18

!?!

преди 5 години

От тая присъда излиза, че да си терорист и радикален ислямист е неподсъдимо.

17

Американ

преди 5 години

Това е престъпление с особено висока обществена опасност, а му дръпнаха ушенцето, да не го заболи, както си правят българските съдии!? Защо и до кога?

16

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Този чеpвей се казва Ангел Стоянов. Започнал е да се нарича ахмед муса след като от евангелизъм е преминал към саудитски ислям.Бил е евангелист (боклyк) срещу пари после е станал ислямец (по-голям боклyк) пак срещу пари.Хем ислямизиран, хем циraнин. *** на квадрат.Държавата има огромна вина за съществуването му, включително заради допускането на паричен поток от организации налагащи античовешки политически учения.

15

Анонимен

преди 5 години

Лондон не е на 5 плюнки от БГ номер 14 , идвам си когато ми е кеф, ръса кънти колкото ми е кеф, и ако съм на кеф мога да те опъна от няма и как, макар да не си падам по леви чички... . Да не завиждаш нещо ве шльоки... ?

14

Анонимен

преди 5 години

Аз като си идвам в Пловдив .Винаги когато те засърби междубузието ли си идваш? Хахаха

13

ШибиРиби

преди 5 години

Пратете го на семинар в Гуантанамо да се пообучи малко

12

Анонимен

преди 5 години

В други държави им дават за такива проповядвания до живот или смърт.

11

Анонимен

преди 5 години

Само една година за толкова шум. Пак ли ви купиха ве съдче? Аз като си идвам в Пловдив много обичам, чалмати по улиците - свалям им ги от главите моментално и ги пращам в посока кьор му сун табела Туркиш.

10

Наблюдател

преди 5 години

Малко е.

9

авс

преди 5 години

да се пише коментари да не се пише няма никакъв смисал живота бг е сиромашко лято проповядвал ислям една година -застрашавал живота на хил.християни 1 год колко сте жалки правозаконите в бг

8

Анонимен

преди 5 години

Смешна "държава"?!?Пет минути затвор, дружеско потупване по рамото, хонорар от Ердоган и саудитците и утре шеф на Ислямска държава в България????Това ли е резултата?Сигурно и медал са искали да му дадат, ама "началнниците" може да не са разрешили.Ама има ли държава тука бе? Взрива в Бургас още го разследват, сигурно чакат да минат 100 г, да му направят един юбилей? Руснаците след взрив в Санкт Петербург, за 2 седмици хванаха терористите и си получиха съвсем други присъди...

7

www

преди 5 години

АЛООО МЕДИИТЕ ИСКАМЕ ВСЕКИ ДЕН ДА СЕ КОМЕНТИРА УБИЕЦА МЕСТАН - НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ПОТУЛИТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО ....

6

АТАКИСТ

преди 5 години

А за Местан какво беше наказанието от Кърджалийския окръжен съд(тоест неговите хора- потурчени ***)?Връщане на книжката след седмица заради убитото дете!Връщане на книжката???? Даже арест няма за тоя ***!Честито!

5

Коце кмета

преди 5 години

А за Иванчева, по изфабрикувани обвинения, 20 години?!?

4

баба мара

преди 5 години

пред залата на съда се мотаеха някакви индивиди с черни парцали по главите ителата не беше ли забранено това със закон в българия

3

Анонимен

преди 5 години

Една година? Боже, боже, колко жалка държава...

2

zeus

преди 5 години

Символична присъда за един терорист, но все пак се задават избори, все някой трябва да гласува за Баце.

1

БХК

преди 5 години

БХК влезе в чата