116

Реставратор

преди 5 години

Радев не казва истинатаРадев не каза, че Русия е агресорРадев не казва, че Демографиятя е не е български феномен, а световен проблемРадев не казва, че Корупцията не е на ГЕРБ патент, а на цялата постсъветска русофилска МафияРадев не казва, кой ще му плати фърчилата Радев не казва, че демографски проблем имаше и по соц време, въпреки, че комунистите бяха забранили свободната смяна на местожителството.

115

Анонимен

преди 5 години

Орешарски горкия ,той не знаеше че е сложен само за да извади кестените от огъня с КТБ и след това шут.

114

Анонимен

преди 5 години

Единствения начин да живеете добре е никога да не избирате да ви управлява БСП, всяка година тяхно управление трябват минимум пет за оправяне на щетите причинени от тях, вие решавате.

113

Циник

преди 5 години

От 89 съм навън...наблюдавам отстрани....Радев обикаля като "цветарка" , и бълва комунистически клишета - "он мас"!Не е свършил нищо - освен да ближе ръката на ***...така като се замисля - май наистина Борисов свърши работа, която НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО ПРЕДИ НЕГО - не направи ( всичките бяха заети с крадене...и подсигуряване на джинса си до 9то коляно! Особено ***)Заети с пръскане на злобна пяна - от много дървета - не виждате гората!

112

Анонимен

преди 5 години

Генерал Атанасов каза,че всяка сряда в 9 часа,ББ,Цаццаров,представителите на службите и вътрешния министър се събират,за да решат кой от неудобните да ударят.-Това ли е управлението?Да удряш и давиш собствените си съграждани?В името на какво?

111

Heroic Age

преди 5 години

Държавнит глава не трябва да е обединител на нацията ,това е едно безсмислено клише. Държаният глава трябва да защитава демокрацията, управляващите трябва да обединяват нацията. Президента няма власт какво да обедини. Един краде апартаменти, друг да го ходи да го обединява с честните хора няма как да стане.

110

Анонимен

преди 5 години

Лесно е да се критикува. Ако на Радев не му харесва положението в България, какво предлага за подобряването му, вместо само да намира кусури?

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 120Ако рязането на лентички за всеки сантиметър е работа-верно.Преработил се е.От ножицата пръста му се схвана.

108

ай сик

преди 5 години

Като чуя Орешарски и се спуквам от смях.За няколко месеца един интелигентен човек няма как да направи това,което шайката направи за десетилетие.Лошото е,че става с покровителството на еврейските,пардон-европейските чиновници,на които нашете се отчитат подобаващо.

107

Анонимен

преди 5 години

Борисов не е университетски професор но поне върши работа. Това е очевидно и само враговете му го хулят. Радев не е свършил и една хилядна от това което е свършил Борисов. Тъкмо започнахме да се изправяме на крака и дойде тоз дървен философ Радев, който плюе всичко българско.

106

Реставратор

преди 5 години

Никакви "Апартаментгейт" не заплашват така националната сигурност, както призивите на Радев за военен преврат в България !С тези си подстрекавания Радев вече за втори път доказва, не само, че не лоялен към Държавата България, но и най-вреден и опасен за съществуването й !...народе ????

105

мейдей

преди 5 години

Помогнете ми, не мога да реша кого от двамата да терминирам първи

104

Анонимен до 113

преди 5 години

Няма по вредно правителство от ГЕРБ което да е управлявало до сега.

103

Анонимен

преди 5 години

Какви дългове? Тези дългове сега ги натрупахте вие от БСП от Станишев и Орешарски с лихвите в момента.

102

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен111 много си болен миличък.

101

Анонимен

преди 5 години

До РеставраторКолега смъкни Герберските очила и виж народа как вегитира и мизерства. За какво да хвали България Радев, че сме най бързо изчезваща нация, че сме с най ниски доходи, че нямаме армия, че няма медецински и учителски кадри поради ниско даплащане. Всичко е трагедия в тази страна, Радев казва истината такава каквато е. А тиквата не е свикнал някой да му опонира и противоречи. Радев в прав текст им го казва на всички от ГЕРБ че са некадърници и крадци. ГЕРБ си заминава.

100

Анонимен

преди 5 години

Радев е много вреден. Той не върши абсолютно нищо и се държи като опозиция което въобще не му е работата. С това съботира работите на управляващите а после ги критикува. Неговата цел е да създаде хаос в България и после да извика зелените човечета.

99

Анонимен

преди 5 години

До ПоканаЩе, ще, но преди това има ЦЯЛА КОХОРТА бивши ком.величия, синовете, внуците ..... и ако остане място .............................. Не - по-скоро трябва нов затвор за да ги побере, а може би направо един красив остров, а ??? *** такъв!!!!!!!!!!

98

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВъншният ни дълг не е 30 млрд , не лъжи!-Когато Управляваха БСП с ДПС,нямаше такива дългове,нямаше такова преследване на хора и смазваща цензура,нямаше страх у хората,увеличаваха пенсиите и развиваха пенсионерски клубове за взаимопомощ,имаше изгодни за България проекти,имаше спокойствие и що-годе ред,институциите работеха и не бяха събрани под шапката на един-двама диктатори,не преследваха хора,както сега преследват всеки,който се изкаже срещу някоя партия,не подслушваха и следяха

97

Анонимен

преди 5 години

Близнаци