130

140- продължение

преди 5 години

Та Бареков бе ключова фигура в отбора на консерваторите в Европарламента и на негова сбирка в София дойдоха цяла група от консерватори, докато на сбирката на Джамбазки нямаше никой. Джамбазки бе лай-то пускало доноси срещу Сидеров на хора от консерваторите и после отричаше за това , а по АЛФА показваха писмото на този червей. Нито Джамбазки нито ти ще бъдете евродепутати , а хората ще изберат човекът от АТАКА владеещ 4 езика и избран от народа чрез мажоритарни избори.

129

Брой до 12

преди 5 години

При възможностите на интернет спокойно може да се премине на обучение от дома, който пожелае. Това ще спести боя в училище и стреса от бой в училище. Който желае, може да учи от дома си. Ако се нуждае от социум, има спортни и други клубове, центрове за деца. Училището не е единствената форма на обучение. В момента то е като казармата от соца. Затова и учениците го мразят и чакат ваканциите, а когато завършват, крещят по цели нощи по улиците.

128

Krom

преди 5 години

Ох, много слузесто бе стига вече. На тоя може би ще му направят отделна кабина където да кади непрекъснато. Тоя 10 минути не може да изкара без да захапе фаса. Точно това ли нещо да ме представлява пред Европа? Моля нека де не е той нито не по малко противната му жена. Хайде по добре да не са.

127

АНОНИМЕН

преди 5 години

Този е напълно откачен или подкупен от рано . Този си няма представа от това какво направи Бареков? Абе това ,че си с брада не значи че си войвода. Та Бареков защити буквално българските шофьори на тирове заемайки страната всеки от тях да се прибира на 20 дена в къщи, да получава дневни командировки и да не СПИ В КАБИНАТА КАКТО ГЛАСУВА ДЖАМБАЗКИ , А ДА СПИ В ХОТЕЛ ЗА СМЕТКА НА РАБОТОДАТЕЛЯ.Има записи на предаването на Бареков и Байрактаров и всеки може да чуе позицията на Бареков. Ти си луд!!

126

Анонимен

преди 5 години

Първо правило на ЕУъската администрациа я е:Който не цепи ще го разпорят.

125

пу

преди 5 години

Слабакож, гледай теб да не цепнат. Колкото до родителите, много си ***, както казват колегите ти, Комиците. И към родителите, както и към учениците, трябва подход. Например, никой родител не изпраща детето си на училище, за да го бият учите4ли или съученици. Много малко е застъпена индивидуалната форма на обучение - използва се само в краен случай. Нищо не се прави за самостоятелно учене от дома чрез работа с компютър.

124

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност няма да им цепи басмата в европарламента, защото няма да стигне до там

123

Анонимен

преди 5 години

Разкарайте го!

122

Анонимен

преди 5 години

До до ШопоЕеее! Душек е едно, матрак си е съвсем друг артикул. Сложи му Тергиев или Фасов, отново няма да сбъркаш. А като си спомниш, че баща му бе истински мъжкар, светла му памет.

121

Калеко Алеко

преди 5 години

За да влезне в Европарламента другаря Слабаков, първо е редно да го минат на пароструйка и да го обезпаразитят, хубаво е и да го подстрижат малко, за да не оставя гривата му мазни петна по евродепутатския костюм ... !!!

120

Жустис

преди 5 години

законите ги предлага еврокомисиятане депутатитетова им е прочутата демокрация

119

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък след петата ракия си помисли, че може да влезе.

118

Анонимен

преди 5 години

Господи прибери си вересиите! Моля те! Съвременния Бай ***! На всичко отгоре и "културтрегер". Хаха! Къде ги икопаха някои индивиди за предстоящите европейски избори. Ал.Йорданов, този и да не споменавам другите "изтребители".

117

Жустис

преди 5 години

Само че европарламаМЕНТА не е законодателтова не се чува честопак ни взеха за мезе

116

Анонимен

преди 5 години

Не се тормози, няма да влезеш.

115

Патриот

преди 5 години

Със Юнкер ще са си лика прилика двамата с малко късмет туй е следващия президент на ЕС. Няма по подходяща кандидатура ама да си признае и че спи със мъже или дърти бабии да си обръсне краката и с къса пола.

114

Анонимен

преди 5 години

Никога не е късно човек да стане за резил.

113

до Шопо

преди 5 години

Шопе,Матраков на български е Душеков, все пак говориме за ВМРО, нека акоо не БГ то поне Турче да ползваме, ама толкова гнусно е чуждоте Матрак, что токое, вас ис дас, ха ха ха

112

Анонимен

преди 5 години

Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!няма щото няма да влезеш. И по-добре, че аман от каскети, дето само ни излагат в ЕС.

111

Шопо

преди 5 години

Матраков,Матраков !!! И ти си една гайда...