20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНесъвместими са християство и ислям, не трябва да са в близък контакт хората поради многото си различия, които пораждат напрежение и трагедии.............Може.Ама тук не става дума за християнство или ислям,изобщо не става дума за религии, а за политически цели и пари.Или си мислиш,че просто така си грабват оръжията от скука и си стрелят или се самоубиват или има пострадали убити?

19

Анонимен

преди 5 години

Жалко е че толерастията и либерастията са стигнали чак до Шри Ланка...

18

Бау

преди 5 години

До 24Спирам да споря. Няма смисъл. Само ще ти кажа, че на тях не им трябва много петрол... Те са си тотално съгласни да живеят като ***. Както и да е.

17

Анонимен

преди 5 години

До БауИ на мен не ми се отваря без европейските технологии ДВГ, фармацефтика и т.н. Петрола им на тия еше да е безполезен за тях самото му извичанепак с европейски технологии.

16

АнонимеН

преди 5 години

ИМАШЕ ЦЯЛ ФИЛМ С БАРД ПИТ КАК ПОПАДНА СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ В АЗИАТСКА СТРАНА КЪДЕТО ИСКАХА ДА СВАЛЯТ РЕЖИМА И ЗАПОЧНАХА ДА ИЗБИВАТ ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ ВСИЧКИ!ЦЕЛТА Е ДА СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА УПРАВЛЕНИЕТО И НАСИЛСТВЕНО ДА СЕ СМЕНИ!

15

Мен

преди 5 години

10% и тероризират останалите. Какво следва като процента се повиши?

14

АнонимеН

преди 5 години

НЕ Е НАСОЧЕНО СРЕЩУ ХРИСТИЯНИТЕ!!ЦЕЛТА Е ДА СЕ СВАЛИ РЕЖИМА ДА СЕ СЪЗДАДАТ БЕЗРЕДИЦИ!!!80 % ОТ ШИРИ ЛАНКА СА БУДИСТИ! А ИСЛЯМА Е ЕДВА 10% ТАМ

13

Бау

преди 5 години

До 14Абе човек защо мислиш имаше атаки? Света им се меси. Нашия морал е напълно различен и се месим ... За петрола, даже не ми се отваря темата ...Те не искат да им се месят. Не става с отмъщение. Не работи, никога...

12

Анонимен

преди 5 години

Къде са съболезнователните лицемерни телеграми на "великите политици" ?

11

Анонимен

преди 5 години

Нали местните либерали, бехекайци, нео марксисти и троцкисти, искаха и тука приемане и права за ислямски мигранти. Значи точно те искат да създават напрежение в България, и малкото останал народ, да не се чувства сигурен нито в черквите си, нито на улицата.

10

Анонимен

преди 5 години

До БауВиж ся колко атаки имаше срещу христиани последните години(колко са прикрити само властите и медиите знаят) без да се отвръща, нима спряха?

9

Анонимен

преди 5 години

Османската империя се е саморазпаднала. Точно по причина, че е в постояна омраза.

8

Бау

преди 5 години

До 5Те го правят по други причини. Прав си нека си отмъстим и да им дадем още една. Ти си от хората дето си мислят "ако набия жена си, ще започне да слуша". Предполагам при теб ще работи, като те пребият ще си много послушен ...

7

Анонимен

преди 5 години

Несъвместими са християство и ислям, не трябва да са в близък контакт хората поради многото си различия, които пораждат напрежение и трагедии.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Насилието се усилва с достигане на мюсюлманското население на 20% от общото. След достигане на 20% от населението, нациите могат да очакват лесно запалими бунтове, формиране на доброволни джихадистки милиции, спорадични убийства и палежи на църкви и синагоги, като в Етиопия мюсюлмани 32,8%

5

Анонимен

преди 5 години

Егати *** началника на полицията знаел ама видите ли не предприел никакви мерки а чакал. Като си знаел защо не си вдигнал мерките за сигурност. Защо не си обявил най високата степн на тревога. Знаел си че черквите ще са пълни с хора. Или може би нарочно не е предприел мерки. Сигурно и незнае кои са тия дето са гърмели невинни хора. Да те таковат у полицейския началник Умен.

4

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости загиналите. Омразата не води до нищо добро.

3

Анонимен

преди 5 години

Диващината е най-разпространена в средна Азия, Мала Азия и средна Африка !

2

Бау

преди 5 години

До 1Заради такива като теб сме на тоз хал... Те си мислят същото, глупи...

1

Анонимен

преди 5 години

Според Уикипедия 70% от населението са будисти, 13% изповядват индуизъм и само 7% християни. Ислям - 10%.