10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМдаааа. Пак изпълзяха тези. Има ли лековерни да мислят, че изобщо има такова животно като БИО - глупости на търкалета. Ще ми пробутват 5 глави лук за 5.00 лева. Ай сиктир - да изчезват.

9

Стратег

преди 5 години

Добре е. Трябва да се подработват подстъпите за атака на Горанов. Пора е просто ключова крепост, чието превземане, ще ни даде на следващият план възможност за огън по Горанката и неговата оставка. Оставки му е майката!

8

Анонимен

преди 5 години

Тея къде са тръгнали? Порожа е чивек на зърнарите, там са дебелите пачки и продажби без фактури!

7

Анонимен

преди 5 години

След Соца. Това Министерство не може да случи на Министър. Следователно трябва кардинални реформи. Другия вариянт преписват законите от Бавария, Унгария, Войводина.И Земеделците да си пройзвеждат нормално продукцията и да си я продават.

6

Анонимен

преди 5 години

До5. Като не им вярваш . Направи си Био и си яж. Много станахте да ядете био. А малко са тия който пройзвеждат био.

5

Био ама не е био

преди 5 години

А аз искам когато пише 'био' наистина да е био. Ама не е. Тези гащн. ици са за запечатване на производствените им обекти

4

ха ха ха

преди 5 години

Био друг път !- 99,9% е лъжа и измама !2 години отглеждахме наистина био зеленчуци и нямат Нищо общо ни на вид ни на вкуснавъдиха се био ,та чак като секти се държът, пълно и с "млекарници" ,а жива крава не се вижда из Бг ,ама иначе всички праскат двойни цени.

3

Гост

преди 5 години

Пазарна икономика.Министерствата не изкупуват продукция!

2

Ха-ха

преди 5 години

Значи хем да вземат субсидии, хем да не ги проверяват, че даже и да им изкупуват продукцията на специални цени. Нагличко!

1

Анонимен

преди 5 години

Хехе искат да продават био ама да не ги проверяват дали е био