17

90508

преди 5 години

Стига чернихте Асанж! Той трябва да е свободен!

16

Анонимен

преди 5 години

Ами, че социопат е, това е всеизвестно...

15

Търси се редактор

преди 5 години

Да научи драскачите от Днес БГ, бе освен английски език има и други езици.Да престанат да наричат човека с немското име Мюлер с тъпнята Мълър!

14

Анонимен

преди 5 години

Ето затова, колкото по-далеч от Русия толкова по-добре.

13

Търсим редактор

преди 5 години

Затова ???

12

Анонимен

преди 5 години

Тоя е на хранилка при руснаците , затова помага на Тръмп и се крие при латинокомунистите.

11

Стратег

преди 5 години

А Буля Меркелица какъв "пат" е, че и там трябват неколко такива "мейла";)))

10

Килъри е психопат

преди 5 години

И какво хакване е било на имейлите на Килъри след като тя е ползвала ПУБЛИЧНИ ИМЕЙЛ клиенти а не препоръчваните от Сикрет сървиз . И Кой и е виновен след като тя не е спазила разпорежданията за поверителност на държавната кореспонденция . .... но пък изрусения Павиан прави абсолютно същото . Необезпоасен телефон.... и Туитър като трибуна за мислите и намеренията си .... и да, ГРУ е удобния виновник. .... и нито дума за "Кембридж Аналитик" повлияла на няколко милиона ФБ юзъри при изборите .

9

Анонимен

преди 5 години

Айде нема нужда. Не Асандж а Путин смята Хилари за социопат.

8

Анонимен

преди 5 години

то норм.чиляк да има там а.Гледайте,Кръстникът филма

7

Анонимен

преди 5 години

Доброволно си дадоха всички технологии и производства на Китай, за да им е по-евтино и да гушнат още и още надценки, сега Русия била съсипала Америка....

6

Анонимен

преди 5 години

Рич е убит с два изстрела в гърба, когато се прибира през нощта в дома си в квартал Блумингдейл. Убиецът не е взел нищо от Рич и затова мнозина се отнасят скептично към официалната версия на полициятаубийство с цел грабеж.Сред скептиците е водещият от Fox News Шон Ханити, който неведнъж е намеквал, че Рич може да е убит от демократите заради това, че той е организирал изтичането в медиите на мейл-те.На 22 юли бяха публикувани от WikiLeaks, а няколко дни след публикацията Рич е убит.

5

ПроСоТо

преди 5 години

"Хилари Клинтън е "ярък садистичен социопат с добри връзки...Е какво,това Е ВИДНО И ОТ КОСМОСА!!!!!!!..харесвам го тоя "Асандж"..Явно е човек с доста по-висока .."надстройка" от повечето хора..Дано не му "видят сметката" набързо!..Но така или иначе,"Духът излезе от бутилката".....за нас-българите,нема значение...Ние спим "зимен сън"..Ега ти!...."Биволи","крави","овни",....каквито и ентусиасти да се пръкнат на нашата "Измъчена географска територия",полза нема да има..Уви!Нещо сме объркани

4

Анонимен

преди 5 години

Тези не спряха да повтарят лъжата за руската намеса май от Гьобелс се учат.

3

Анонимен

преди 5 години

Мале мале, гати и кандидатите, единия откачалка, а другия по-голяма. Направо, кой ги избира тези и да не стане като в римската империя, следващия президент да има домашен любимец за съветник.

2

стига бе

преди 5 години

И как решихте, че е от ГРУ, а не подставено лице от ... ЦРУ или МИ6 примерно?!А за Килъри си е абсолютно прав човека. Гледайте клипчето, в което със садистичен смях казва:"Ние дойдохме, ние видяхме, той умря!

1

аз-ът

преди 5 години

Асандж смятал Хилари за социопат, за това помогнал на Тръмп---И?И аз казвам че е ТОЧНО ТАКА !