157

смях, ама смях

преди 4 години

"Само БСП може да победи ГЕРБ"Май нещо не се получава! Ми, да си попитам тогава: от колко години БОРБА?

156

Няма друга опозиция

преди 4 години

Друга опозиция освен БСП няма. Малките партии са само патерица на управляващите и общо взето не са по-добри от тях. Време е за промяна.

155

Анонимен

преди 4 години

Браво! Ето тия от снимките/беззъбите/ ще ни управят!

154

Анонимен

преди 4 години

Офшорните сметки ще се появят точно преди изборите. Баце вече не е потребен на задокеанските ни партньори. С политиката си прокарва омраза към ЕС държейки народа в нищета. Тласка страната към Русия. Идва промяна.

153

Само БСП може

преди 4 години

Да ни направи руска губернияВече са го правили

152

Анонимен

преди 4 години

ДОКАТО БОКО ТИКВАТА НИ УПРАВЛАВА ВСЕ СМЕ БЕДНИ..СЕГА Е ВРЕМЕТО ЗА ПРОМЯНА...И АМЕРИКАНЦИТЕ СА С НАС...

151

Перко

преди 4 години

Докато има БСП Бойко ще ни управлява. Факт!

150

Ха-ха

преди 4 години

Я какъв ентусиазъм блика от бабичката до Нинова. От такива се очаква да дойде промяната :)

149

Муха Българоубийка

преди 4 години

Нинова е ВИНОВНА, защото според световната банка държавата с най-висока смъртност в света 17/1000 годишно е България. Това се дължало на поощряване на нестабилност и спиране на Евро фондовете и други благини за усвояване. Дори и световната банка се срамува, защото не показва статистиката след 2010г. При стандартна справка. А данните са за 17/1000 през 2018г. Браво Нинова.

148

Анонимен

преди 4 години

герб сами се бият ,както не може никой друг.Тъкмо свърши апартамент-гейт и се раздуха вила-гейт.

147

Анонимен

преди 4 години

това е о чудо българско -не намалява поддръжката към бсп!

146

Зозо

преди 4 години

БСП фалираха 6-7 пъти България. Сега пак има червени тъпъни да гласуват за тях?!?

145

Албанеца

преди 4 години

Баце къде са 10- те милиарда за хората?

144

Албанеца

преди 4 години

Европа си търси по 1млрд.на година откраднати пари!Бойко се прави на луд!

143

смехрко

преди 4 години

Твърдо убедена е Нинова със сестра сомалийска че могата да надуят на всички от ГРЕБ вувузелите и да спечелят над свирването на Бузлужа

142

Анонимен

преди 4 години

Какво ще се промени за нас, ако БСП начело с кОрнела Круши, спечели изборите за ЕП?- НИЩО! От депутатите в ЕП нищо не зависи - те са само едни високо платени чиновници. Искам точно и ясно да знам какви ангажименти ще поемат насетне. Защото по тяхната с.вирка вече играхме и хич не ни хареса.

141

do 142

преди 4 години

Е, ти си направо лаком -досега си лапал от БСП сега па и от ГЕРБ искаш.Ей не наситихте се това партийците на крадене и лапане!То и аз какво се чудя- истинските комунисти ги е избил Никола Гешев преди 9-ти септември и сте останали само лапачите!Затова си мисля аз че е добре да имаме генерал Пиночет в България-да се търкалят червени крадливи глави и да висят такива обесени-само тогава ще дръпнем напред!

140

Анонимен

преди 4 години

Това с Беър Грилс е идея-трябва да му изпратиме имейл и да го попитаме дали ще се навие да направи такова предаване-оцелявай като българите при Жан Виденов.Не мисля,че ще се навие-няма ка да оцелее с 4 долара месечно!

139

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен-може ама трябва да си му платиш истинската му цена а само да декларираш по ниска защото нито един строител няма да ти цепи басма,че си ти бил гербаджия!След това като го декларираш на по ниска ако те подгонят данъчните за измама оправяй се сам-те големците може и да не пипат,ама ти ще изгориш като бушон!

138

българин

преди 4 години

Като чуя за БСП и Жан Виденов и ме хваща страх по голям отколкото всички евреи от Адолф Хитлер.Като си спомня как оцелявах при Жан Виденов с 4 долара месечно направо се ужасявам ако пак БСП дойде на власт.С 4 долара месечно и Беър Грилс не може да оцелее!А БСП имат ясен мотив - в банките българите имат спестени 79 милиарда лева.Дойдат ли на власт БСП са ги шамаросали за един дообяд!Същото го свършиха през 90-те години!За бога хора гласувайте за който и да е друг,само не за БСП!