , всичко се дава! Гн.ус ме от българските ду.***.да.вци и чуждопоклонници!

33

Анонимен

преди 5 години

Колко сме жалки! И вметсо българския народ да отдаде почитание и молитви към великия светец и великомъченик Георги Победоносец, вниманието на цяла бЪлгария ще бъде насочено към тоя ЕРЕТИК И ЛЪЖЕУЧИТЕЛ папа Франциск! А тоя Франциск е ДВУЛИЧЕН, ЛИЦЕМЕР, ЛЪЖЕЦ, ЕРЕТИК,прави се на смирен , но всъщност заради тоя бо.кйлу.к се блокират централни софийски улици и български магистрали! Заради тоя бо.клу.к се блокират български магистрали, а и му се дава многобройна охрана!

32

БРАВО БОЙКО...

преди 5 години

ТА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ БОЙКО:В СТЪКЛЕНО ИЛИ В ПЛАСТМАСОВО БУРКАНЧЕ ЛИ Е ПОДАРЕНОТО КИСЕЛО МЛЕКО БОЙКО ??

31

Анонимен

преди 5 години

ПФУ, КАКЪВ СРАМ! СРАМ И ПОЗОР! Откъде на къде ще придавате значение нанякакъв си ересиарх и еретик като Франциск? Тоя *** даже НЕ е европеец!Защо ще занимавате цялото бългхарскйо общество и българския народ с този извратеняк - папа? За какви "достойнства" и " услуги" ще получава тоя никаквец толкова внимание? Защо и поради каква " важна" причина тоя ересиарх ще получава внимание и подаръци - златовезана икона и кисело мляко? Защо българите са такива ду.***.,да.вци и чуждопоклонници?

30

Анонимен

преди 5 години

Да му подарят и една краставица и една минерална вода, като седне в Папамобила да си направи един таратор да има ко да папа Папата.

29

Извезани са

преди 5 години

златни кръстове! В статията много ясно го пише.Аз също се подведох за извезана икона!

28

Анонимен

преди 5 години

По-добре да му подари малко суджук, от онзи с еленско месо, дето му го приготвяха по специална рецепта в Добрич

27

PAPA

преди 5 години

ТИКВО .ИНДУЛГЕНЦИИ ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРОДАВАТ

26

Анонимен

преди 5 години

Боко, много си стиснат, бе. Дай му барем едно бурканче розово масло! Какво е това кисело мляко сега... оставаше и от туршията и ланското зеле да му набуташ?!?

25

XXX

преди 5 години

И едно апартаментче да му да подаря, от онези от А*текс, с буквите...

24

ikar

преди 5 години

СТИГА ГЛУПОСТИ! Откога иконите се бродират, пък било и със злато. Везат се дрехи, иконите се рисуват (иконописват). Някой групак каже нещо и всички повтаряте навсякъде същата глупост.