11

Алекс

преди 5 години

Големи титани на мисълта сте се събрали в тия коментари. Въобще имате ли някаква представа какво е да си студент в СУ или просто повтаряте като папагали някакви заучени фрази? За студента, който иска да се научи университетът си е много добър, винаги ще има такива, които минават между капките (четейки разсъжденията ви май и вие сте такива) . Особено в специалностите медицина, право и фармация обучението е на изключително високо ниво. Но пък все някой друг трябва да ни е виновен нали?

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Идвали са ми стажанти от БГ много прости и некадърни но със завидно самочувствие на богоизбрани. Държавата ни е истинско огледало на "можещите" в нея а истински можещите са я напуснали и не се обръщат назад.

9

Анонимен

преди 5 години

аз съм доволен взимам 5000лв. заплата .. Работя във фирма в която са идвали стажанти от ТУ Мюнхен и Кинг Колеже от които нищо не става ..

8

плащам

преди 5 години

плащам за вип фроститутка с 5 год по-младаплащам за дипломаплащам за задачите преди изпитаплащам на шефа от кафето до тортатаплащам на жената на шефа в натураплащам на любовница, на 1та и 2та женаплащам за частни уроциРЕЗУЛТАТАЖИВЕЯ КАТО ЦАР.Започнах с плащането още като дете. Първите пари ги дадох на СМГто. Дадоха ми 40 листа със задачи. Назубках ги и така. После по същия начин в университета. ПЛАЩАШ Ли, успяваш в живота. Да, може да съм ***, но извадя ли пачката ставам професор-гений

7

Анонимен

преди 5 години

До СУльоКакви са тия мечти?.Нали в повечето гимназии и техникуми не са пипали химикали в живота си, ти говориш за война с прашки.Сега ги готвят по литературна химия.Само и им дай "темите" и да се явяват на изпит. И като станаха Химически и Фармацевтичен факултет, да не мислиш, че имат нещо общо с фармацевтика. Просто се чудят какво да добавят в името, че да накарат някой да отиде там. То не бяха еко- и компютърни химии, дето от тях излизат 2-3ма на година дето стават за нещо.

6

Анонимен

преди 5 години

МЪКААААААА......! как не ви е жал за дечицата бе, как може изпита да е толко рано - 9ч.? ми те цяла вечер са били по чалготеките, няма да могат да се наспинкат.

5

вечен студент

преди 5 години

Кви ипити ,кви пет лева бе?Вече както и навсякъде в България плащаш си и си студент!Изпити -рептилски работи.

4

Анонимен

преди 5 години

Чугунените глави още си играят на кандидат студенти. Мислят си, че България е 20 милиона и децата ще се избият да учат в университет, който не попада в никакви класации.

3

СУльо

преди 5 години

Нямат ли и практическа насоченост тестовете, като например екстракция на тетраканабиол и синтезиране на амфетамин в домашни условия.

2

Анонимен

преди 5 години

Дано да имат добри резултати и свестни студенти

1

туитьр

преди 5 години

УСПЕХ ДАМИ И ГОСПОДА КАНДИДАТ СТУДЕНТИ