18

Goose

преди 5 години

Така като чета коментарите ... гроздето е кисело :)

17

Анонимен

преди 5 години

рокерки

16

Анонимен

преди 5 години

Дами ? те колело не могат да карат - на мотори се качили майко майико

15

Анонимен

преди 5 години

Грозни, комплелсирани па.тици. Чудя се , защо телевизията дава внимание на тези глуповати женички? А и една от тези " мотористки" е БРЕМЕННА, което показва, че тая никаквица НЯМА никаква грижа и за своето си дете!

14

Анонимен

преди 5 години

И вместо да яхат скъпи мотори и коли , да допуснат тези кокошки да бъдат яхнати от техните мъже( освен, ако нямат). Стари кокошки, търсещи внимание. По- добре е за такива да отиват и да работят в кревата и да раждат деца, иначе ако и това не искат, значи са много, много аромтизирани женки.

13

Анонимен

преди 5 години

" Мъжки момичета: Десетки дами на мотори на 4 май"ПФУ, СРАМ И ПОЗОР! А, бе, момичета, къде изчезна вашата женственост, женско поведение, женска външност? Защо искате да бъдете наравно с мъжете? Не мислите ли, момичета, че ставате изключително грозни и че вървите против женската ви природа, когато искате да бъдете като мъжете? Еднакво противно е за една млада жена да бъде феминистка и мъжкарана на мотор, както и префърцунена поп- фолк кифла, изкочила от мола и фризьорския салон.

12

биолог

преди 5 години

някои жени имат повишено ниво на тестостерон в кръвта от мъжете,като бичите акули са.

11

Бивш рокер

преди 5 години

Една дама има ли мерак за мотор не ми я хвали.Преди 15 години бях фен на бързите скорости.Щастлив съм че останах жив и здрав.Покрай тези мотори доста чук-чук падаше.

10

бай ганю

преди 5 години

защо им е сложено определението мъжки момичета а не просто любители на мотори от нежния пол? като за днешното ни съвремие звучи не на място заглавиетоженски мъже и мъжки момичета е няква много остаряла фраза от 70-те,днес жените са способни и свободни да правят почти всичко което и мъжете и дори много жени печелят повече от много мъже което е нещо естесвенно,жена кара трактор,комбайна,тир,автобус,жена е директор на 100 мъже...

9

Приятел

преди 5 години

Грозотии.Тези ако са дами , аз съм космонавт.Веригите не се чистят , а се пръскат със спрей за вериги.А всички тези кукумявки накуп ,никога не биха сменили гума на мотор.За това се изискват специфични умения.Дори в гумаджийниците трудно се справят.Просото тези увехнали женици си търсят малко внимание.

8

Ташунко

преди 5 години

От тези дами нищо НЕ става!

7

Анонимен

преди 5 години

Пази Боже, сляпо да прогледа...

6

Anon

преди 5 години

Всъщност като се замисля, кой си почиства веригите на моторите? Такова упражнение няма... а и смяната на гуми също не е типично домашно упражнение... един вид- журналиста дето е писал статията определено не е моторджия ;)

5

Анонимен

преди 5 години

и кой се интересува от това?!

4

да бе да

преди 5 години

То голяма гордост, патици на мотори, по-опасни и от мъжете мотористи.

3

Да допълня...

преди 5 години

Многоточието да се чете стънд.

2

Да допълня...

преди 5 години

Не отдавна забелязах спрял моторист с хубав голям мотор Към него се приближи момче и се целунаха юнашки. Помислих си егати ..сите. Забелязах че от каската се подава дълга коса. Приближих се и голяма изненада установих че е страхотна мацка.Вдигна мотора на задна гума и отлепи.Между другота влезте в Ю тюб да видите какво маце е световен шампион по .......за жени.А е само на 18 г.

1

Джедай Мастър

преди 5 години

Какви жени мотористи? 4 май е ден на силата! May the forth be with you, наи се сещате :D