27

Анонимен

преди 5 години

ами явно не я бива за тази работа

26

Факт

преди 5 години

Отоплението с парно е колективна услуга за всички жилища в сградата, а не индивидуална услуга, както твърдят онези 80%.

25

Анонимен

преди 5 години

Мая Манолова защо най-накрая не спре да защитава мошениците при ползването на парното и да защити пострадалите - по-бедните хора?

24

Анонимен

преди 5 години

До 21Под "целия пакет" се разбира, че на днешно време всеки може да гледа телевизия и да слуша радио чрез интернет независимо кога и къде се намира, по цялото земно кълбо, за което никой не може да го контролира !

23

Анонимен

преди 5 години

Нещата са безнадеждни, докато бай г. не престане да се занимава с прецакването на Другия.

22

Анонимен

преди 5 години

И какво ? Европа да не е социално комунно учреждение разбира се че ще плаща. А как иначе ще ви експлоатират ?

21

Айде

преди 5 години

Тази,ще оправи и Европата!Аз Костинброд направих,та един ЕС ли ще ми се опре,хайде холан!

20

13

преди 5 години

Какъв пакет имате предвид? Такса за радио, после за телевизия се плаща от десетилетия. Навремето имаше и в България такса за радиоточка, имаме или не радиоточка.

19

Анонимен

преди 5 години

Тръбите, които минават през стаята, си топлят. Доколко е достатъчно, зависи от големината на помещението и желаната температура. И е вярно, че се топли цялата сграда, който живее в блок без съседи отгоре и отдолу, знае разликата. Знаят го и хората, които живеят в еднофамилни къщи.А че не се мисли за енергийна ефективност, е явно от стъклените стени, врати, цели помещения за търговска цел от стъкло, гълтат огромно количество енергия.

18

Риторичен ?

преди 5 години

Представете си следната ситуация:Първи етаж с три апартамента, от които само средния е абонат на Топлофикация, но си е затворил радиаторите, тъй като температурата му е достатъчна, благодарение на това, че се намира над абонатната станция, а съседните апартаменти, които се отопляват на ток, му греят стените !Кой в тази ситуация е "кум", кой "сват" и кой "братушка" ?

17

Чудно

преди 5 години

Ха ,ха , ха...!

16

1234

преди 5 години

Самата технология е абсурдна, да топлят вода на 5 км и да я карат, и после се чудят откъде от събират пари заради неефективност. А спокойно може всеки блок и абонатна станция да имат термопомпи, с отклонение за всеки апартамент. Тогава се знае кой колко ползва и какво плаща. Сега е анархия и няма оправяне

15

Анонимен

преди 5 години

До 13Ти плащаш такса за целия пакет, независимо дали там където се намираш в момента има или нямаш достъп до мрежата !

14

Риторичен ?

преди 5 години

А кой ще плати такса "сградна инсталация" на апартаментите, които ползват алтернативни източници, за дето отопляват абонатите на Топлофикация ?

13

Българина

преди 5 години

Европейския съд няма да отсъди срещу герб.... Както и нашия. От 15 г европейския съд наблюдава нашия съд и резултата от наблюдението, е че европейския съд заприлича на нашия. С каквито се събереш такъв ставаш. ЕС е по скапан и от ссср, и най важното, няма да издържи 45 г.... Шото неравенствата вътре са огромни както и двойните стандарти, не е като ГОСТ или БДС

12

11

преди 5 години

В Германия далеч не навсякъде има интернет. И където го има, далеч не е толкова бърз.

11

Анонимен

преди 5 години

До 11Радио, телевизия, интернет, банков автомат, телефон,...на днешно време всеки има в джоба си !

10

Анонимен

преди 5 години

В Германия се плаща за държавните телевизия и радио, и без човек да има телевизор и радио. И сумата далеч не е символична.

9

Мияч на чинии

преди 5 години

Комунистическите бетонни глави така и не разбраха как функционира капитализма !За тях "пазарна икономика" означава: Путин да "дава" газ, Андрешко да се грее, а Меркел да плаща !

8

мак

преди 5 години

Логично е да не плащат тези, които не ползват парно. Това, че топлофикацията няма друг начин освен да прекарва тръбите през жилищата си е техен проблем, а не на хората. Колко топлят такива тръби? Ако не може без такса пренос, нека тя да е символична, за да не натоварва хората, които не ползват услугата.