63

Анонимен

преди 4 години

Папата утре си отива и пак ще лъсне голия г.з на шефа на шайката,натрупала за 10 години несметни богатства за сметка на народа.Каламбурите му вече не са ни интересни,нито забавни.Облякъл е агнешката кожа предизборно,за да омайва овчия електорат.След изборите пак ще бълва змии и гущери по опонентите и ще се хвали какво уж бил направил.Репертоара му го знаем вече наизуст и освен досада,не предизвиква нищо друго у нас.

62

Д-р Исня

преди 4 години

Ама кисело мляко от кофичка или буркан 800? Разликата е от България в Европа до европейска България!

61

мъка, мъка!

преди 4 години

тук разни безбожници ганювски много загрижени за православието! Тези, партийни секретари и доносници на бкп имат предвид тяхното си православие = социалистически интернационализъм! Всеки, живял при диктатурата на Тошо Правешки, знае що е то социалитически интернациионализъм!

60

До 65

преди 4 години

До Как няма да подаряваКатолиците поне разследват насилието над деца от свещеници. У нас имаме само клипове в нета с "Баба Гуси". Знаеш ли, че именно защото не се доверявах на православните попове, не водих сина си на изповед? Нямам им доверие на изповедалнята. Искам детето ми да е преде очите ми, когато се изповядва. Може да не чувам изповедта, но държа да виждам детето си. Преди да гледаш в чуждия двор, виж нашия.

59

Как няма да подарява

преди 4 години

пак ще го галят по ***!? Католиците си падат по момчета(само в САЩ има над 1000 насилени момчета от католици), този папа може и малката му главица да погали, той на талибани краката мие, та главиците са му най лесни! Папата няма работа в православна държава, само раздори ще донесе, опитват се да задушат православието!

58

До Анонимен 62

преди 4 години

Това ли значело чеверме приятели?

57

Анонимен

преди 4 години

Той хубаво ще подарява на папата кисело мляко, а на ясно ли е, че 99% от българските млека не са с българската закваска? До там стигнахме с тъпата им европеизация, че и най-българското да не е българско.

56

Анонимен

преди 4 години

Торбалан ще си къса сухожилията от напъни да излъска ваксата ,а Цветанов на чеверме в Златоград ? От чеверме, на чеверме ! Живот .

55

Любопитен

преди 4 години

Папата дали е донесъл един чувал с индулгенции за продан на гербаджиите?Щото скоро е денят на Страшния (евро) съд,а грехове-бол и бол....

54

Анонимен

преди 4 години

Ш'го погали...

53

Анонимен

преди 4 години

Пак добре , че не е шкембе чорба, че къвто Бай *** е Борисов ....

52

Шлангове и мъркучи

преди 4 години

....и филия със свинска мас !!!

51

Анонимен

преди 4 години

До справедлив 54 Виж,за Йончева,източила 300 000 евро от КТБ и компания ,от червения сектор,ще им трябват раирани костюми.

50

справедлив

преди 4 години

А папата да му подари нов раиран костюм.Че скоро ще му трябва.

49

Анонимен

преди 4 години

ей тия гробари утре ако некой шейх им стане началник публично ще се обрежат и ще му целуват пантофите

48

edni_i syshtinovini

преди 4 години

явно този сайт се занимава само с един министър, всички новини имат отношение към него, човек остава с впечатление, че в страната живее само Той

47

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименточно така!..Иконата НЕ е просто "рисунка"!!!!..Ама безбожника Тиква какво разбира?Да беше дал на унуката си да надраска нещо на некое листче,папата щеше да са зарадва повече,зер децата са му слабост..Па и тия немат икони,съде разпънатия на кръст Исус го турат по стените...Да злобеят..Да напомнят на всеки,дръзнал да следва Исус, какво го чака...

46

Анонимен

преди 4 години

Има една книга , нарича се -,,Свещения вертеп'',там са описани всички подвизи на ,,светите '' отци и какво е представлявал всъщност Ватикана през вековете , а какво представлява днес сами научаваме ! И ЗАЩО СЛУГИТЕ ПОКАНИХА ТОЗИ ЕРЕТИК ТОЧНО НА ГЕРГЬОВДЕН ?!!

45

Мосю Густав

преди 4 години

Бойко, сложи и 2 мазни баници към млякото.

44

Wc

преди 4 години

LAKIRAITE. MU NOKTITE NA KRAKATA ZLATNI SAS ROZOVI KRASTCHETA NA VSEKI NOKAT.