156

Гледна точка

преди 5 години

Един от многобройните имоти на Е. Йончева е в село "Велика", което представлява три вили за гости, построени по европейска програма за развитие и благоустрояване. Остановено е обаче, че вилите не се ползват по предназначение, а за лично ползване. Ето защо по време на БСП ни спират всички ЕФ! Защото Товаришчите" усвояват" ударно!

155

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 160: "Бойко не е идеален но аз не виждам по-добър. Особено този Радев, той пък цял живот не е свършил работа за 5 лева." - а кажи бати Боку за колко лева работа е свършил бе! Един пожар не е загасил! Е, виж там с цигарките и амфетамините е друго де - ама си е било само за него...

154

цитат ОТ Афера

преди 5 години

Всъщност зад руснаците стоят англосаксонците,затова хич не се евавайте с тях.

153

цитат ОТ Афера

преди 5 години

Тези цитати от Афера ви показват каква е тази пълзяща диктатура,ако не сте разбрали, статията е "РУСКОТО РЕСТО ЧИСТИ НАРЕД. ПЕЕВСКИ АУТ, ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ АУТ, ИДЕ РЕД НА БОРИСОВ"И по-добре да не им се пречкате,че наистина не си поплюват,Цецо и Боко са ангелчета в сравнение.Нещо неясно?Въпроса е дали ще е по-зле или по-добре без Борисов?При нас винаги смяната не е водила до по-добро,но ще видим,този път може и да е различно.

152

Реставратор

преди 5 години

Радев в модус "радиомълчание":Федотов&Со се разхождат под носа му, като през турски гробища - радиомълчание Каракачанов вилня в ромската махала, заради битов инцидент - радиомълчаниеВсички страни от ЕС изгониха руски шпиони заради "Скрипалгейт" - радиомълчание Русия държи невинни украинци в нарушение на международното право - радиомълчание БСП вече месеци наред саботира дейността на Парламента - радиомълчание Извод: Както с действията, така и с бездействоята си Радев е вреден за България !

151

цитат ОТ Афера

преди 5 години

Както АФЕРА писа вече преди месеци,на Борисов е поставен ултиматум или сам си отива, или В резултат Борисов се гъне като макарон и напоследък тича надалеч от евроатлантическите ценности,но рестото няма да го отмине.След изборите иде неговия ред.Преди това обаче точно той ще насочи палеца надолу за Цветан Цветанов. И кариерата на Цветанов ще свърши безславно,даже и в раирано, въпреки американските му покровители, защото руснаци и янки се разбраха за родната Територия

150

Пенсионер

преди 5 години

До Анонимен 160 Ааа, не така. Човека се е возил в самолет за пенсия.

149

цитат ОТ Афера

преди 5 години

След евроизборите предстоят тихите стъпки да излязат на светло,вече в политическо облекло.БСП остава извън сценария,като водеща фигура,но Доган е хаберлия,а засега лицето на което се залага да оглави програмно или служебно правителство е Мая Манолова, което ако питате нас е тотал щета и грешка, но те си знаят.

148

ОТ Афера

преди 5 години

АФЕРА информира регулярно още от август миналата година, че тече ТОТАЛНО ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ.Процесите и досега текат тихо и зад завесата, като на много мощни бизнесмени се наложи да се разделят с част от империите си, без спец.Гешев да свири *** фанфари за това,колко е в час, това е отделен въпрос. Някои от вип-овете даже не смеят да излязат от къщите си........След евроизборите предстоят тихите стъпки да излязат на светло,вече в политическо облекло.

147

Анонимен

преди 5 години

Бойко не е идеален но аз не виждам по-добър. Особено този Радев, той пък цял живот не е свършил работа за 5 лева. Абсолютен хвърчащ търтей.

146

Анонимен

преди 5 години

Фатмю не спира да ръси простотии. Издъни се за пореден път и се чуди как да замете миризливото под чуждата черга. Този безчестен индивид никога няма да е президента на всички българи.

145

до 156

преди 5 години

Важното е, ти да пиеш твоите редовно - другарю!

144

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за Бойко. Румбата е гола вода.

143

Анонимен

преди 5 години

РЕСТАВРАТОР, защо не си пиеш хапчетата?

142

Дядо Соци

преди 5 години

Кой каквото и да пише по форумите, Борис е за предпочитане. Доказал е че може и промени България.

141

Анонимен

преди 5 години

До Кога ще кажете наРуски ***, ти си ясен.

140

Анонимен

преди 5 години

До Реставраторпише се изстребители, научи се да пишеш после се обаждай, разбра ли роме ?

139

Анонимен

преди 5 години

До РеставраторИзвинявай,но не Радев който е от НАТО,а герберите направиха сделка за самолети за няколко милиарда,които самолети дори излизат от употреба от американската армия.

138

Циник до 146

преди 5 години

Колега - само за такива като теб ми е жал...Хора не забравили - кой докара България до просяшка тояга - от 44 насам.За червената гнилoч - не ми е жал!С мучо гyсто - ще гледам как ровят по кофите ... докато Бенчо и ***...Гергов и Баневите си карат Ролсовете , и им се смеят на акъла!

137

ЗАБЛУДАТА

преди 5 години

В ЗАГЛАВИЕТО Е ТИПИЧНА ЗА ПОЛИТИЦИТЕ И ЖУРНАЛИСТИТЕ НИ В ТЕЗИ 30Г. - ВЪОБЩЕ НЕ СА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ, ОТ ЕДНА ПАРТИЯ СА - БКП!