110

родител.

преди 5 години

Позор че тя книжката при такова тежко ПТП с човешка жертва дори без жертва тя книжката на място се изземва до доказване на невинността Докато на за ПТП с триколката и призиденвтския родител му бе взета книжката глоба Още по безумно бе уволнение на полицая присъствал и обследвал проишествието въпреки че е постъпил принципно Без някакво политически умисъл .

109

Анонимен

преди 5 години

До 109 Да, и каква полза виждате, обикновените турци какво са ни виновни, нали и те се пържат на същия огън като нас. Ето вижте им избраниците - същите наглеци като нашите политици-българи. Разделяй и владей, именно политиците насъскват хората да се делят на етноси и да се мразят. Българи и турци имам предвид обикновените отрудени хора от толкова години и векове живеем мирно и заедно се гърчим в "прекрасното" управление и на Османската империя и на България.

108

Анонимен

преди 5 години

Какъв е този агент Зидаров, че ни занимавате с него. По-добре ще е да пишете за агента министър председател, който решава всички проблеми в държавата. Който му поиска пари, той веднага ги дава от своите собствени и лични. Ако не ми вярвате, питайте г-н Стати Статев от УНСС-то.

107

мммммммм

преди 5 години

За две години един куп фишове и акт за превишена скорост..?!? Този човек явно не зачита законите, явно се има за човек над тях, за по спвциален!!! И ето какво стана, уби човек, детенце!!! Серияла НАГЛИТЕ продължава в БГ!!!

106

Д-р Исня

преди 5 години

Не ни стига българската и3мет, ами и от турците сме избрали най-долната ******йка в парламента. Имам чувството, че на думата управление кацат само гадни хора. Бил съм в Истанбул и видях, че мнозинството хора са спазващи нормите, но ето...омеша ли се малко българско да има и се обърква тотално.

105

LL

преди 5 години

Нека и БГ турците да разберат за какви хитреци и недостойни хора гласуват!

104

?

преди 5 години

13 глоби за 6 години за превишена скорост. Два пъти годишно. Толкова са го хванали.

103

!?!

преди 5 години

Новина от следващите дни: Съдът разпореди семейството на жертвата да плати на местан обесщетение за причинените мурални, физически и психически щети в размер на 3 000 000 турски лири.

102

бай ПЕТКО

преди 5 години

...може, но с еднопосочен билет !

101

Привет от Анкара

преди 5 години

До Данчо от Елин Пелин; Данчо, през 1989г. изгонихте 350.000 турци и икономиката ви рухна.Нямаше кой да гледа животни, да оре ,сее и жъне и дойде Виденовата зима през 1997 г. не можахте хляб да си намерите,че Тургут ЙОЗАЛ-Турският Президент ви изпрати жито и брашно та ви нахранихме. Нито твоите сили, нито на такива главочи и *** като тебе няма да ви стигнат силити да ни изгоните от земята ни. Такива като тебе съм ги виждал много. Страхливци, салонни герои.Като ви напече се н..ате...

100

Мустафа Кемал

преди 5 години

Даааа... Пак е имало телефони от качакСАРАЯ в Анкара... Срам и позор братя българи. Срам и позор и за турците дето имат много стаж да търпят нагли пиявици като този.

99

До 113

преди 5 години

Този електорат не е трудно да бъде организиран.Те гласуват под команда и дори не знаят за кого.Да не говорим,че не знаят езика,не могат да се подпишат и да прочетат какво пише в бюлетините.За такива хора трябва да има забрана за гласуване.

98

е де

преди 5 години

Да му дадат от бюджета на съда и некой лев за из път, че така пътувания без пари- бошлаф работа!

97

Анонимен

преди 5 години

До: 109Данчо, като си тръгнал да гониш турците, вземи изгони и българите, щото бившия транспортен министър Ивайло Московски който е българин, също е убиец. И не само че е убиец, но уби собственото си дете!

96

Анонимен

преди 5 години

До: 111Бе не знам как ще го организира тоя турски електорат, като имаш предвид, че убитото от него дете е на турско семейство, тоест би следвало те да са пак от неговия електорат.

95

Анонимен

преди 5 години

Е само това ли?Бе направо да го изпратят на една безплатна почивка на Малдивите за сметка на държавния бюджет, щото е много стресиран човека, да пребори стреса от тази катастрофа в която уби малко невинно дете!

94

Анонимен

преди 5 години

Е как,нали трябва да ходи да организира турския електорат.Продажни съдии,вие не сте българи.

93

Анонимен

преди 5 години

Защо не е в затвора?

92

до 111

преди 5 години

чужбина е, посолствате се водят чужда територия, за всяко посолство е така по света.

91

Фиш...

преди 5 години

..и 13 акта за превишена скорост за около 5 години? Уаууууу, колко добре спазва законите този мераклия за народната любов .....Какви ли закони е ковал в НС г-н Местан? Най-вероятно твърде добри ;)