43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39 Ами, извинявай, правя това което искам. Както и ти, между другото. Аз няма какво да те мисля повече. Да му мислят хората, с които си близък и общуваш действително. Пък аз какво ще правя...

42

Дънди

преди 5 години

Пещера. Гори огън.Един пещерен човек рисува по стените.До него ражда жена. Мъжът взема новороденото момиченце в ръце и възкликва:- Синемагугу Лили Иванова! 😅😅😅😅😅P.S Честит рожден ден на Лили Иванова.P

41

Анонимен

преди 5 години

Последните 2 изречения ме втрещиха !!! Особено предпоследното! На тая възраст да говориш за бъдещето с такава увереност е най малкото самонадеяно!

40

Анонимен

преди 5 години

Да е жива и здрава.

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13ами, донякъде. Всеки има право на мнение но още в древността са казали: Обущарю не по - горе от обувките, тоест, ще говориш за неща, които разбираш или по -скоро да си на място което да е явно твоето. Ще коментираш музиката, която ти подхожда. Тази явно не е твоята.

38

Анонимен

преди 5 години

До 35, браво постави ме на мястото ми! Можеш да се гордееш с това. Но по-добре да не го правиш.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28няма проблем че не харесваш Лили Иванова, но тогава защо си дошъл тук? *** там където ти харесва. Или държиш непременно да научим за твоето нехаресване. И за това няма проблем, но го направи така, че да не изглежда просташко и жълтарско. Няма нужда да се набляга на това колко е годишна или как се облича, защото не това е важното. Важното тук е музиката щом искаш да критикуваш критикувай нея. Ама не, не е там работата ,нали? Нормално за днешното време.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35 тя изобщо не се облича като тийнейджър. Поредните глупости. Не виждам нищо недостойно в нея. А това че на тази възраст още пълни залите някои хора направо не могат да го преживеят. А пък тук един се хвали че бил на двайсет и не знам си колко години, сиреч с още много жълто около устата. Но иначе говори доста нахакано. Да го видим него и неговите планове, ако достигне някакъв връх така както го е направила Лили тогава може и да се праска. Засега обаче нека да замълчи

35

Анонимен

преди 5 години

Само Лионел Меси, Фреди Меркюри, Лили Иванова, Тодор Колев, Юсейн Болт, Велко Кънев, Виталий Кличко, Михаел Шумахер и Роджър Федерер, бре!

34

Анонимен

преди 5 години

До 33 Абе защо сте толкова *** бе, възможно ли е това? Какво си седнал да сравняваш Лили Иванова с Рачков? Да напълниш Арената не било постижение.. Сериозно? Виж се бе, само се погледни, ти си абсолютния пример че хората на днешното време е къде къде по - елементарни и нямат никакви истински критерии за добро и красиво. Няма проблем бъди си такъв какъвто искаш, но не плюй по нещо до което не ти е дадено да се докоснеш. Ходи и си гледай Рачков. За тебе толкова.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Ще се правим на велики, ако има на какво отгоре. И това е нещо съвсем нормално при такива обстоятелства. На някого ако не му харесва си е негов проблем. За някои да се правиш на велик е да искаш да ти платят за да изнесеш концерт и то доста добре. В това не виждам нищо неправилно, защото така трябва. Големият творец трябва да бъде признат и възмезден, а доста хора направо беснеят от това и започват да обиждат, по всякакъв повод. Нормална ситуация дребният да оплюва успелия

32

Анонимен

преди 5 години

до 33 Я слушай една песен на испански от Лили Иванова- "Камино" и ела пак , ***!Световни звезди казват, че по-добро изпълнение на тази песен няма.

31

От 16

преди 5 години

Какво плюете типично по български? Това са фактите! Цял живот слушам такива като вас, с пяна на устата да повтарят колко велика е тази певица. Аргументите обаче куцат, ако говорим за постижения. "напълването" на зала Армеец не е постижение. Това и Рачков го може. Няма да говорим колко албума има продадени извън България?Има ли англоезичен албум? Пее ли на различен език освен майчиния? Има ли поне един дует със световна зведа? Има ли поне един концерт пред чуждестранна публика (не руска от 70-те)

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24В такъв случай да живее просташката музика, само защото е музика на новото време и никой вече не я забранява. Много е смешно когато говорим за неща от по - висш порядък като музика и други изкуства да ги политизираме и да ги чупим през *** политическа призма. Хубавата Музика не живее в определено време, тя остава за вечни времена да радва хората и да ги вдъхновява, ако е велика и истинска. А Лили Иванова и нейната музика са красиви вълнуват и вдъхновяват. Затова ще останат.

29

Анонимен

преди 5 години

"Това е. Да не се правим на велики", категорична е примата."Последните 30 години от държанието на "примата" са в директен конфликт с желанието, да не се правим на велики.

28

Анонимен

преди 5 години

Честно казано, не ми харесва Лили Иванова, но това, което най-мразя е, когато някой реши, че защото моите предпочитания не са като неговите, то е ОК, да ме нарича чалгар...

27

Анонимен

преди 5 години

до 26 Защото по-гениален глас и звукоизвличане от на Лили Иванова няма как да се роди моето дете! Понял?

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23И как точно успяваш, да предскажеш бъдещете?

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9 Дрънкало. Защо не приемеш че и в онези времена е имало таланти на които никак не им е било лесно да съществуват и да бъдат такива, каквито са.Лили Иванова не е наложена от властта, тя се е наложила с таланта си, а това че е трябвало да се съобразява с властта е било нормалното положение тогава. Важното е че и сега тя продължава кариерата си, сега коя власт я налага, а?Просто музикантите искат да работят с нея защото знаят че ще се занимават с истинска музика.Това е.

24

Анонимен

преди 5 години

До Един от Северозапада 22WOW! Термодинамика, баба Лила и чалгарски гюбеци! Спокойно! По-полека!Простащаката музиака си я е имало и ще си я има. Едно време хората я искаха, ама не им я даваха (по-скоро я забраняваха!).