12

Природозащитник

преди 5 години

Таз па , дори и в Сливенския няма да я изберат,тя в Европа ще ходи .Хахаха .Целта на цялото това упражнение е да забегне в на някъде .Жалко само ,че петни нашата кауза и се възползва от нея !!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Е и милЙончева е завлякла пари за филм и разни други , но си е на свобода.

10

Анонимен

преди 5 години

Че няма да я изберат няма, но сигурно няколко хиляди тъ панари ще си хвърлят гласа на вятъра.

9

Анонимен

преди 5 години

Тва само в България можеда стане - осъдени, следствени, разследвани, обвиняеми и всякакви *** да имат право да се кандидатират за депутат и евродепутат. За чистачка в Мол ти искат свидетелство за съдимост, нооооооо за народните синове и дъщери борци за мека баница и тлъста заплата, които уж ще работят на ползу роду-тази опция не важи. И се пита кой стои по- долу и за кого критериите са по ниски....??????????

8

eve1

преди 5 години

Нагла до безобразие!Малко са и 20г!

7

Киро Кюмюря

преди 5 години

На пук на мазните корумпета от антикорупция копути,ли *** ли бяха и измисления специален съд и куротуря, това ще е човека за когото ще гласувам, ако ще и милион да е искала от очилатия мазник!

6

Анонимен

преди 5 години

150000 минимум гласа са нужни за избор на евродепутат - тази клявка и 1500 няма да събере-така че да си наляга парцала в сливенския и да свиква с постната чорба а не да мечтае за брюкселски шоколад.

5

Анонимен

преди 5 години

Нагла та до безобразие. Кампания ще ми провежда. Да се гушне с Банева и двете да си водят кампанията, може да поканят и Митя Очите и той като вип арестантин да им прави компания в.... кампанията.

4

Калеко Алеко

преди 5 години

Права е жената, след като милиЙончева с повдигнато обвинение от прокуратурата е водач на листата на "БСП и СиЕ"АД, защо да не може и Иванчева да поведе някоя листа ... ?!

3

Анонимен

преди 5 години

а на нейно място да влезе Местанчо или физкултурника или Пацо тераската, а защо не и тримата заедно? ще си бъбрят надълго и нашироко в килийката за отминалите дни и кражби

2

Брат Галев

преди 5 години

Пуснете жената бе.Очакваме я да ни дойде на гости за да обсъдим предизборната и кампания !!!

1

Анонимен

преди 5 години

za da moje da krade pove4e bokluka