53

Анонимен

преди 5 години

До ИнжинерПоне се научи, че се пише инжЕнер

52

Така е ..

преди 5 години

Схемата с лекарствата и същата като със строителството. Избираме най евтината фирма , а после защо стана така.

51

Анонимен

преди 5 години

Не купувайте лекарства извън ЕС,да не попаднете на такива,като онези вредни турски ваксини за деца,с които щяха да увредят масово децата!

50

Анонимен

преди 5 години

Най евтино ще излезе с заклинания от шамани. Ефекта ще е същия.Нулев

49

15990

преди 5 години

С лекарствата е същото като с храните - "за България" е парола, която дава път за некачествени съставки. Освен това в България преопаковат вносни лекарства. можем да предположим къде отиват оригиналните, а за българите ккаво се праща в аптеките. Пример7 "Дексофен" - промете листовката и ще се убедите, че това е разрешено официално.

48

Анонимен

преди 5 години

Не си купувайте лекарства,които не са български или от ЕС!

47

НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ

преди 5 години

на юдо-масонските гадове да вдигат цената на лекарствататака както правят на запад и в САЩлекарствата който продават на запад са с 500-3500% ПЕЧАЛБА за гнусните еврейски фармацевтични и здравно-застрахователни компаниине позволявайте западните гадове да ви грабят !!!

46

Аспиринчо

преди 5 години

Ако ми се наложи купувам лекарства от Турция.Защото на алчния *** вяра нямам.

45

Анонимен

преди 5 години

До ТатулНе си съвсем прав! Аз лично съм виждал испанско лекарство по-евтино от българското такова. Това при положение, че там заплатите са по-високи, минава се през внос (транспортни разходи и съответнта печалба за фирмата вносител).

44

Ще стане

преди 5 години

Вие очаквахте да Ви лекуват със скъпи лекарства ли?Хахахахахахахахааа.

43

Ицо

преди 5 години

Това са глупости. Лекарствата са си лекарсва просто искат да купуваме скъпите

42

Анонимен

преди 5 години

Не знам как е световната фармацевтика , ама ако някой си мисли ,че в България се стремят да ни лекуват дори и като си плащаме , най- вероятно вярва ,че ко..му..ни..з..мът ще донесе щастие на милиони по света

41

Анонимен

преди 5 години

Новите лекарства не са винаги ефективни и не се тестват достатъчно или се тестват в бедни държави като Индия срещу заплащане и не се вписват получените странични лоши ефекти в указанието,получени при тестването или увреждането на организма, дори понякога причиняващи смърт.За нанотехнологиите нещата са също страшни,могат да ви вкарат такива чрез лекарства,храна и да контролират тялото и мозъка ви,нещата не са толкова прости,а този папуняк явно защитава фармацевтичната мафия.

40

Анонимен

преди 5 години

Имайте в предвид,че лекарската фармацефтична мафия е огромна и страшна в световен мащаб,не се доверявайте на всичко,което ви препоръчват!И за предпочитане са старите българските лекарства,ако можете да използвате тях,изберете тях!

39

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗнаем,че президентите са наобиколени от лобисти,които налагат волята си със сила над президентите и никога няма да поискаме президентска република,НИКОГА!Да служим на една марионетка,която е лесно да се пречупи и служи на лобисти,не благодаря,друго си е парламента с представители от цялата страна и мнозинство!

38

Биография

преди 5 години

Влиза в ясла с подкуп,влиза в градина със схема,флиза в началното с връзки,влиза в средното с фълшив протокол за болест,в университета с пари,курсовите му работи ги прави неква даскалица от нета,на изпитите е с шпионска микро слушалка в ухото.Завършва.Жени се за дъщерята на кото трябва, кръстника му го светва къде е хранилката и какви проценти на кого се падат и става Господин.....И от този господин чакаме да пази интереса на народа....

37

Татул

преди 5 години

По мои наблюдения. Скъпо лекарство=вносно лекарство. Гледам българските, същите съставки, същите помощни вещества, цена в пъти по ниска от вносните. Обаче лекарите все скъпите изписват. Искам да попитам господата от здравната каса. Фирмата ли лекува или съставката в лекарството? И защо всички евтини ефективни БГ лекарства изчезнаха от пазара? Само затвор за някои хора...

36

Дарвин философ

преди 5 години

В ЕС сме, имамаме чудесни закони, не сме и малка страна (България е три пъти по-голяма от Холандия)В най- хубавото място за живеене в Света сме -в ЕС.Просто корупция и кражби на всякъде това е проблема ни....С крадлив и егоистичен подход (последните 80 години с малки изключения) няма как да станем Швейцария от която сме пак три пъти по-големи по площ.....

35

Инжинер

преди 5 години

Докато контролните органи и комисията за защита на потребителя са податливи на "подаръци" така ще е....Българина обича шума на парите и мрази всеки с по- хубава кола и жена от неговата независимо от етноса....Повишиха ме в службата и ми дадоха Ланд ровъра на шефа ,а той си взе Рейндж ровъре няма такава завист и злоба в очите и на познати и приятели дори.Ако пък беше мой ще се поболеят....

34

АНТИ

преди 5 години

Защо скачахте по площадите, с ръцете с двата пръста ?!ЗАЩО ?!За да си давате и последните левчета, за да ви лекуват ?За да си ипотекирате жилищата, за да ви направят животоспасяваща операция ?