39

до 37

преди 5 години

Преди много години полицай видял пред разбит павилион стоящ младеж.Заподозрял го него като виновен и го подгонил.Настигнал го и го пребил,така,че младежът имаше разкъсване на бъбрека!След като постъпи в болница се установи,че младежът не е виновен,а и на всичко отгоре е син на полицай.Та не искаите много от полицаите ни.Те толкова си могат и само това си могат!Нали видяхте как добре млатеха протестиращите срещу Орешарски.Никаква мисъл в главата и много сила в краката-това са те!

38

я гледай...

преди 5 години

Тоя като нищо ще излезе от затвора и ще вземе милиончето.Ама така е ..!

37

факт

преди 5 години

Тази история е доказателство за това,че когато господ раздавал мозък на моста баретите правели учение под моста.Ако някой от тях имаше поне една жива мозъчна клетка все би измислил как да го поодлъжат да излезе навън,а не да щурмуват къщата при все че са знаели,че е въоръжен.Би трябвало за началници там да назначават хора с някакво цивилно образование-такива дето са минали по моста и можещи да мислят,а не само сляпо да изпълняват заповеди!

36

House M.D.

преди 5 години

Да попитам отново, че ми изтриха въпроса.Какво означава "осигОрил" в последния пасаж от статията?

35

Мвр пикчърс

преди 5 години

Абе, тоя Петко не яде ли, не ходи ли да плаща ток, вода, телефон? Трябваше само да го изчакат и хоп под ръчичка към патрулката. Ама дъртите корумпета са прости като тъпани, пратиха на заколение млади момчета...

34

Анонимен

преди 5 години

Туй да съди държавата,че ЕС в ЕС,като централата казват е Страсбург,където се завеждат по входящ номер таквиз дела нещо не вдъхва доверие по причината,че зад всяка институция стои лице или група лица,които не са си изпълнили задълженията за които са се кандидатирали да изпълняват заедно с правото,че са избрани за тези постове с позиции при назначаване за какво трябва да отговарят как атестация,защо при това е виновна държавата,обществото цялостно,че тези лица не си изпълняват задълженията поети.

33

да, ама

преди 5 години

До Анонимен 27да, ама нямаше да има убит - всички говорят, че баретите или по некадърност или нарочно убиха своя човек - куршумът е влязъл откъм неговите хора, а не от страна на атакувания

32

Болярче

преди 5 години

В този регион има нещо сбъркано. Не случайно и телефонните измамници са от Горна Оряховица.Във Велико Търново например жълтодрешковците от общинската фирма "Паркинги и гаражи" събират информация в центъра на града за самотни възрастни хора която предоставят на телефонните измамници.

31

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Дали съм обратен .... Щом след като не досърби *** обичам да си мушкм нещо дебело като краставица вътре

30

Охобохо

преди 5 години

Жалко за загиналия,иначе човека се е самозащитавал в жилището си,за което има право.Малко ли измамници се обаждат по телефона и казват,че са полицаи,след което искат пари от старци да мятат през балкона?!Чук,чук.Кой е?Баретите отваряй!Бум,бум!И ето ти мъртвец без вина,изпратен от някой подчинен на ЦЦ измислил гръмко име на акцията:''Абсолютен престъпник''.Така е при ГЕРБ!После се завежда дело срещу държавата и тя плаща,но ТЯ СМЕ НИЕ!Всички плащаме тези тъпанарщини измислени от некадърници!!!!

29

Мачкай Мутрите

преди 5 години

Евала Бай Петко. Моят дом е и твой. Показа на всички как трябва да се разправяме с Престъпници. Ти си Икона. Можеш да ги съдиш и по други въпроси. Аз не виждам слабограмотен милиционер да изкара и един ден на Свободният трудов пазар.

28

Анонимен

преди 5 години

Тоя ли беше оня дето след като гръмна полицай, си "загуби" бъбрека по неизяснени причини?

27

Анонимен

преди 5 години

Луд, нелуд; виновен, невиновен - това не знам. Знам само че цялата операция беше една огромна издънка и нито един от ръководителите на операцията не отиде в затвора заради това че мърлявите му решения доведоха до смъртта на един полицай

26

Анонимен

преди 5 години

Какви квартални се споменава.?!

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Преди време имаше едни случаи в Белите брези пак щурмуваха къщите на въоръжени бандити и пак го отнесоха некои не могат да еволюират, че тактиката им куца щурмува се само ако има заложници или нещо. И тъй да е хвърли две сълзотворни гранати през джама и той ще излезе .

24

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Марковски не спи... - не се наяде...

23

Анонимен

преди 5 години

До19. Като е в клетка може и два пъти по двеста да напише. Въпро са е тия на яслата / барети/ как са решили да се тренират на неговата глава. И това е безмислица. Получило се е, че отишли да го провокират пък се изпотрепали.

22

Анонимен

преди 5 години

Този и онези от Коиловци трябва да влезат в учебниците по военно дело, как обикновени хора правят спецслужби по време на акция смешни.

21

Анонимен

преди 5 години

Ако е луд. Тези от психиатрията, социални крижи защо са го изоставили. На ли им пращат от бюджета. Нещо не е наред. И ако е луд това оръжие "подарък" за рождения ден ли му е дадено и от кой? Много въпроси, преди да му щурмуват къщата.

20

Анонимен

преди 5 години

Това което пишете е измислица. Защото в друга статии преди години нямаше такива факти. Петко не е можел да го застреля в гръб . Акцията показва грешно решение. И срещу един човек за някакво наклеветяване и заяждане предварително показва. Някой в институцията си използва положението.