40

Анонимен

преди 5 години

Какво му е специалното на делото за Местан, че ще е под особен надзор. Да го надзирават в затвора, а не от прокуратурата. Платил си е на когото трябва и са му разрешили да напуска страната. От такова правосъдие от България емигрираха около 2 млн. души през последните 20 - 25 г. При това, не само турци като агента Зидаров.

39

а

преди 5 години

а може просто да се изнесев родната им държава, там да си отнемат предимство колкото си искат.

38

Rander

преди 5 години

На всеки заслуженото..Удряш -плащаш,не може цял живот мурафет...ефенди...Капиш..

37

Анонимен

преди 5 години

Как могат да се излага съда така..до къде стигнаха!!!та прокурора се сети да ги наблюдават от София.сега сте на ясно кво става.честно каза о тов заслужава поне 15 г. Затвор..

36

Анонимен

преди 5 години

Нормално цацата е служител на доган.. Пеевски.. Кгб

35

патриот

преди 5 години

ЗАЩО МЕСТАН НЕ Е В ЗАТВОРА ИМА УБИИСТВО АЛОО ЦАЦОРОВ

34

анон

преди 5 години

"делото се отличава с фактическа и правна сложност" - това в една нормална държава ако го каже лидера на правосъдието и ще си търси друга работа най- много до 24 часа. каква сложност бе мързел с вързани ръце? сложното е че не можеш да огрееш на всички които те "спонсорират" да си там независимо, че не ставаш за тази (а най- вероятно и за никаква) работа... аман от некомпентентни лица с власт рушащи бавно но здраво малкото което е останало от битието на българина...

33

nina

преди 5 години

Тук има платен ***,който пише под всяка статия в подкрепа на Местан..За твое голямо разочарование,драги ***,хората не са толкова глупави,ще да ти повярват на приказките.Имаш поздрави от арменския поп

32

nina

преди 5 години

=37Дааа,точно така е било,а Местанчо има само 13 фиша за превишена скорост от 2013 насам,а колко си е платил подкуп,той си знае. Този само е влетял на скорост в кръстовището,а сигурно и е бил на градус от софрата...

31

До 36

преди 5 години

Не е ПТП с участието на Местан, а е ПТП с фатален изход за детенце, предизвикано от бащата на детето, шофирайки с много над разрешената скорост и без да съобрази, че ще премине през кръстовище, както го предупреждава знакът. При тази скорост ПТП-то е неизбежно.

30

Mazenfes

преди 5 години

Не е катастрофа с УЧАСТИЕТ на местан, а е ПТП с фатален изход за детенце, ПРЕДИЗВИКАНО от местан. Има огромна разлика. Освен това ,защо е необходимо да се взема под специален контрол това дело? На съдиите не ли им работа съвестно и справедливо да отсъдят ?! Цацаров е много ***. По тоя начин, сам доказва, че на съдът в България, не може да се има вяра. Всичките на власт са калинки. Акъл нямат, но за това пък крадат! Толкова ли тоя шИ_пар, не може да се усети ?!

29

Анонимен

преди 5 години

БМВ-то влиза в насрещното и удря колата на Местан след като той вече е направил левия завой и е в лентата си. Защо BMW-то е навлязло в насрещното е ясно - движел се е с "200" км/час и е излетял в насрещното след лекия десен завой 60 метра преди кръстовището. Затова двете коли са ударени отпред вдясно, а не вляво, както щеше да е при отнемане на предимство. Трябва да се промени закона и всеки движил се с превишена скорост да е виновника за катастрофата, независимо от предимството.

28

Пешо тира

преди 5 години

Ако Местан е виновен следите от ударът щеше да е от ляво на неговата кола, а не отдясно мили капацитети.

27

Анонимен

преди 5 години

Как стана така, че на Местан колата е ударена от дясно и другата от там. Очевидно е, че са се срещнали на права отсечка, непосредствено след завоя почти челно и джипа се е насмел карайки като луд.

26

да

преди 5 години

Местан уби дете, нарушавайки правилата за движение по пътищата !!!!всичко друго са празни приказки - бащата е карал с превишена скорост и преди Местан да се появи на пътя - щом с действията си си причинил катастрофа и то със смърт ще си носиш последствията без значение дали си лидер на турска партия или българска партия

25

Анонимен

преди 5 години

Ако не го вкарат в затвора, българските съдии отново ще станат за резил.

24

Надя

преди 5 години

Абсолютна липса на законост и справедливост за всички.Не може да убиваш и да имаш едва ли не имунитет,само защото имаш власт.Тотален хаос ни е съдебната система.

23

Анонимен

преди 5 години

Първата дума на бащата след катастрофата е бил ,какво направих

22

Анонимен

преди 5 години

Единственото неизвестно за широката публика е скоростта, с която се е движело BMW-то.Останалото се знае, има свидетели.

21

БМВ

преди 5 години

Аз съм BMW и с по-малко от 180-200 км/час не се движа. Какво ме интересуват разни дето искат да излязат от страничен път на моя главен път? Да ми осигуряват предимство, имат знак Стоп, да го спазват и да ми осигуряват предимството. Като наближа кръстовище, ускорявам и съм с над 220 км/час. Имам бебе в колата и на него много му е кеф.