10

Стратег

преди 5 години

Слабака е слаб;))) нема как да "цепи басма". За да бъдеш Басмачей, си требват други качества, примерно да оставиш пушенето или да станеш, не просто вегетарианец като Ванката Костов, а направо веган;)))

9

Анонимен

преди 5 години

Този е с акъл на 6 годишен, ще ида да им кажа, че искат да направят федерация и да ни управляват нема им цепя басма oбаче ще им служа.

8

Замислен

преди 5 години

Слабаков, дай да караме по сериозно. Дори в паралелна вселена нямаш шанс за избор. Та ти си на 5-та позиция, а в момента е твърде съмнително дали ВМРО би вкарал дори 2-ри човек. Сега, то е ясно, че нещата са залитнали към реклама и PR. Принципно ти харесвам позициите, но тъпата реклама ме напряга. Честно, дано си сгънал готини кинти! ВМРО са си богата партия. А за кинтите не се шегувам. Дано!

7

Анонимен

преди 5 години

За тоя Германия и Франция са "държавици" Нещо специално трябва да е" пушил"

6

Анонимен

преди 5 години

"Не мога да разбера как нашите евродепутати се делят на някакви семейства?! Има едно семейство. Това е българското семейство. Всички други семейства - сбогом, не ме интересува дали са леви, десни или централни", обяви 4-ият в листата на войводите.===Човек, който не е омърсен от политиката и разсъждава трезво. Политиците в България забравиха за какво са политици и цялата им дейност се сведе до междупартийни и върешнопартийни борби за власт и влияние.

5

Анонимен

преди 5 години

И какъв точно режисьор е този клоун, цял живот вегетира и паразиства благодарение на връзките и името на баща си.И смени какви ли не партии само само да е до келепира.Сега усети че ГЕРБ потъват и веднага потърси нов идол, на който да се кланя.

4

Генчо

преди 5 години

Заради този няма да гласувам за ВМРО. Иначе подкрепям Джамбазки.

3

Анонимен

преди 5 години

Този има вид на клошар.

2

Анонимен

преди 5 години

Ама ти се надяваш да отидеш в европарламента?Заложил си на грешната карта,драги.Поне да те бяха сложили на първо място,все щеше да имаш някакъв шанс.Сложили са те на неизбираемо място,просто за боя.

1

Ставрю

преди 5 години

Видяхме фурнаджииската лопата шкембе воивода какво наорави. Слабаков и ти плю върху името си с тея предатели. Единствено джамбаски що годе от всички политици мисли за тая държава всичко друго е харантутници и апаши.