9

Уау

преди 5 години

Егати златното крило на университет! Защо държавата да плаща при условие, че ме всички сме висшисти? Ами няма нужда мойте данъци да отиват във безумни строежи и мякой да си *** комисионни.

8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ там положението е същото - не им стигат 3,5 млн за 2019г. Явно в България тези които преподават финанси, бизнес и икономика са на нивото на 90-те години на миналия век. Цоцат от студентите , държавата и ЕС и до там!В същото време всяка година 10 000 българи отиват в Великобритания да следват! Търсят науката и своето развитие.

7

Що за икономисти,

преди 5 години

след като не могат да боравят с наличните пари така, че да ги увеличат многократно или поне неколкократно?Ако са некадърни икономисти, те не могат да подготвят кадърни такива. Защо тогава да наливаме бюджетни пари там?!

6

Анонимен

преди 5 години

Дали щеше да реагира по този начин ако идеше реч за свищовското школо, на което възпитаник е безвъзмездния наемател?

5

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** знае ли, че хората плащат данъци за подръжка на университетите да не би да плащаме данъци за да поставяш условия и да изнудваш студентите.

4

Анонимен

преди 5 години

1,5 млн.лв допълнително за открит топлопровод по сградата.?! Хаха тия лапат като невидели. За тия пари може поне 1 км. топлопровод да се направи

3

Анонимен

преди 5 години

А какво ги интересува това тях нормалните хора ?

2

Анонимен

преди 5 години

Кво стана с имотите на тоя маз ник ?Или и него го покриха, щото е от Шайката.

1

Некадърни ченгета

преди 5 години

Ама закривайте я тази ченгеджийница! УНСС бълва некадърни ченгета и само с това се занимава. Ако имаха поне един свестен икономист (примерно Орешарски нали е там) до фалит нямаше да се докарат. Този кръжок на хрантутници просто трябва да се затвори и толкоз