39

Ататюрк

преди 5 години

Видяхте ли бе, турци ?Видяхте ли какви ви водят и ви промиват главите!? До онзи ден, когато тоя ви печеше чевермета и ви говореше благо-благо. Когато ви насъскваше срещу българите ви беше добре, нали! Бяхте готови да колите българи, щтото тоя ви бе обещал РАЙ на земята. А сега видите ли го? Нахален, безочлив.... Уби ви детето и не иска да страда. Е, такива ви водят и насъскват! Вярвайте им ако толкова ви е акъла!

38

Анонимен

преди 5 години

Ето ви истинското лице на "голям" политик ... в такива ситуации се вижда колко си голям и дали ти стиска. Чака се само да се махне шумотевицата и тихомълком ще си прибере всичко до последно. Но иначе да "Покрусен съм" направо не може да го опише. Всичко е за пред камерата .. както и цялата политика. Важно е как излизаш в медиите.

37

мак

преди 5 години

Наглост и никакво чувство за вина или поне осъзнаване, че е участвал в катастрофата, в която е убито бебе. Със сигурност ще отменят каквото си поиска, за да може да духне. Просто ще остане без никакво наказание.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Жалък, но НЕ човек!

35

Калъфчо

преди 5 години

Ай, завалията! Разби живота на едно цяло семейство и сега ми се изкарва страдалец... Дано има Бог, да ги наказва такива като тоя мидюрин. То се е видяло, че нашата право(не)раздателна система няма да ги накаже.

34

Анонимен

преди 5 години

Жалък човек.

33

Валентин

преди 5 години

Предполагам следващото му желание ще е да отиде на санаториум за сметка на бебчето, което е убил. много нерви му се събраха на люти - трябва да се възстановява, а не да го занимават с глупости като почернени семейства и поемане на отговорност

32

Анонимен

преди 5 години

Da di plati 500,000 eur na fam sa ubistvoto na vebeto 6 m i stresa na dr naraneni satvor v bg ili go prateta na erfogan tam ima sakoni ima red v turzia ne go e sream nahalen ubiez tova e detenze be karal si i ne si soral bs stop ti di vinoven i si ubiez ne se li sramuvasch ot sem jertva ne te li e strah ot alah tvojat bog ili ti si neveruesch mesto da se sasrsmisch i da poemedch vinsta si sa ubiistvoto

31

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето на едно семейство е тотално унищожено . Детенцето го няма , а господинът иска да живее както му се иска . Равни ли сме всички , или има по-равни , нахалството му е без граници .

30

Диабло

преди 5 години

След време ще поиска и д.(u.p).е от пострадалите семейство и ще го получи.!.

29

Анонимен

преди 5 години

Ще коментирам в духa на Местан : "Този комплицирано мултиплициран проблем се решава с релация на числови парични знаци от едно множество към друго множество". Или с други думи едни пари ще сменят собственика си и "правосъдието" ще е осигурено !

28

Анонимен

преди 5 години

той може да иска много неща, но защо окръжния съд в Кърджали му ги дава? Къде е правото в случая и закона? Следващото, което може да поиска Лютви е семейството, което е блъснал да му ремонтира колата и да му плати обезщетение... В съда да се вгледаме и защо той действа според желанията на Лютви-то?!?

27

Анонимен

преди 5 години

Гьон сурат на снимката,изключително нахален и безцеремонен човек .

26

НЕбългарин

преди 5 години

Сега Местан определено има вина това е ясно! Но не е ясно дали ще успее да се сдобие с епикриза за най-малко 10 болести и инвалидна количка, както правят по принцип българите в подобна ситуация?

25

Н.Б.

преди 5 години

Сега е момента правораздаващите и следствени органи да докажат на българския народ, че законите в България важат за всички и се прилагат по един и същи начин независимо от политическа, социална, и етническа принадлежност. Докажете че сме европейска законова държава.

24

Мустафа Кемал

преди 5 години

Този е егати наглия тип. Не стига, че уби детето, потроши хората и им разби живота, а сега да го пуснат да ходи при самозвания султан-Хитлердоган. Не му ли стига, че му дадоха книжката, пуснаха го ареста, и че няма да плаща 10 000 лв. ??? Много стаж имат и турците да търпят такива като този.

23

в този ред

преди 5 години

Да си излежи затвора за убийство,да плати кръвнина на опечаленото семейство,да се откаже от българското си гражданство и да се маха завинаги от България.

22

Този

преди 5 години

Нали извърши нарушение и уби турско бебе, а турските *** го защитават.

21

Анонимен

преди 5 години

Много добре, ако избяга в Турция и поиска политическо убежище. Един шпион по-малко.

20

Анонимен

преди 5 години

Има работа в Турция. Този свали правителството на Орешарски по чужда заповед.