32

Анонимен

преди 5 години

Българските престъпници- най-наглите престъпници в света!

31

?

преди 5 години

Гледам, че тук някой щрака мунуси. Имаше двама " поддръжници" , които събираха по 20-на подписа на ден на входа на метростанция Сердика. 2 седмици да са седяли са 300 подписа. А от 300 до 3 000 ? А от 3 000 до 5 000 подписа?ПРОКУРАТУРА? ЦАЦАРОВ? Наистина живеем в Абсурдистан !

30

Анонимен

преди 5 години

Играе богаташки номера. Баневи са забогатели от клошарство, а откъде имат пари тези уж бедняци. Адвокатите им без пари ги защитаваха, сега подписи и организация също без пари правят.

29

Анонимен

преди 5 години

Не съм чувал за западно-европейски затворник да може да се кандидатира за евро-депутат. България прави изключение и се радвам че подобни извращения вече не остават незабелязани от ЕС.

28

?

преди 5 години

Някой няма ли да сезира прокуратурата за проверка на събраните подписи? Как е събрала тези 5000 + подписа? Няма как. При протестите в Младост се събраха 11 000 подписа и то беше огромна работа и организация. А сега тази за няколко дни събрала 5-6 000. Няма как - или са взети от тези преди събираните подписи, или са купени или са подправени. А щом са фалшиви значи има престъпление. От осъден престъпник, каквато е Иванчева. ПРОКУРАТУРА!!! Цацаров, спиш !!!

27

Трайо

преди 5 години

Пускайте я, че да гласувам за нея!

26

Анонимен

преди 5 години

Какъв е този избирателен закон, който позволява подсъдими и осъдени да се кандидатират за депутати, било то европейски или български ? Аз нямам представа каква е истината с Иванчева, но имали открита съдебна процедура срещу дадено лице то не трябва да има право да участва в избори ! Колкото по-бързо се промени закона, толкова по-добре за България !

25

бай ганю

преди 5 години

абсурдщини в бул.гари.стан

24

Анонимен

преди 5 години

Тази като си излежи присъдата се квалифицира да участва във Биг Брадър.

23

Служител ГДИН

преди 5 години

Ако още в началото си беше признала вината .Беше помолила за милост и разкаяла.Щеше да мине по съкратена процедура и съда щеше да прояви снизходителност.Присъдата щеше да и е до 5 г. НО тя реши да отрича очевидното .Земи сега тея 20г като си толкова отворена !!!Нагла па.ча !!!

22

V

преди 5 години

И кво стана ? Оказа са че взела пари ;) Корумпе .А кви надежди имашеее .Докато не се направят закони ,няма да спре корупцията . Над трети жилищен етаж по един милион на етаж данък .Ади да видим как ще строят високо . Веднага ще се охлади ентусиазма .

21

Предприемач

преди 5 години

Аз ще накажа шайката на цецо, като гласувам за Иванчева

20

Студент

преди 5 години

Малко са й били парите на тая,та иска толерантно да взема много повече от по-високото място?! Надявам се малко ще са наивниците ,които ще гласуват за тая доказано завлича-ща хората жена-тя даже няма вид на дама!

19

Бай 100ян

преди 5 години

Скумрията прави отчаяни опити да се спаси .След като и адвоката на Борисов не успя да я измъкне няма как да не е виновна !

18

Анонимен

преди 5 години

Ашколсун,Иванчева !

17

Анонимен

преди 5 години

Да я води в Сливенския, може да я изберат за кмет на отделението.

16

House M.D.

преди 5 години

Наглостта на Десито няма граници.И мен ме хванаха с окървавени ръце, но казах, че съм се порязал при отсичане на дърво с брадва и ме пуснаха.Ваш: Андрей Чикатило

15

Анонимен

преди 5 години

Чак пък и инициативен комитет! Тази работа с гол ентусиазъм не става! Започва да личи, че онова, с което я хванаха преди година няма да е било първият взет рушвет! И Банева искаше, дали я пуснаха да си прави предизборна пропаганда!

14

Ангел

преди 5 години

С тази присъда ГРОБ се спасиха от тотален крах на изборите .Все пак очаквам да паднат въпреки няколкото правилни неща които са свършили !!!

13

хайде у панделата

преди 5 години

И като я изберат за евро депутат как ще бачка от затвора само не мога да разбера!?Или тя така се надява да оттърве панделата ли, какво ли, май и тя не знае.