63

Анонимен

преди 4 години

аре, жива и здрава, па на следващия рд да ни кажеш как са строили пирамидите и ти си им пяла!

62

Анонимен

преди 5 години

Това е работохолизъм. Стига с тая злоба. Жива и здрава да е.

61

ПроСоТо

преди 5 години

"Да е жива и здрава!И да ни радва с нови песни."---..О да!..Кариерата й тепърва има да разцъфтява!

60

Анонимен

преди 5 години

Да е жива и здрава!И да ни радва с нови песни.

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимни-9 и 16 Всяко стадо си има ***,та и в нашето общество си има злобари с оскъден интелект хора.Комунизмът го няма вече 30 години,а Лили Иванова продължава да пълни залите и да издава албуми.Кой я протежира,само талантът и трудолюбието й.Работата й с талантливи музиканти и композитори.Тя е кошмарът на мързеливите и простите хора у нас,те завиждат и плюят другите.Какво сте направили ,вие?

58

Една българка

преди 5 години

До Анонимен48Просто това е движение в музикалната мода Сега се търсят песни от този бранш Естрадните песни са отминала епоха колкото за това дали е благодарна на предишните композитори не сме ние които можем да я съдиме

57

Анонимен

преди 5 години

Чух че твори нов албум който ще се казва "Консерванти"

56

Анонимен

преди 5 години

На сребристо е иначе, модерна, както винаги.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Има много гениални гласове, но в музиката голяма част от хората занимаващи се с нея остават незабелязани понеже конкуренцията е голяма.

54

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоНай-вероятно във Франция е продала 1000 албума.Ако имаше толкова много продадени копия щеше да получи много платинени сертификати.

53

ПроСоТо

преди 5 години

един милион плочи ,продадени във Франция?!..Един милион албума на Иванова?..В момент,когато Азнавур или Мирей Матио не можеха да се похвалят с това?!.."good one"!

52

ПроСоТо

преди 5 години

не се впрягай драги/драга!..За теб аз съм зле,за мен ти си зле....Всичко е ОТНОСИТЕЛНО!..а тук просто споделяме мнения,НИЩО ПОВЕЧЕ!

51

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоАбе какви взаимно изключващи се твърдения бе? Няма нищо такова.Казах ,че хората ПОЧТИ нямаха достъп, ти *** ли си или какво?Какво ли питам,ти си от просото. Имаха достъп толкова доколкото да ходят по форуми и да величаят социализма като най - големия радетел на изкуството т. е.с чисто пропагандна цел.Но никой не е бил пускан на запад да прави кариера.Веднага ченгетата му свиваха сармите.Тук там някой успяваше да избяга (Камелия Тодорова) За това говоря. Ама че си *** Па и нагъл

50

ПроСоТо

преди 5 години

"1969, Франция, Кан Златна плоча (присъждана за продадени над 1 милион албума), международен музикален фестивал Мидем."..ЕДИН МИЛИОН албума?!?!?!?!Как се продават МИЛИОН плочи,като грамофоните по онова време бяха все още "дефицитна стока"?!.........Ама какво ли са напъвам и аз?!...Янките туриха човек на луната,та ние нема да си имаме "Прима ..СЪСЪ СИЛЕНЪ ГЛАСЪ"..но иначе е права:-Без ТАЛАНТИТЕ-композитори и музиканти,тя е просто "нула",просто .."викаща"..

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Добре, сега вече след като се изказа можеш да отидеш и да слушаш музиката, която ти е мелодична и ти харесва. Стари градски песни, например. Не ме разбирай криво, не съм престаряла но обичам стари градски песни. Казвам го в смисъл, че с времето се променят както хората така и песните им. И дали ще ги харесваш си е изцяло в твоя преценка. Но да се обръщаш към нея с подобен призив е смешно. Съжалявам.

48

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимене,ти "изби рибата"!!!!!Хем твърдиш,че.."Никой от онова време, включително и Лили Иванова почти нямаше достъп до запада,"хем в същото време научаваме,че.."Това го казвам аз, която съм пяла в хор и съм пътувала на запад"..Последно:-Кое от двете ти ВЗАИМНОИЗКЛЮЧВАЩИ се твърдения е вярно?!..а за мен не бери грижа!..Ако трябва не в "просото",ами в "триците" ще остана,ВИЕ-НАДЪХАНИТЕ да сте живи!

47

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоОх, драги,затова ще си останеш в просото. Никой от онова време, включително и Лили Иванова почти нямаше достъп до запада, и не му разрешаваха да се изявява по западните сцени. Това го казвам аз, която съм пяла в хор и съм пътувала на запад и знам какво беше. Колкото певци и музиканти, толкова и партийни и комсомолски функционери и ченгета. Това е. Пък не знам чия снаха е била. Не ми е важно. Изобщо.

46

Анонимен

преди 5 години

Лили, не трябва да си толкова неблагодарна към хората, които са написали най-популярните ти песни. Новите ти са толкова елементарни и изключително незапеваеми. Цялата зала пее "Детелини" и "Хризантеми", но никой не запява новите ти. Трудни са и за запомняне и толкова немелодични. Но явно на теб ти харесва компанията на младите ти приятели - текстописци и композитори, които те ласкаят.

45

ПроСоТо

преди 5 години

защо ме спираш,бе РЪБ?!?!?!Да не си въобразяваш,че можеш да промениш фактите

44

ПроСоТо

преди 5 години

до Анонимен долу,който каже:-"А Ако беше се родила в САЩ щеше да е по-известна и велика от всяка друга певица на тоя свят."..Виж какво уважаеми,или уважаема,в годините,в които на нас-обикновените хора беше забранено дори да мислим за "Запада",тая..."прима" имаше едва ли не "собствен терминал" на летище София!..Не забравяй,че беше снаха на Пеко Таков за известно време!!По всяко време тя можеше да пътува ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ,вкл. и в Щатите,но по-далече от "Соцлагера" не стигна.