74

Петков

преди 4 години

И каква защита имат учителите от такива ***, психически неуравновесени ,конфликтни,откачени хора ?

73

Майката

преди 5 години

А защо не попитате от колко месеца има проблем с тази госпожа и как тя обижда детето и неговите родители пред всички деца?Защо никой не търси майката и бащата за коментар?И най-важното,,Колко дела има заведени за тормоз и дискриминация срещу училището?Колко деца са принудени да бъдат преместени в други училища?Докога ще бъде скривана ИСТИНТА???

72

Ти да видиш..

преди 5 години

Този е за психиатрията. Преди години имаше един завел дела срещу всички в селото.Хоби , кво да праиш ?

71

Анонимен

преди 5 години

Бащата определено не е сам но и учителите в България хич не са стока. Едно време шамареха наред и сега си берат плодовете. Честито!

70

Родител

преди 5 години

И двете ми деца завършиха това училище, не сме никакви дипломати, обикновени хора сме. В училището никой не дели децата на бедни и богати. Атмосферата е дружелюбна, насърчителна и агресията не се толерира никак. Александров имаше всички основания да изключи моя ***, но разговаряхме, намерихме добър вариант и му даде шанс. Не съм лепила листове и не съм писала писма. Този баща е отвратителен пример за детето и то трябва да му се отнеме, това е бъдещ насилник и сериен убиец.

69

Анонимен

преди 5 години

До Fallschirmspringer"Сред родители на учениците бяха:дипломати,зам.министри,генерали,професори,нач.управление,пилоти"Това хвалбичка, че си бил в елитна гимназийка ли е? Защото и аз бях в така. Пълно със самовлюбени ***, който на 16 се снимаха с Порше, а когато говореха за поредните издънки на родителите им "Всичко е инсинуация! Тате е честен! Имаме 40 млн лева, просто не можем, да ги докажем" ...

68

Анонимен

преди 5 години

До Загрижен родителАми не го пускай навън...

67

Анонимен

преди 5 години

Преди д асъдим, дай да проверим случката...Все пак, нещо е ядосало мъжа! Възможно е, да е напълно прав!!!

66

България

преди 5 години

Вместо да ни занимават с глупостите на един ... доказват че няма полиция няма и държава. Да се намалят заплатите на органите на реда!

65

Анонимен

преди 5 години

Значи това е иронията, че ако искаш да постигнеш някакъв резултат трябва точно като бащата да правиш... Ако си обикновен възпитан човек и си търсиш правата, най-много да ти се смеят някъде... Разлепвал плакати-приели му детето... А нормалния човек си чака с години и си е възпитан и прилежен и си го правят на мaймуна... Това е реалността на нашия нов и хубав свят...

64

До 63

преди 5 години

Как къде? На 40 км от Масква, в един лес.

63

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са виновни. Бащата и детето са демократи - те са невинни. Учителите комунисти са виновни. Комунистите винаги са виновни за всичко. В комунизма такива добри хора щяха да са в трудови и трудово- възпитателни лагери, защото пречат на комунизма. Добре, че дойде демокрацията, че да могат тези онеправдани демократи да си изкажат мнението на лист А4.

62

Брех

преди 5 години

Къде всъщност е "40-ти километър" от лозунга на таткото?!

61

Страхил

преди 5 години

Това 51 - о училище не беше ли онова, чийто Директор се снима гол и го пусна в интернет ?

60

Lan

преди 5 години

Училището е институция, образованието е единственият шанс за реализация в съвременното общество. Ще се оправим, когато уважението към учителите и образованието се завърнат. И то трябва промяната да се случи скоро, докато малкото качествени учители още се държат. Иначе ще си станем африканска държава...едно голямо гето!

59

34567

преди 5 години

Затова резултатът е, че сте неграмотен.

58

Анонимен

преди 5 години

Това детенце след 15 години вече ще е в затвора.

57

Анонимен

преди 5 години

Прав е човека. Не може учителите да се гаврят с децата и да си правят каквото си искат.Трябва да има възмездие.

56

Оффффф!

преди 5 години

До кухчоНе ученикът е проблемен, драги Кухчо, а бащата на ученика. Него училището може да го възпита само по съдебен път.

55

Ха-ха

преди 5 години

Пускайте жалби срещу психаря в РПУ-то. При всеки минимален повод