20

Шопо

преди 5 години

Демек кърджалийските тарикати да не го покрият ???!!!

19

???

преди 5 години

За да изхвърчи BMW-то на 50 метра след сблъсъка, то трябвало е се е движело с поне 140 км/час. Видимост около 60 метра за идващите по пътя без предимство, т.е. Местан е имал секунда и половина да извърши маневрата - след спирането пред знака СТОП, да направи ляв завой без да го блъсне някой, който той не вижда заради завоя когато тръгва да завива. Ако се абстрахираме, че това е Местан и си представим, че там можеше да е всеки от нас, какво следва?

18

Факт

преди 5 години

Нищо сложно няма в казуса. Всичко е пределно ясно. Въпросът е само как точно ще с изтълкува закона. Досега при такива случаи лепваха вината винаги на идващият по пътя без предимство, без да се интересуват дали той е имал физическата възможност да види приближаващото с превишена скорост МПС по пътя с предимство. Сега щом ще има наблюдение, ще трябва да се разровят както трябва в случая и това дава много по-голям шанс на Местан да излезе с по-малко наказание за случилото се.

17

Анонимен

преди 5 години

цацаров палачинката се обръща, тая работа с етническото преследване на хора от опозицията и противници на режима на борисов ще свърши зле

16

Анонимен

преди 5 години

Единственият начин за справедлива присъда е, ако прокуратурата, съда и политически отговорните лица осъзнаят, че Местан е бита политическа карта и да си направят PR на негов гръб! Иначе Местан ще си прави каквото си ще!

15

Мустафа Кемал

преди 5 години

Аре да го тикнат при Ранърса тоя най-после бе, нагъл слуга на ХитлЕрдоган!

14

ай сиктир

преди 5 години

Какво ще рече специален надзор да не би, да не стане нЕкоя грешка и да го осъдят ли ???????????

13

Анонимен

преди 5 години

Ми то прокуратурата едно, ами СЪДА, ами досъдебното производство, ами съдебното, ами експертизите, горните инстанции - където погледнеш - всичко е ЛЕШ!

12

До 10

преди 5 години

Мисля че турчинът ще мине м/у капките.Все пак сме в Бг-то!

11

Кети

преди 5 години

Затвор за Местан,почерни едно семейство и трябва да си плати!

10

Анонимен

преди 5 години

Тоя филм го гледаме вече 30 години! Знаем края - не ни е интересен!

9

Анонимен

преди 5 години

Очакваше се да повдигне обвинения срещу всички, които не могат да докажат откъде имат толкова много движима и недвижима собственост, както и пари по сметките у нас и чужбина, но... Относно Местан - почерни едно семейство и едно бебе почина, не трябва да остане без присъда.

8

Димо Падалски 2

преди 5 години

............. Дори няма да се учудя в определен момент да изкарат и семейството на загиналото детенце виновни ............. Човека си има доста кинти ......... И повярвайте - ЩЕ ПЛАТИ КЪДЕТО И КАКТО ТРЯБВА !!! ............ Ми какво да се прави ......... "БГ ДЕМОКРАЦИЯ" ........ !!!!!!

7

АнонимеН

преди 5 години

МЕСТАН ВЕЧЕ Е ЕДНА ПИОНКА НА БОРИСОВ !МЕСТАН ВЕЧЕ Е ПО-ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И ОТ ДПС , ЗАЩОТО ПРЯКО СЛУЖИ НА БОРИСОВ КАТО МУ СЕ ПОДЧИНЯВА ИЗЦЯЛО!ДПС СЪЩО СА КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА БОРИСОВ НЕ СЛУЧАЙНО РАЗТУРИХА КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ БОРИСОВ!

6

Димо Падалски

преди 5 години

Хайде на бас ............ че ще го протакат здраво .......... Поне няколко години ......... Ще отшуми ...... Ще мине медийния и хорския интерес ......... И на Лютвито абсолютно нищо няма да му направят !!! .......... Тия "ИСТОРИИ" ги гледаме от 20 години "ДЕМОКРАЦИЯ" ... Аз съм от точно този край и съм чувал доста неща от рода на това как Другарят МЕСТАН си кара колата подпийнал редовно и изобщо НЕ му дреме ... Дори се е "репчил" на служителите на МВР , когато са го "хващали" .... !!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

По-добре роми отколкото руски троянски коне в ЕП !

4

ундарталец

преди 5 години

Сокола наредил, не друг и местан ще гризне дървото. И после пак се чудете КОЙ управлява Бг

3

Крумов

преди 5 години

Делото веднага да се засекрети, защото засяга ,,националната сигурност".

2

Анонимен

преди 5 години

Държавата не успя, ама детето може и да го бутне в кафеза

1

Анонимен

преди 5 години

Залагам 100 лв., че накрая ще се окаже виновно семейството с починалото дете, а Местан ще остане чист. После ще пие една рикия и пържоли с Цацаров.