40

Е

преди 5 години

Обявиха им имената.Мюсюлмани са.

39

НАЧО

преди 5 години

До АнонименЕ,ЧЕ КАТОЛИЦИТЕ КАКВИ СА...? НАЛИ И ТЕ СА ХРИСТИЯНИ.....

38

Хохо

преди 5 години

Сега да видим дали някои мюсюлманин ще прояви съчувствие.....?

37

Ееми

преди 5 години

Ееми тей ще е ! Ще се изпоизтрепем самички ний хората небойте се - на господ аллах или буда хич и няма да му се наложи да праща екстремни болести глад или чума и епидемии ние сами със скодоумието и озлобените си сърца ще си намерим повод да се изтрепем дали исляма дали християнството ще обявим за войнствени религии все едно - важен е резултата неизбежно е да се довършим като животни жалко за най напредналите същества по планетата земя ама без туй сме и вповече на таз земя тей че удрии!!!

36

размисли

преди 5 години

ако някой си мисли, че ислямът е миролюбива религия - нека се поразтърси из нет-а и да разбере основните им идеи и цели - всеки, който не е стях е против тях - РАЗБЕРЕТЕ ГО!!!!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Още ли вярвате че Нотр дам е инцидент .

34

АнонимеН

преди 5 години

ОТ КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИНА ШИРИ ЛАНКА Е В ПОЛИТИЧЕСКИ ХАОС!!!ПРЕЗИДЕНТА Маитхрипала Сирисена ОТСТРАНИЛ ПРЕМИЕРА Ранил Викремесингхе А ТОЙ ОТГОВОРИЛ , ЧЕ ТОВА Е НЕЗАКОННО!!В МОМЕНТА БИВШИЯ ПРЕМИЕР ИСКА ОТСТРАНЯВАНЕ НА НАСТОЯЩИЯ ПРЕМИЕР------------------ТОВА КОЕТО НАПИСАХ ТОКУ ЩО ГО ПРОЧЕТОХ!!! ИНТРИГИТЕ В ПОЛИТИКАТА СИ ЛИЧАТ ОТ ДАЛЕЧЕ!АБСОЛЮТНО ОРГАНИЗИРАНИ АТЕНТАТИ С ЦЕЛ ДА СЕ СВАЛИ СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ОТ БИВШИЯ ПРЕМИЕР!

33

Марков

преди 5 години

Много мирна и човешка религия е исляма,мани,думи нямам....

32

Анонимен

преди 5 години

това не е тероризъм а битов инцидент , мюсулманите нямат нищо общо

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПодбират датите и продължават с тероризъм. Властта спи, а християните са застрашени все повече и повече.--Не всички християни,удрят по католиците и католическата църква,затова и злепоставяха католиците с тези статии тука,но целта е най-вероятно политическа,а не религиозна.

30

Факт!

преди 5 години

Ми да белите французи си събраха пари за Нотр Дам кат не ти харесва заминавай за Шри Ланка.Глу.ак!

29

Анонимен

преди 5 години

НТД стана известна миналата година с оскверняването на будитстки статуи - будизмът е преобладаващата религия в Шри Ланка.Лоши будисти взели са петрола на мюсюлманите.

28

Анонимен

преди 5 години

Нищо де, важното че за Нотр Дам събраха парите. Аз много трогнати не виждам в мрежите.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Да де да той исляма повече приличе на политоко-военна доктрина за завладяване на света не на религия.

26

Анонимен

преди 5 години

Подбират датите и продължават с тероризъм. Властта спи, а християните са застрашени все повече и повече.

25

Анонимен

преди 5 години

Не обвинявам никого,защото не знаем какво е истина и какво лъжа от това което четем и гледаме и какво стои зад това или какви цели се преследват.Канала РТД е за документални филми,на различни езици,ето например историята на деца как са станали зли убийци и с разстроена психика,опасни дори за семействата си,от филма "Нас учили террористы"https://youtube/watch?v=o5c2BnbjHUA

24

Анонимен

преди 5 години

Жертвите са над 160..Историята на Шри-Ланка е сложна и кървава..Това събитие-трагично- е свързано с английската агресия в миналото почти на същата дата.Религиите нямат оръжия,те са средство на политиците и колонизаторите..И на фанатици.

23

House M.D.

преди 5 години

А каква е позицията на тамилеца Ананд?

22

АнонимеН

преди 5 години

ВЗРИВИЛИ СА НЯКОЛКО ХОТЕЛА И С ИСЛЯМИСТИ!!ТАМ ИМА ПРЕ ДОСТАТЪЧНО ЦЪРКВИ ЗА ДА ВЗРИВЯВАТ И ХОТЕЛИЦЕЛТА Е ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО .

21

Анонимен

преди 5 години

До 19 С една дума тези 10% представители на " най мирната" религия унищожават държавата! Защото будистите Са най мирните хора. Същото я очаква и Европа до няколко години. Терор.