79

Иван

преди 4 години

Много скоро Местан ще напусне страната и по този начин ще покаже един среден пръст на семейството на загиналото бебе.Наглостта му и безочието му са безгранични!

78

Анонимен

преди 5 години

Мен ме е срам от Местан, няма капка чест, достойнство, морал, срам! Него как не го е срам не знам! Що за майка го е раждала?

77

Анонимен

преди 5 години

Местан - новата единица за наглост - нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Местан! Аман от Местан!

76

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА Е В СЛУЧАЙ , ЧЕ ГО ОСЪДЯТ ДА МОЖЕ ДА ИЗБЯГА В ТУРЦИЯ!

75

Ludoto Lenche

преди 5 години

...mainata mu na Mestan !!!

74

Анонимен

преди 5 години

Т.е. на Местан изобщо не му пука какво е направил. Неслучайно Ахмед Доган го изрита от ДПС, просто разбра що за човек (не) е. Тогава Местан беше президент на партията и непрекъснато лееше дитирамби спрямо Доган. След като Доган го изрита от председателското място и самата партия, Местан се обърна на 180 градуса и започна да плюе Доган и ДПС, показвайки истинската си същност.

73

Анонимен

преди 5 години

съдбата се оказа благосклонна към русофилчетата от ДПС

72

nina

преди 5 години

Този убиец няма ли кой да го посъветва да се спре вече!! То бива наглост,но неговата е просто отвратителна.***,каква беше тази сбирка-Достойнство?!?Направо да се преименуват на "Наглост Безгранична".

71

Бенджи

преди 5 години

До АнонименДо чистокръвния!Направи си една ДНК анализа ако имаш 120 кинта в джоба да не се изненадаш от това което ще откриеш.Аз лично не съм гласувал за него дали Пешо, Гошо, Осман, Хасан знаем само да се ядем

70

Angel

преди 5 години

До Анонимен...то всички имат съвест, чест и достойнство, аз лично досега не съм срещнал в България някой да твърди обратното. Най-бедната държава в Европа с висока корупция, достатъчно говори за съвестта, честта и достойнството.

69

привет от Германия

преди 5 години

До До привет отГерманияАбе катун ,този удар не ечелен ,а страничен , в ъгъла на предницата ! Затова колата в която е била бебете е изхвърчала в дерето ! Ударът ако беше челе всички щяха да умрат включитерно и Местан !

68

Анонимен

преди 5 години

Интересно е, че е утрепал от неговите хора.Само че не ми е ясно защо напъва зад граница - от народната любов ли се плаши?

67

До привет отГермания

преди 5 години

Ае каyн пpoст, ти виждал ли си удар със 180км/ч? Миxлюзина щеше да е на кайма, както и цялото семейство и колата му въобще нямаше да е на това място а някъде извън пътя!!!!Аз съм виждал със 160км/ч при същата ситуация мои приятели 3-*** загинаха на място, а шофьора на вана в който се удариха, както Лютвито е излязъл, ВАН не лека кола почина след 5 дена...

66

teo

преди 5 години

Защо върнахте шофьорската книжка на този "БЕДЕН МУШЕНИК", след като вече няма здрава кола, пък и МУ искате 1000 лв. С какво ще я поправи или да си купи друга ВТОРА РЪКА ? КОЛКО Е БЕЗПОМОЩЕН ТОЗИ *** ПРЕД КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ ОТ КЪРДЖАЛИ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПУСНЕ ОЩЕ НЕЩО, ЗА ДА ГО ОПРАВДАЯТ НАПЪЛНО????? БЪЛГАРИНО ???????

65

привет от Германия

преди 5 години

Вижте колко е изкривена колата на Местан ?! Такова изкривяване не може да стане при движение с 50 км/ч ,дори и с 80 км/ч ! Цялата предница на колата е изкривена чак до двигателя , това става при движение с 150 км/ч и повече ! И аз съжалявам горкото детенце ,че е починало ,но в никакъв случай не мога да оправдая безотговорния родител ! Виновен за смъртта на детето е родителя ! Точка по въпроса ! Местан трябва да прехвърли делото в Страсбург !

64

привет от Германия

преди 5 години

Тук коментиращите заради съжаление към детето се опитват да оневинят родитела ,който е летят с 180 км/ч ! В тази катастрофа има двама виновни ! Местан ,че е влязал другата лента без да се огледа добре , и това все още не е доказано ,може и да се е огледал ,но завоят при нулиева видимост да му е попречил да види другата кола ! Вторият виновен и най-вече виновен за смъртта на детето е родителя който е летят на пътя с 180 км/ч при ограничение на скоростта до 50 км/ч !

63

До привет отГермания

преди 5 години

Ае каyн пpoст, ти виждал ли си удар със 180км? Миxлюзина щеше да е на кайма, както и цялото семейство и колата му въобще нямаше да е на това място а някъде извън пътя!!!!

62

Анонимен

преди 5 години

Миxлюзина се *** от страх от линч. Ама си го заслужава с наглите си действия. На негово място нямаше да шикалкавя, а да си признам вината и да си поема последствията, каквито и да са те. Само че разликата е аз имам съвест, чест и достойнство. А вината за смъртта ще е по-тежкото ми наказание от затвора.

61

Аз

преди 5 години

Аз още се чудя защо не вземе да обжалва, че изобщо е присъствал на престъплението?

60

БХК

преди 5 години

Номинираме го за човек на годината.