20

House M.D.

преди 5 години

Разбира се, че е спекула! Не е нормално Рудолф да е по-скъп от Николаус.

19

ВАН ДИЗЕЛ БЕНЗИНОВ

преди 5 години

Тотална спекула граничеща с мародерство !!! Печели се от оборот , не от повишаване на цените !!!!! Но , докато има *** , които да купуват скъпо и прескъпо вместо да драснат клечката / като в нормалните държави / ще е така !!! Айде весели празници с пиене , плюскане и героизъм на маса ..... После следва голямото ***ране ......

18

Анонимен

преди 5 години

Не се надявайте на Държавата да направи нещо за намаляване цените на горивата.Няма интерес да го направи защото ДДС,акциза и данъците ще паднат драстично и ще зейнат големи дупки в бюджета.Може да се размърда в това отношение единствено ако види дебелия край на "сопата" ама пак ще е за сметка на някои друг а не на бюджета.Такаче изхода от тази спекула са единствено електричките.Когато само спекуланта и Държавата имат сметка от високите цени,не чакайте пазар в този сектор.

17

Искам повече!

преди 5 години

поне 4-5лв за литър трябва да стане, че да може хората да вземат да се надигнат! Въпреки, че и сега и тока и ТЕЦ-а като се качи ... пак нищо !

16

Анонимен

преди 5 години

На когото му е скъпо, да ходи пеш.

15

Анонимен

преди 5 години

След някоя и друга година,когато електричките станат поне наполовина и пуснат таксита без шофьор ще ни удавят с горива.Тогава ще започне и истинска конкуренция на този пазар,защото ще се борят за всеки клиент и дори ще има дни на промоции,ама тогава надали на ден ще зареждат по 20-30 коли на бензиностанция.Сега само такситата подържат цените високи.Почти всеки ден зареждат,че някои и по два пъти.

14

Анонимен

преди 5 години

"Искайте си увеличение на заплатата само ревете по форумите"Едно е да си искаш, друго е да ти дадат и трето е да ти посочат вратата.

13

Анонимен

преди 5 години

Валентин Златев в затвора да го видим тоя червей клати бензиностанциите

12

Анонимен

преди 5 години

На тоя му пада само патката. Цената на бензина не пада.

11

Здрасти

преди 5 години

Искайте си увеличение на заплатата само ревете по форумите

10

Анонимен

преди 5 години

У нас няма намаления никога, нали от обикновените потребители трябва да формират огромните си печалби, никой не ги контролира реално и никой не се съобразява с доходите на хората.

9

Анонимен

преди 5 години

Тиквомафията ни дере като за последно!Да не забравите да си ги избирате докато сте живи!

8

Батман

преди 5 години

Сега да бъдем честни този какво ми приказва за понижение на горивата и не сме го усещали? Нямам спомен като пада цената на петрола и цената по бензиностанциите да пада-остава си същата докато някой не повдигне въпроса, ама все си трайкат. Всеки ден съм на бензиностанция и помня цените примерно от предния ден, така че да не ми обеснява този какво било падало бавно.

7

САЩ

преди 5 години

Изкупуват всичко. Резерва им е прецакан. Бактерия аде сяра и отделя серо-водород. Огромни складове са засегнати.

6

Анонимен

преди 5 години

100% спекула, както и цените на апартаментите. Кажете на някой брокер че надуват цените да видите как лицата им почервеняват и започват да експлодират

5

Анонимен

преди 5 години

Всичко е спекула на монополи, картели и всякакви подобни.... Качество - нулево и неоправдано високи цени.

4

Анонимен

преди 5 години

ИДИЛ да си върнат територии в Иран и Сирия, че пак да поевтинее горивото. Тия иранци като унищожиха ислямистите и веднага се вдигна цената на петрола им.

3

iceblast88

преди 5 години

Ако не е спекула, защо когато цената на барел беше 40$ цената на бензина и нафтата не беше около 1 лев?

2

Охобохо

преди 5 години

Чиста спекула и монопол!Гледат колко е в съседните държави и качват цена,но тук доходите са по-ниски.Няма реална конкуренция.

1

Психодиспансер

преди 5 години

Спекула !