43

тр

преди 5 години

Кой е по-лош?

42

До Аномален 42

преди 5 години

Ти и сега си малък. Не съзнаваш ли колко глупаво съчинение си направил? Ми-8 е в експлоатация от 1967 г. Ние тогава имахме телевизор, а вие - радиоточка! И по тази точка през няколко дни съобщавали за разбил се Ми-8! През онези години, когато за разбил се руски самолет или хеликоптер никой не можеше да гъкне. Значи, бил си малък. На колко? Мисли, теле! Подсказвам - става дума за началото на 70-те години! Хич не те бива в есета по зададена тема!Двойка!Ми е превъзходен работен

41

Анонимен

преди 5 години

До До Анонимен 21Ми8 и Белк Хоук са като Москвич и Линкълн.Спомням си като малък всяка сутрин дядо ми слушаше новините по радиоточката и през няколко дни съобщаваха а разбил се Ми8.Бил съм малък, но ми се е запечатало в ума.Такова впечатление ми е направило !

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Каква опорка бе, мухъл? Прочети колко народ са избили англо-американците през ВСВ само в България! Има ОЩЕ ЖИВИ хора, които помнят бомбардировките! Аморално е да се глумиш с нашите, български невинни жертви! Не говоря за Дрезден, това е друга страшна тема, говоря за случилото се у нас! Тачим Списаревски, гордеем се шепата родни орли, излезли на вярна смърт за Отечеството, а ти се гавриш с паметта на загиналите, с откъснатите детски китки! Плюя!Хайде, тичай за сребърниците!

39

До Анонимен 21

преди 5 години

"Не са купили Блек Хоук, защото е два пъти по-скъп.А е по-скъп, защото има 2 пъти по-голяма дължина на полета при 10% по-голяма скорост"Тиквоний, Ми-8/17 го купуват 80 страни, вкл.САЩ. Докато UH-61L Black Hawk вози 11 души, Ми -17 - 27-30. Vmax на първия е 296 км/ч, на Ми е 270 км/ч. Дали ще ги стигне Стингър или Игла? Дължината на полета на Сикорски е 584 км, на Ми - 580, а не два пъти разлика, както лъжеш.Защо лъжете бе, в този живот трябва да има и малко почтеност! И чия кауза браниш?

38

Анонимен

преди 5 години

Уууууу то пък срама нямате с тая антиамериканска пропаганда бе!?Що не напишете сега как американците хвърлят изграчки с бомби в тях та да убиват децата?Гледам последно време е набираща скорост опорка за бомбардировките през ВСВ.

37

Анонимен

преди 5 години

Еми то от тоя опиум там те така са се замаяли, че невиждат накъде стрелят

36

Гост+

преди 5 години

Всъщност, жертвите само на деца от икономичеките санкции и войната срещу Ирак са половин милион - представяте ли си - повечето са измрели от глад и болести. Тогава тези санкции с какво са по-различни, например, от Хитлеровата блокада на Ленинград? Водещият: - "Говори се, че в Ирак са загинали половин милион деца в търсене на несъществуващите оръжия за масово поразяване на Садам Хюсеин... това са повече жертви от жертвите на Хирошкима и Нагазаки взети заедно. Беше ли оправдана цената?" ........

35

Анонимен

преди 5 години

Нещо чудно? Цивилните жертви във войната с Ирак са над половин милион, много повече отколкото са избили Ал-Кайда и ИДИЛ взети заедно... И после кой е терориста?!?!?!?!

34

Гост+

преди 5 години

Не, никой не е убил повече от Хитлер. В допълнение, Светът в цялата си История, не познава по-мащабни военни действия от тези на Източния фронт през 2-та СВ. Затова е смешно някой като твърди, че основната заслуга за победата над Хитлер не е на СССР.

33

гост +

преди 5 години

До АмиСталин убива повече ;)

32

баба мара

преди 5 години

това са убии-ци по генезис какви интереси имат по тези камъняци на 20 000 кмда се заяждат с русия и да вардят маковите полета на талибаните

31

Гост+

преди 5 години

Може би ако няма Агресори, няма да има и Терористи - "това е толкоз просто и логично".............

30

Анонимен

преди 5 години

"Агресори и Терористи в надпревара избиват цивилното население по света = Нов Световен Ред = Световна Империя на Демокрацията....... То не беше Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Йемен, Украйна и навсякъде другаде по Света."И кой е виновен? Мюсюлманите ли?Или държавите които плащат пари за да има размирици в тия държави?

29

Гост+

преди 5 години

Агресори и Терористи в надпревара избиват цивилното население по света = Нов Световен Ред = Световна Империя на Демокрацията....... То не беше Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Йемен, Украйна и навсякъде другаде по Света.

28

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОт американците никой добро не е видял. Кой конфискува валутните спестявания на Венесуела. Но правилно са им ги конфискували, когато тъпия Мадуро си държеше парите в амирикански банки. Иначе окупирано Косово мизерства при огромните залежи на мините Трепча и Йезерина.Азербайджан мизерства при огромното помпене от запада на нефт и газ, а са 3 милиона народ не като Венецуела 40.

27

Ами

преди 5 години

През 21 век никой не е убил повече хора от САЩЗа миналия 20 век рекорда е на Хитлер, а след него пак са САЩ

26

Анонимен

преди 5 години

И сега да ревнем за талибаните ли?

25

Анонимен

преди 5 години

И ние сме част от убийците.

24

Анонимен

преди 5 години

Леле колко са лоши американците. Това е защото не пият водка и са озлобяли.