Снимка: БТА, архив

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан, след като си върна шофьорската книжа, сега е обжалвал чрез адвоката си наложената му мярка за неотклонение "гаранция" от 10 000 лв. и забраната да напуска страната. Това съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура Пловдив.

Още по темата
Жалбите против постановление на разследващ орган от Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура - Кърджали са внесени днес в Окръжен съд - Кърджали за разглеждане заедно с материалите по делото.

Местан е привлечен като обвиняем по разследването за катастрофата край село Зогорско, при което почина 6-месечно бебе и пострада семейството на пеленачето.

Лютви Местан за втори път обжалва паричната си гаранция, след като Окръжният съд веднъж вече я отмени, а прокуратурата я наложи повторно на 19 април.
 

Коментари Напиши коментар

85

Иван

преди 1 година

Много скоро Местан ще напусне страната и по този начин ще покаже един среден пръст на семейството на загиналото бебе.Наглостта му и безочието му са безгранични!

84

Анонимен

преди 1 година

Мен ме е срам от Местан, няма капка чест, достойнство, морал, срам! Него как не го е срам не знам! Що за майка го е раждала?

83

Анонимен

преди 1 година

Местан - новата единица за наглост - нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Местан! Аман от Местан!