50

анонимен

преди 5 години

Май верно сме си рая! Пак ни яхнаха!

49

анонимен

преди 5 години

За недоказан подкуп се поставят пранги и строг тъмничен затвор! За убийство се връща шофьорската книжка и се дава свобода на виновника, да пътува даже в чужбина! Поне гривна му сложете, така от кумова срама!

48

Анонимен

преди 5 години

И така джобното главно прокурорче на Тиквата взема "делото под специален надзор"- пуска Местан да ходи при шефа на Тиквата в Анкара.

47

Анонимен

преди 5 години

"Лидерът на ДОСТ Лютви Местан вече може да пътува в чужбина."Лидерът на ДОСТ Лютви Местан вече може да се укрива в Турция.

46

Анонимен

преди 5 години

Българи юнаци, вече сте ***!

45

Сега като

преди 5 години

изчезне в Турцистан, ко го праим съдията дето му свали забраната ????

44

Анонимен

преди 5 години

Вие на това държава ли му казвате?Вие на това народ ли му казвате?Ревете по форуми колко лош бил Соца?Е, колко от вас са по над 50 годишна възраст за да могат Безпристрастно да направят сравнение с това какъв е живота ви днес?Винаги и навсякъде е имало, има и ще има класово общество и политически елити, но дори при Бай Тошо имаше рамки на позволеното и допостимото, а днес - пълен неофеодализъм!Може още много да изброявам, но вече е напълно безсмисленоПоследният да угаси осветлението

43

Анонимен

преди 5 години

Няма такива неща. Държавата е щанд , всичко се случва за съответната сума. Като не искате нормална държава, това получавате...

42

Идиотска държава!

преди 5 години

Пуснете го да се чупи, и после му търсете пушека! Как може да напуска България, той е убил дете, що за *** могат да го разрешат това!? Днеска съобщиха, че имал над 15 акта за превишена скорост и не ги е платил, водят го за обществено опасен, а съда го пуска да напуска държавата, това правосъдие ли е?

41

Анонимен

преди 5 години

Прокуратура и съд, докога ще се гаврите с народа и с държавата??? Вмирисахте се на лой и гной!

40

6i6a

преди 5 години

Ние сме най търпиливиа народ мачкат ни правят каквито си искат. Време е да зимаме гегите за да може нещо да се направи в тази даржава. местан та той е един от всички ***....... и като онези в парламентарниа нужник.

39

Цацара

преди 5 години

Цацар, ко стаа, брат ми ? Нъл щешИда *** зимаш тва делУ под контрол ? Де ти контрол, ба Цаца ? Или си искал да кажеш ,че взимаш под контрол, да не би Местан да пострада, а ?Май да!

38

www

преди 5 години

ТАЯ ДЪРЖАВА КОЛКО ПЪТИ НИ ДОКАЗВА ЧЕ НЯМАМЕ ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА ..НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО ИМАМЕ МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО - А ТОЗИ ЩЕ НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ И НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ...

37

Абеквоставабе

преди 5 години

Пак протести ли си просят.. Народа иска затвор!

36

Анонимен

преди 5 години

България е била 500 години турски вилает. Май 700 ... :Д

35

Анонимен

преди 5 години

За Местан всякакви забрани падат. Забраните са за простолюдието. Тотален контрол на съда в Кърджали трябва....срамота е така демонстративно за Местан да не важат законите в държавата ! Факт е , че за него не важи и знак СТОП. ...жалко за погубен от дете и ужаса за семейството му !!!!

34

Разяснение

преди 5 години

Бягството в турското посолство дали е разрешено? Ако може някой знаещ да ни осведоми.

33

Анонимен

преди 5 години

От 44 имам предвид тоя от форума дето ни трие коментарите всекк пък като види нещо дето и бегло прилича на синонима на римлянин и на онова дето го прави вятъра

32

Аналлибераст

преди 5 години

Ако се въведе закона за прецедента, както е в САЩ, нашите продажни съдии ще внимават повече. Щото според този закон ако Местан му отменят гаранцията и може да напуска страната, то всеки след него убил човек на пътя ще може да прави същото.

31

Любопитко

преди 5 години

Нещата вървят че Гн. Местан ще се окаже прав че" Единствено възможния начин това да не се случи е да не бях там" ще се окаже че не е бил там... Машалааа.