40

ПЕНКО

преди 5 години

БОРЯТ СЕ ЦИОНИСТИТЕ ПИЛИГРИМИ ДА ЗАПАЗЯТ МАЛКО ОТ ДОМИНАЦИЯТА СИ -ТА ДАНО ОТЦЕЛЕЯТ !!! КАК СВАЛИХА ПЕТРОЛА НА 25 ЗА ДА СЕ ПРЕБОРЯТ С РУСИЯ ...НО ЯДЕЦ ! СЕГА СРЕЩУ ТЕЖКИЯ ПЕТРОЛ НА ИРАН И ВЕРОЯТНО ВЕНЕЦУЕЛСКИ И...И ...ПАК ЩЕ ИМА ЯДЕЦ -ПРОСТО НЯКОИ ИНСТАЛАЦИИ ПРИНУДИТЕЛНО ЩЕ СЕ ПРИСПОСОБЯТ КЪМ "ЗАМЪРСЕНИЯ ПЕТРОЛ" ОТ РУСИЯ ,А САУД АРАБИ -ВЕЧЕ Е РЕШИЛА -С КОГО Е И СРЕЩУ КОГО Е !!!!!!!!!!!!!

39

баба мара

преди 5 години

всичко е спекула цените са полудели на всичко

38

Анонимен

преди 5 години

мръсни крадливи г.рберасти начело с мухабоико време е да ви изметем

37

ПЕНКО

преди 5 години

НАШАТА *** ЖУРНАЛАЙЩИНА- НЕ СИ ДАВА СМЕТКА , КОЙ ПОЛЗВА ИРАНСКИЯ ПЕТРОЛ !!! НЕЩО ГОВОРИ ЛИ ВИ ИМЕТО ЯПОНИЯ ??? АБЕ ДЖАПАНИ ,ТОЛКОВА СТЕ БЛИЗКИ С РУСИЯ И КИТАЙ ,А РУСНАЦИТЕ / ПОБЕДИЛИ КВАНГТУГСКАТА ВИ ЕЛИТНА АРМИЯ/ НЕ ВИ НАКАРАХА ДА СИ ЯДЕТЕ "ЛАЙ-НАТА" КАКТО ГО НАПРАВИХА И ПРАВЯТ САЩ -ВЕЧЕ 75Г. !!! АМИ ИЗГОНЕТЕ ЦИОНИСТИТЕ И СЕ ВЪРЖЕТЕ С РЕСИЯ И КИТАЙ И ЩЕ СТЕ САМУРАИ ОТНОВО !!!!!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

До God 32-Защото в цената на горивото петролът е малка част. След нея има разходи за производство и транспорт, печалби на производител и търговец, акциз, такси и ДДС. Още толко. Капиш...

35

Мишо

преди 5 години

Спекулата е само в този сайт! Всичко останало си е пълна измама

34

Така де

преди 5 години

Спекула и отражение на ГРОБ.

33

Stamat

преди 5 години

Трябва да взимаме пример от САЩ - там бензиностанциите по закон могат да слагат надценка максимум 10% от горивото. На който не му харесва - не се занимава с този бизнес. 10% е достатъчно добра печалба, но не и за алчния "БГ бизнес"

32

Анонимен

преди 5 години

ако не се случваше по всички празници, да си помислим, че причината е в глобалните пазари...

31

ЛЛ

преди 5 години

Гледам всеки около мен се кани да ходи я по хотели, я по Гърция! Никой не гледа цената на бензина, наливат и карат! Богат урожай за бензиностанциите. После българите били бедни... НЕ СА! Само се ОПЛАКВАТ!

30

God

преди 5 години

Навремето цената на петролът като се срина повече от 2 пъти защо цените у нас не паднаха 2 пъти?

29

Анонимен

преди 5 години

За да се променят нещата в БГ-тото са необходими два закона.Първия да е забрана за лобиране.И втория закон,да е срещу спекулата.Само така може да се даде реален шанс на пазарната икономика.Спекулата и лобизма са изтръгване на само на парите ами и ноктите на потребителя,защото той се е вкопчил здраво с тях в "пазара" на горива.Така е понеже не може сам да си произведе гориво,като марулята например.А и производителя е само един и с вносителите спекулира,като са в едно с Държавата,заради лобизъм.

28

дърт

преди 5 години

Кое увеличение на цените в България не е спекула?

27

Анонимен

преди 5 години

Да монопола е частен защото и Държавата е частна.Ето защо през зимния сезон цените падат и частната Държава пак печелим от оборота на бензинаджиите.През лятото пък печели не само от оборота ами и от по-високите цени на горивата. И в крайна сметка,реален пазар на горива няма,а си е чиста спекула с помощта на частната Държава.Спекулата,тази сладка далавера,не е от вчера.

26

ьььь

преди 5 години

Пак лъжи пак спекули само и само да вдигнат още цените.Началото на януари 53долара в края 61 долара.8 долара 37% ли са айде не ни правете на прости и така наречените платени специалисти които лапат от газовите и петролни компании да замълчат най-накрая.

25

Monopoly

преди 5 години

При положение, че както отдавна е известно, картел няма, а има тотален частен монопол, вдигането на цената през лятото си чиста спекула. А начисляването на ДДС върху акциз прави ддс-то на горивата на практика към 40% което си е мъдра държавна политика отвсякъде. Обаче когато някой 0лиг0френ мaлoyмeн излезе путиливизора да обяснява за котировки на Брент и международното положение, това вече идва в повече. Всеки нормален монополист би трябвало да може да поддържа стабилни цени в дългосрочен план.

24

Анонимен

преди 5 години

Спекула е, разбира се.Тия глупости дето ги дъфчат някакви "експерти" са само за да хвърлят прах в очите на хорицата.

23

Анонимен

преди 5 години

От две години съм извън БГ и тук цената и на дизела и на бензина имаше промяна само веднъж. През януари 2018 цената на дизела от 1,19 евро стана 1,23 и от тогава не е мръднала. Та така.

22

Случаен превоз

преди 5 години

Аз не познавам някой, който да е казал "Аз няма да пътувам, защото горивата са скъпи". Напротив, всеки се бута, да се хвали, колко отпуска си взел и как щял да пътува някъде. Няма как хем да е скъпо, хем всички да купуват. Щом се купува, значи или не е скъпо, или народа има достатъчно пари, за да купува скъпото. И в двата случая цената не е проблем. Тука работата е, че задължително трябва да се реве за нещо, особено, ако няма за какво.

21

Анонимен

преди 5 години

До ВАН ДИЗЕЛ БЕНЗИНОВЕй ама какъв си специалист и как добре знаеш от какво се печели.Досега колко си спечелил?баре едно 100 милиона имаш ли?