21

Велика Франция

преди 4 години

Успех на Генерала, дано сложи край на анархията там.

20

Петроград

преди 4 години

Вова от Ленинград и той подкрепя Хафтар или нещо греша? Италия подкрепя правителството на ООН, а Франция и Вова - Хафтар. Става интересно.

19

Дош

преди 4 години

Арабска Франция е крайно време да престане да си играе на велика сила. Защото откакто Хитлер се разходи из Париж е второстепенна държава.

18

Анонимен

преди 4 години

На предателя-министър взе да му се изяснява двуличното сметкаджийство на Запада. Сигурно се чувства като труженичка в момента. Но всичко е чудесно, един ден нещата си идват на мястото.

17

минаващ

преди 4 години

Благодарение на такива "демократични изяви" на Франция, Англия, САЩ и другите западни страни сега не съществува държавността в най-социалните и развите Мюслюмански държави в света-Ирак,Сирия и Либия. И в трите държави цари упадък, безредие, вътрешна война, разчленена територия и разпокъсната земя. Десетки милиони от тези страни(не десетки хиляди) са бежанци в света, а десетки хиляди загинаха по пътя на спасението.Защо тогава запада се бои от емиграцията. Те са виновни за това положение.Да плащат

16

Анонимен

преди 4 години

всеки който е противник на ислямистите е голям враг на краваршингтон

15

Анонимен

преди 4 години

европа разбра че единствения който може да спре ислямистите и емиграцията е генералаи не и пука за това спонсорирано от краварите ислямистко правителствои измисления министър

14

Анонимен

преди 4 години

Като прочетох, че този генетал е проклятие за ислямистите и веднага му станах фен. Американските *** на ислямистите няма да простществуват. Европа се усети кой ги командва реално.

13

Аз помня

преди 4 години

Чужди самолети, и то френски, а като им свършиха бомбите и ам,ски, бомбеха и Кадафи

12

socialen

преди 4 години

Хилъри Клинтън ги демикратизира и освободи от Кадафи.

11

Анонимен

преди 5 години

"Франция е лидер в областта на демокрацията /.../ Тя изигра също важна роля в свалянето на бившия режим през 2011 г."----------------Демокрация е когато Франция свале законното правителство. Тогава тя, Франция, се явява стожен на демокрацията. Когатообаче, сваля незаконното правителство - не е демокрация!Странни разбирания се ширят напоследък в "демократичната ни, евроатлантическа" преса!Нали, Борянке?

10

Анонимен

преди 5 години

Намесена ли е Франция, Либия нищо добро не я чака.

9

Ала_Бала

преди 5 години

Да не се забравя, че заедно с Кадафи през 1969 г са взели властта от напилите се до несвяст приближени на тогавашния крал на Либия. По времето на Кадафи, Либия беше светска държава и крайните ислямисти бяха бесени на публични места!

8

Анонимен

преди 5 години

Прекалено ви е чист петрола и има една от най-евтинине преработки докато се превърне в масово употребявано гориво. Затова толкова много страни искат да ви "помогнат" да намерите своето бъдеще и интереси.

7

ФССР

преди 5 години

На франзелите им оръзна да бъдат на страната на губещите (сащ )и се чудят и те как да си спретнат един Фрекзит и да си врътнат *** към Путин.

6

Ха-ха

преди 5 години

Либия омръзна на Запада,прословутите арабски пролети се оказаха тотален провал и всички вече искат в страната да има някаква централна власт,била тя и на Хафтар.Впрочем,той очевидно не е чак толкоз близък с Русия,така че става.Ако успее да спре и миграцията-ще му целуват ръцете направо,ха-ха!

5

Само питам

преди 5 години

Борец за демокрация, как да не го подкрепят такъв от Париж?

4

до 6

преди 5 години

Добър ход на французите жилищата във Франция ще поевтинеят, Макрон си гледа бизнеса, а Бай *** слугува на строителната мафия и купува жилища на цени като в Монако. Министрите хвърлят оставки и прочие неща абе мисли и се учи от големите всеки иска във Франция в Байганистан никой не иска.

3

Анонимен

преди 5 години

Халиха Фахтар е агент на ЦРУ, Франция не подкрепя кървави режими, а сегашният режим ръцете му са оцапани с кръвта на Кадафи.

2

Анонимен

преди 5 години

Все едно да обвини папата, че подкрепя католицизма.